Фан Клуб: Италија

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.514
Поени од реакции
4.396
Прекрасна игра на Италија Прекрасна!!!
Морам да го пофалам вака како навивач на Јуве Касан и Монтоливо.Топ си одиграа.Балзарети ме остави без зборови...Буфон како и секад кога е најпотребно е тука.Маестро Пирло нема потреба од трошење зборови.Де Росси :cuc:...Маркисиоо да не ја промашеше само шансата иначе одигра прекрасен меч,и одбраната истоо перфектна Бонучи Барѕаљи и Киелини машки издржаа.И на крај шлаг на тортата.. Супер Марио Балотелии Мен оф д меч.Какво само ремек дело вториот гол.Се надевам против Шпанија да одиграат слично ко денес и да влезат без страв.Сигурен сум дека може да ги тепаат Шпанцивее.Само ќе ни треба многгуу среќа.

Пс.И не се расправајте Јуве-Милан фанови аман.Сеа треба заедно да смее пошто Италија ја бодриме:).

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Прекрасна игра на Азуриве, Балотели покажа дека е голем играч уште карактерот да си го среди и се ќе си дојде на место. Нема што повеќе да се коментира сите одиграа на ниво, требаше на крај да влезе Ночерино наместо Мота но и вториов одигра сосема коректно. И незнам што ви е чудно што цело време има контрање, кај се видело на тема на Серија А или на Италија да нема искри, неизбежно е тоа :D

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Браво Азурииииииии!!!!
Честито финале!!!!!!!!!
Сега баталете ги муабетите Милан, Јуве, Интер... Дајте барем еднаш тие што сме за Италија да бидеме заедно без разлика кој за кој клуб навива. Вечерва момците одиграа за 12ка од 10 можни. Ми делува испиеното пиво и не сум во можност да склопам пристоен пост затоа нека збори Тото наместо мене.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Италијаниве вака така склопија многу симпаичн отимче. не ги сакам ради дефанзивниот фудбал али во нокаут фазата Италија дефинитивно игра најубав фудбал.
Му симнувам капа на чезаре Прандели, типот е гениј!!!

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.280
Поени од реакции
8.446
BALOTELLI: "No striker I've been teammates with compares to playing alongside Antonio <Cassano>. He just brings me to another level. Not only that but I really think his personality has changed drastically from a few years ago. We have a fantastic relationship and I respect anyone who has a personality similar to mine, because it is too easy being famous and behaving like everybody else. It's much more difficult being particular in the way we celebrate, or react to provocation."

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Маме му е**м абе на подготовките пред првенството искрено италијаниве беа очај, а сега растураме .. Ме потсети нашите кошарка кога газевме на првенството, а на подготовките губевме ко алва од кој стигнеме ... Чудно еј, абе тоа се е до тренерот, ги чува џокерите за на крајот ...

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Маме му е**м, сон не ме фаќа, радост пуста!:)
Never mess with mother nature, mother in-laws or mother freakin Italians!!!

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Си размислувам што играч ќе беше Балотели ако имаше малку памет во таа лејката.Уште кога играше за Интер кажав дека ако сака може да биде најдобриот напаѓач во светот ама тие бубачките што му се во главата не му го дозволуваат тоа.Има огромен талент и Меси/Роналдо покрај него би биле една голема нула само кога би средил некои работи самиот со себе.Со тој талент и таа физичка спремност (шлепер да го лупне ништо нема да му биде) противничките дефанзивци во споредба со него ќе бидат мали деца.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Ова е тоа вистинското! Ова е фудбал! Секоја чест, за сите! Од Буфон па до Балотели, одлична партија. Уништени германците на тактички план, пофалби до Прандели за тоа. Осеќав дека ќе се повтори 2006, и тоа се случи. Отпишани предвреме, тогаш сме најјаки!

Според мене, единствената репрезентација која може да и парира на Шпанија во моментов. Тоа и ќе го докажат на први! Очекувам тврдо финале, ама оптимист сум. Мотивацијата и самодовербата е преголема! Се оди на победа, дефинитивно.

FORZA AZZURRI!

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Ептен се израдував на победава.Очекував да ги поминат швабиве,али ваква игра не очекував.:cuc:
Ѕверови беа сите до еден,посебно ќе ги издвојам,Касано,Буфон,Балотели.Ќе биде тешко со Шпанците,али со ваква игра може секој да се победи.Forza Italia!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom