Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.665
Поени од реакции
11.816
Добро бе кој кур им е со долгите топки?? Сакаат тики така да играат а само ги качат. Не се ни обидуваат да играат по земја. Земи ја и закачи ја најлесно е така. Ебати глупаците ебати....тики така не се игра со британци туку со шпанци,бразилци,аргентинци и поново - со белгијци. Можи и со британци ама од помлади години да почнат со таков стил. Не можи цела кариера научени да стегаат топки сега да ги тераш да подаваат. Лоша игра....а за тики такава не е потребно време ако ти вопшто не се обидуваш да го играш тоа. Потребно е време ако се обидуваш, инаку јок.
Да речиме тргнуваш од Битола и сакаш да стигниш во Скопје. Да тргниш кон Скопје нормално ќе ти треба време за да стигниш. Ама не можи да тргниш од Битола удолу кон Солун и да викаш дека треба време да се стигни до Скопје :tapp:

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.848
Поени од реакции
10.651
Добро бе на тренинг да не ги тераат да погодуваат стативи. Борини одма го научија од цел гол статива да погодува. Ахх бе... :tapp:

Член од
25 ноември 2008
Мислења
1.026
Поени од реакции
682
Уште таа 2-2 ја чекав... како можеше она да го промаши ц ц ц

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Аооо стативава на Борини болеше ко по стомак да ме удриле со сета сила. Така и викнав дури коа видов.

Инаку браво за Стерлинг, како прав професионалец игра, најдобар е на теренот.

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Ќе останеме со прстето во уста и со Адам во средина , крило Кол и еден тон "големи" таленти ...
Нека продолжат со оваа политика и ќе се боримо ко со Хоџи пред некоја сезона за 9та позиција ... жално , просечна екипа , догодина не само Суарез туку пола тим ќе бара трансфери во други клубови . На нив им се освојува ,а од лојалност не се живи спрема клубот . СТРАШНО !!!
Сите се појачаја колку што можат и тоа се квалитети ,а ние еден Борини како Инзаги во најдобрите негови години да сме го зеле ... :tapp:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Многу брзо ќе го научат Стерлинг....само на десно, десно десно....ебате ограничаниот.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.665
Поени од реакции
11.816
Даунинг влезе и игра..... лев бек......?!
Подобро тој неголи Робинсон. Земи ја закачи ја. Да не се знаело топка по земја да се испрати. Играше како класичен англиски стопер а не како модерен лев бек (како што би требало во системот на Роџерс)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Перформансот за оценка 5/10. Стерлинг најдобар поединец, Адам се гледа дека пробува да докаже дека сеуште може да придонесе сезонава, Кели беше супер по десната страна, Ален откако влезе се покажа како класа и според мене се гледа дека може да ни биде кључ за успесите оваа сезона пошто стварно знае како треба да игра, од Борини очекував малце повеќе. Другите си беа околу нивниот просек.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Смирете се сега, полека и смирено :)
Јас го забележав следново од мечов
1) Експериментираше со Даунинг и јас мислам оти ако потренира на таа позиција можи да биди резерва за Енрике
2) Голема разлика имаше во играта кога влезе Ален- навистина ме импресионираше во овие 2 утакмици- неверојатна контрола на топка, движењата без топка му се феноменални, не паничи во ситуации кога е под притисок, има брзина која ни фалеше годиниве уназад.....
3)@Peja989 грешка си со Стерлинг....на неколку пати дриблаше и на лево а и со оглед на тоа што е млад, има место за напредок, голем талент е несомнено....
4) Таа толку посакувата тика-така најдобро ја игравме во еден период накај 80та минута кога Хартс 2-3 минути не пипна топка....
П.С. Стримот што го имав јас беше за нигде....кога погоди Борини статива? Можно е да сум испуштил? :)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Смирете се сега, полека и смирено :)
Јас го забележав следново од мечов
1) Експериментираше со Даунинг и јас мислам оти ако потренира на таа позиција можи да биди резерва за Енрике
2) Голема разлика имаше во играта кога влезе Ален- навистина ме импресионираше во овие 2 утакмици- неверојатна контрола на топка, движењата без топка му се феноменални, не паничи во ситуации кога е под притисок, има брзина која ни фалеше годиниве уназад.....
3)@Peja989 грешка си со Стерлинг....на неколку пати дриблаше и на лево а и со оглед на тоа што е млад, има место за напредок, голем талент е несомнено....
4) Таа толку посакувата тика-така најдобро ја игравме во еден период накај 80та минута кога Хартс 2-3 минути не пипна топка....
П.С. Стримот што го имав јас беше за нигде....кога погоди Борини статива? Можно е да сум испуштил? :)
4) Таа толку посакувана тика-така најдобро ја игравме во еден период накај 80та минута кога Хартс 2-3 минути не пипна топка.... периодот кога влезе Џо Ален ;)

Инаку стативата Борини ја погоди секунда пред крајот на првото полувреме.

Kajgana Shop

На врв Bottom