Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
22 декември 2011
Мислења
154
Поени од реакции
26
Ке го зимаме Волкот!и јас мислам дека е само шпекулација! али падот на коефициентот односно 2коф за да дојде Волкот кај нас не е случајност! на вакви шпекулации не пагаат коефициентите...

а Демпси сигурно е наш! тоа се знае и во наредните 2-3 дена ке потпише ке видите

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Со оглед на тоа што ми е омилен топџија, па кога ке се додаде и фактот дека е навивач на Ливерпул тогаш и те како сум за овој трансфер.
Но сепак ..... да не избрзувам со заклучоците, да видиме дали сето оваа е точно..... иако Изворот СКАЈ СПОРТС врти на сериозна шпекулација!

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
genius2 ме мрзеше да те цитирам. Пиша погоре оти Бенито сакаше да го продаде Чаби а да го купи Милнер како негова замена....ако не се лажам за замена за Чаби сакаше да го купи Бери.....
Прашањето е глупаво и никако не би можеле сите да се сложиме. Тоа е исто како сега да прашам кој е подобар Шкртел или Агер, некој смета оти е подобар едниот, некој другиот.....Волкот би сакал да дојде ама незнам колку ќе се оствари ова, инаку баш е играч каков што сака Бренди....
И за крај, малку офтопик. Мислам оти има овде во нашиве членови, админи кои се на фб страната Macedonian Reds. Сакав да ви дадам еден предлог.....не објавувајте се и сешто, на пример во Дневник ќе објават и вие истото го објавувате, па знаете оти во денешно време и јас можам да пишам статија...нека има повеќе дискусии, па макар и некој квиз нека има, несакам да ви се мешам ама ви давам предлог како член на страната...поздрав

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
genius2 ме мрзеше да те цитирам. Пиша погоре оти Бенито сакаше да го продаде Чаби а да го купи Милнер како негова замена....ако не се лажам за замена за Чаби сакаше да го купи Бери.....
Прашањето е глупаво и никако не би можеле сите да се сложиме. Тоа е исто како сега да прашам кој е подобар Шкртел или Агер, некој смета оти е подобар едниот, некој другиот.....Волкот би сакал да дојде ама незнам колку ќе се оствари ова, инаку баш е играч каков што сака Бренди....
И за крај, малку офтопик. Мислам оти има овде во нашиве членови, админи кои се на фб страната Macedonian Reds. Сакав да ви дадам еден предлог.....не објавувајте се и сешто, на пример во Дневник ќе објават и вие истото го објавувате, па знаете оти во денешно време и јас можам да пишам статија...нека има повеќе дискусии, па макар и некој квиз нека има, несакам да ви се мешам ама ви давам предлог како член на страната...поздрав
И ако е тука тој паметниот шо му се случува да става објави од The Sun, нека иде да се преиспита убаво за кого навива и да го проучи повеќе неговиот омилен клуб.

Инаку наводно за Демпси сме нуделе 6 мил. фунти, а они барале 9.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
И ако е тука тој паметниот шо му се случува да става објави од The Sun, нека иде да се преиспита убаво за кого навива и да го проучи повеќе неговиот омилен клуб.

Инаку наводно за Демпси сме нуделе 6 мил. фунти, а они барале 9.
Е да бе па и тие Фулам претеруват, мене да ме бара Ливерпул не вредам 9, а не пак Демпси :D

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.829
Поени од реакции
12.280
Алонсо не е и не можи да биди легенда. Ако така гледаме секој втор играч легенда ќе биди. А не ни сакам да се врати назад.
Наредниве дена пристигнува Демпси. Ќе се враќа Роџерс од Америка за да го среди пошто навреме не си средил. Волкот тешко да дојди. И толку од тоа дека се работело тајно

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Алонсо не е и не можи да биди легенда. Ако така гледаме секој втор играч легенда ќе биди. А не ни сакам да се врати назад.
Наредниве дена пристигнува Демпси. Ќе се враќа Роџерс од Америка за да го среди пошто навреме не си средил. Волкот тешко да дојди. И толку од тоа дека се работело тајно
Може за тебе не е, ама за 90% од фановите е, така да ти можеш да водиш инает до бескрај ама вистината е друга.

И добро ако не е тајно кажи кои се целите и со кои играчи ќе потпишеме пошо повеќето овде не знаеме. За Ramirez шпекулациите стивнаа што значи само така се трубаше на празно, еве и за Walcott исто... Кој друг имаше... Ааа да Sturridge, ништо и од тоа нели? Dempsey у последниве денови и за него некако слабо се пишува, дали тоа значи дека и за него се беше онака на празно, ќе видиме има уште време... Едино за Borini, за кој имаше нешто порано ама никој не веруваше дека уствари нешто ќе се случи откако Roma го откупи, се до 2 дена пред да го откупиме така? Јас не гледам никакви вести за некој играч освен за Dempsey ама еве и за него веќе 2 дена нема ништо сериозно. Јас не ги читам медиумите, доволно ми е да отворам на RAWK трансфер форумот за да знам со кој сме поврзани и што е уствари од тоа е шпекулација они ми се најдоверлив извор, а моментално нема никаква вест ни таму.

А ова е за Dempsey:
Steven Proudman ‏@Proudy31589
@duncanjenkinsFC what do you know about the dempsey deal fella?

duncan jenkins ‏@duncanjenkinsFC
@Proudy31589 know nothing about a "deal". if there is one i havent heard. interested but no bid. gotta go my ‪#crumpets‬ have popped up

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.829
Поени од реакции
12.280
Може за тебе не е, ама за 90% од фановите е, така да ти можеш да водиш инает до бескрај ама вистината е друга.

И добро ако не е тајно кажи кои се целите и со кои играчи ќе потпишеме пошо повеќето овде не знаеме. За Ramirez шпекулациите стивнаа што значи само така се трубаше на празно, еве и за Walcott исто... Кој друг имаше... Ааа да Sturridge, ништо и од тоа нели? Dempsey у последниве денови и за него некако слабо се пишува, дали тоа значи дека и за него се беше онака на празно, ќе видиме има уште време... Едино за Borini, за кој имаше нешто порано ама никој не веруваше дека уствари нешто ќе се случи откако Roma го откупи, се до 2 дена пред да го откупиме така? Јас не гледам никакви вести за некој играч освен за Dempsey ама еве и за него веќе 2 дена нема ништо сериозно. Јас не ги читам медиумите, доволно ми е да отворам на RAWK трансфер форумот за да знам со кој сме поврзани и што е уствари од тоа е шпекулација они ми се најдоверлив извор, а моментално нема никаква вест ни таму.

А ова е за Dempsey:
Алонсо не е легенда. Тие 90% толку разбираат
Борини се поврзуваше уште од кога дојде Роџерс затоа да не се лажиме. Демпси можи наскоро да пристигни а и да е друг играч сигурно ќе биди од овие поврзаните досега. Џабе тераш инает

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Алонсо не е легенда. Тие 90% толку разбираат
Борини се поврзуваше уште од кога дојде Роџерс затоа да не се лажиме. Демпси можи наскоро да пристигни а и да е друг играч сигурно ќе биди од овие поврзаните досега. Џабе тераш инает
Баш ќе видиме кој тера инает, на крајот на август... :)

S

Stivie G

Гостин
Моето прашање не беше дали Алонсо е легенда туку кој од него или Хаман го чувстувате повеќе како дел од Ливерпул. Но дискусијата тргна во друга насока кога напишав дека не го сметам Алонсо како легенда.
За вас незнам, ама јас не можам да го ставам него во ист ќош со Џерард, Хипија, Хаман и уште некои други.
Во врска со транферите како и обично секојдневно сме поврзувани со различни играчи. Денес наголемо гледам неколку објави како наводно сме го договориле Џо Ален од Свонси. Во преостаниот месец ипол ќе се изначитаме еден куп шпекулации како шо читавме и досега а на крајот најмногу што може да дојдат се 2 играчи.
И нема ништо со Гастон Рамирез, така се кревало прашина само.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.829
Поени од реакции
12.280
Баш ќе видиме кој тера инает, на крајот на август... :)
Вие ми терате инает. Се имате договорено контра да ми одите
--- надополнето: 17 јули 2012 во 00:02 ---
Инаку како и секоја вечер така и оваа сме поврзани со некој кој потпишува за нас во следните 48 часа. Вечерва таа чест ќе ја има Муниаин :pos::pos:

Член од
22 јули 2010
Мислења
778
Поени од реакции
447
--- надополнето: 17 јули 2012 во 00:02 ---
Инаку како и секоја вечер така и оваа сме поврзани со некој кој потпишува за нас во следните 48 часа. Вечерва таа чест ќе ја има Муниаин :pos::pos:
Утре вечер Меси ;)

Член од
22 декември 2011
Мислења
154
Поени од реакции
26
Незнам овие Macedonian Reds од кај добиваат такви информации али во секој случај ДОСТА ПОЗИТИВНИ досега со било кој играч со не поврзувале сум задоволен!

Али важно е кој ке дојде!

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
--- надополнето: Jul 16, 2012 10:02 PM ---
Правда за Роза!

Sent from my HTC EVO 3D X515m

Kajgana Shop

На врв Bottom