Ставре од Швицарска
Желба по титула :D
- Член од
- 25 август 2011
- Мислења
- 2.700
- Поени од реакции
- 2.805
Родригез од Порто у Атл. ,а Радмел од Атл. кај нас
Тоа шо троши помалку не е причина да биде подобар менаџер. Роџерс покажа на дело нешто. Свонси оваа сезона мислам дека имаше најмногу точни пасови од сите екипи во ПЛ. Роџерс играше отворен фудбал за разлика од Мартинез кој нема ама ништо значајно направено. Ако бирам помеѓу овие двајца јас би го избрал Роџерс.Свонси троши повеќе. А и основата е поставена од Мартинез.
Мартинез>Роџерс
Само ајде да видиме прво. Мора побрзо пошто е време и за трансфери
Роџерс никако не го сакам во клубот. Роџерс е едно а Мартинез е друго. Мартинез е каде каде поприкладен за нашиот тим. Мартинез е паметен, Мартинез е добар, Мартинез е џентлмен, Мартинез е одличен тактичар, Мартинез мисли и размислува со главата. Роџерс фура со тимов шо го има ама ќе видиме до кога. Засега има и паричка да го дозасилува ама начека тој добар тим и еве играчите не им бегаат. Ај нека си одат Синклер и Дајер а буџетот да му е никаков па да видиме дали ќе игра таков фудбал. Не дека е лош Роџерс ама Мартинез е каде каде попаметен менаџер од него.Тоа шо троши помалку не е причина да биде подобар менаџер. Роџерс покажа на дело нешто. Свонси оваа сезона мислам дека имаше најмногу точни пасови од сите екипи во ПЛ. Роџерс играше отворен фудбал за разлика од Мартинез кој нема ама ништо значајно направено. Ако бирам помеѓу овие двајца јас би го избрал Роџерс.
A да го лапниме ние Џејмс Родригез од Порто?Родригез од Порто у Атл. ,а Радмел од Атл. кај нас
Шо ќе беше ако беше ама не беше. Дадов свое мислење зошто подобар е Роџерс но не значи дека сум во право. Знаеш дека сум најголем обожовател на Мартинез па треба да го похејтам малку.Роџерс никако не го сакам во клубот. Роџерс е едно а Мартинез е друго. Мартинез е каде каде поприкладен за нашиот тим. Мартинез е паметен, Мартинез е добар, Мартинез е џентлмен, Мартинез е одличен тактичар, Мартинез мисли и размислува со главата. Роџерс фура со тимов шо го има ама ќе видиме до кога. Засега има и паричка да го дозасилува ама начека тој добар тим и еве играчите не им бегаат. Ај нека си одат Синклер и Дајер а буџетот да му е никаков па да видиме дали ќе игра таков фудбал. Не дека е лош Роџерс ама Мартинез е каде каде попаметен менаџер од него.
А за други менаџери ќе почекаме. Оти на пример летото кога си отиде Рафа никој не го спомна Клоп за менаџер? Оти никој не рече абе АВБ е добар менаџер дајте да го земиме пред да оди во Порто? Оти не го сменивме Улие со Мурињо пред да оди во Порто? Ама нели, тогаш кој ги знаеше овие менаџери
--- надополнето: 29 мај 2012 во 00:22 ---
A да го лапниме ние Џејмс Родригез од Порто?
Мартинез ќе биди Интересно човече ми стана. А кај е бе Гојак да искоментира нешто? Уште е меѓу живите или слабо?Шо ќе беше ако беше ама не беше. Дадов свое мислење зошто подобар е Роџерс но не значи дека сум во право. Знаеш дека сум најголем обожовател на Мартинез па треба да го похејтам малку.
А Џејмс Родригез мислам дека имаше дадено изјава дека сака да игра кај Гејците .
Иде у Атл. официјално нишо не можеме со него ... наредна сезона .... тамн Радмел ќе го истрошиме и ќе им го дадеме на Челси за 50-ка , некој од Порто ќе напраи трансфер у Атл. ,а Родригез кај насРоџерс никако не го сакам во клубот. Роџерс е едно а Мартинез е друго. Мартинез е каде каде поприкладен за нашиот тим. Мартинез е паметен, Мартинез е добар, Мартинез е џентлмен, Мартинез е одличен тактичар, Мартинез мисли и размислува со главата. Роџерс фура со тимов шо го има ама ќе видиме до кога. Засега има и паричка да го дозасилува ама начека тој добар тим и еве играчите не им бегаат. Ај нека си одат Синклер и Дајер а буџетот да му е никаков па да видиме дали ќе игра таков фудбал. Не дека е лош Роџерс ама Мартинез е каде каде попаметен менаџер од него.
А за други менаџери ќе почекаме. Оти на пример летото кога си отиде Рафа никој не го спомна Клоп за менаџер? Оти никој не рече абе АВБ е добар менаџер дајте да го земиме пред да оди во Порто? Оти не го сменивме Улие со Мурињо пред да оди во Порто? Ама нели, тогаш кој ги знаеше овие менаџери
--- надополнето: 29 мај 2012 во 00:22 ---
A да го лапниме ние Џејмс Родригез од Порто?
Абе на Џејмс Родригез мислев од Порто. Овој Кристијан е што отиде во Атлетико. Помладиот и веројатно наскоро подобриот го барам јас Само ние изгледа арапи ќе бараме како Белханда или БоудебузИде у Атл. официјално нишо не можеме со него ... наредна сезона .... тамн Радмел ќе го истрошиме и ќе им го дадеме на Челси за 50-ка , некој од Порто ќе напраи трансфер у Атл. ,а Родригез кај нас
Која е малечкава ?Има бе. Еве ја, одма се облекла во црвен дрес .
Прегледај го приврзокот 43977
Женска ми, ја сликав пред некој ден . Заебавам се, ми излезе случајно на фб.Која е малечкава ?
aко имаш фејс нешо одма давај .... ќе ја земам за женаЖенска ми, ја сликав пред некој ден . Заебавам се, ми излезе случајно на фб.
А ние па стварно мислевмеЗаебавам се, ми излезе случајно на фб.
Па мислам дека со него иаме поише шанси да освоиме нешто отколку со другиве двајца...ако сакате тренерче без пари шо одржава тим во топ 10 секоја година а оваа година заврши преднас да си го земеме дејвид мојс од евертон и завршена работа пари за трансвери не ни треба оти може и без пари кутриот , играчи некој анонимци ќе најде ќе трчкаат вака нака во топ 10 ќе бидеме секоја година ако се посреќи и некое подобро местенце 7/6/5 ќе фанеме