Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024


  • Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.216
Поени од реакции
41.339
Tролејбусот форсираше и за Ханда па имаше фантастична сезона, исто така го ругаше Икарди кога реално е за ругање па јадеше блам. Кеита бар го скрши отпорот даде гол, ако приметите прво на снимката голманот на Емполи прв го бутна, не знам како не го видоа тоа на ВАР и да го признаеа голот.
begaj be gubi go glupo chukare, 35 m evra, 35m majki da mu ebam, i vesino lani ni donese LS pa za kurcic ne go biva, bi go kolel.
lele kako otidovme u ls :pos::pos::pos::pos:, od nigde nikade udrivme amala do maksimum, nevozmozni sme znaci, na konte uste nedojden mu skrativme pola zivot.
 
Член од
16 април 2014
Мислења
7.058
Поени од реакции
11.027
Ако прочитам некогаш нешто лошо за Ханда ќе му разебам се по список на авторот. 10 гола спаси.
Спалети нека умри се да му ебам. Никој навивач не заслужува да си ебава здравје со ваков дебил.
На душманот не му го посакувам ова.
Уште кога мавна 1-0 очекував да биде стресно и да се браниме, ама ова надвор од паметот беше.
Како 5 играчи повеќе да имаа, вишоци на сите страни. Живи треба да се изедат и овие од Емполи и од Милан.
Што може да си мисли Балде црепон за да направи онаква глупост? При ВАР овај зеде го испружи голманот.
 

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.749
Поени од реакции
8.829
Како 5 играчи повеќе да имаа, вишоци на сите страни. Живи треба да се изедат и овие од Емполи и од Милан.
.
И јас ова неможам да го разберам..

Како по ѓаволите ни правеа толку вишоци?..како ебаниот ЕМПОЛИ ни застана ни играа викторија и се однесуваа како Барселона?...како тој ебаниот ѓуптин шо му беше на средина ни делуваше како Роналдињо во најдобри времиња со пасојте и дриблинзите?..неразбирливо ми е ова..неможам да си објаснам колку беа доминатни Емполи...дали воопшто имаше некако концепт во играта?.

Притисокот ми го кренаа за 300% да ти ебам екипата смрдена...да беше Лацио 6-0 ќе победеа,а нашите ќе се влечат да ти ебам смрдените
 
Член од
6 април 2014
Мислења
4.942
Поени од реакции
6.117
Aj sto pravea visoci Empoli pravase akci sto za Spaleti i Inter se nevozmozna misija , naucna fantastika. Na mal prostor izigrava barselona i toa im uspea.
 

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.320
Поени од реакции
57.791
Добро, олабавете со Балде, човекот направи епска глупост ама да не го отвореше резултатот ќе не отвореа како паштета од 70та минута нагоре. Така да нему му е простено.

Ама како не издоминираа Емполи :pos:

Како растурена банда игравме, секој си трча кај сака, никој нема појма кај треба да е поставен... во 25 години гледање Интер не памтам кога сме имале олку среќа. Ненормално е да го преживеавме ова.

Ханда бог свих богова.

Од утре што викаше Деки Станковиќ: "Јово, куфери!" :pos:
 

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.093
Поени од реакции
9.009
Интер од старт одеа на победа, со висок пресинг и брзи додавања но немаа среќа да дадат ран гол. Залудно се истрошивме во првото полувреме.

После промашениот пенал на Икарди, Емполи насетија дека паднавме физички и дека нервите се во прашање па ни запнаа со сите сили. Не знам дали приметивте ама играчите од средниот ред на Интер последните 15-20 минути немаа ни сили да се вратат и да покријат на време пошто напаѓачите на Емполи беа ем побрзи ем поодморени, пошто ништо не ни играа првите 60 минути од напреварот.

Споредете ги првите 20 минути и последните 20 минути на Интер, тотално две различни екипи. Сето тоа се должи на слабата физичка и ментална подготвеност.

МОТМ Ханданович, бакнежот на Шкриниар се кажува!
 
Член од
29 март 2013
Мислења
4.497
Поени од реакции
4.324

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.419
Поени од реакции
3.642
САМИРЕ БРАТЕ БЕЗ ПОДМАЧКУВАЊЕ ЈЕБЕМ ТИ СУНЦЕ! :ROFLMAO:
Изгледа Ханда ќе зимал засилување за сексов(Асамоа).

Раџа со голов само што ни донесе плус 60М на конто и ЛШ, се искупи за сите пари момакот.
 
Член од
23 август 2010
Мислења
38.137
Поени од реакции
107.439
Значи вака, Интер, да ти ја ебам мртвата мајка у центар пичка, крвинка ти ебам, мртвинка ти ебам, гомно од клуб. Леле што ми се деси еј, излив, тахикардија или како и да се вика, мозочен удар, инФРакт, све, абе све ми се деси. А моментот е дека на матура го гледав Интер, пуштен на бет365 на пола екран, едвај се гледа топката, одоздоле ставена салфетка за да ги покрие тоа МРТВИТЕ КВОТИ на бет365 што ги трга 5 секунди порано од стримот ако паѓа гол, како дегенерик бев на матурата, ама на крај краева кур ме боли, ЛИГА ШАМПИОНИ ООО ООО ООООООООООООООО.

Можеме да го пцуеме до утре, ама откако искочи Перишиќ Емполи ни создаде 550 сто постотни шанси само Ханда и господ не спасија од срам, односно реми со мртвите Емполи, мртва мајка да им ебам и на нив, и на Драговски и на сите. Балде искрено за она што го направи треба на клоци да биде избркан, јас поглуп играч немам видено во животот, зема го влечеше голманот без никаква потреба. :facepalm: Само би сакал една логична причина да ми се даде за влечењето......... ПА ќумбе мртво непсимено, знаеш дека има ВАР, за кој кур го влечеш бе????? :facepalm:
За Ханда немам зборови, повлекувам се за него, мислам киксовите му остануваат али кур ме боли, за све ме боли кур кога сам не однесе во ЛШ со 42343434423 одбрани денес, и тоа одбрани 1 вс 1, мртви зицери фаќаше. Све ти ебам Сарма, голманчина!!!!

Далберт одма да се продаде во Ле Авр, да ти ебам криминалот од играч, откако влезе инстант мртвите ни ги разебаа по неговата страна, нормално да се напомене дека и Балде беше таму.

За Икарди ми е криво, да го дадеше пеналот многу полесно ќе се дишеше, вака ќе замараат мртвите Курва Норд све да им ебам ја на нив. А и среќа што пројдовме, ако го јадевме од Емполи имаше цел живот да го окривуваат него.

Се на се за мене фијаско од сезона, лани на сличен начин се протнавме во ЛШ, земавме 100 нови играчи летоска и сезонава против дупло послаб противник од лани, ДОМА, се тресеме до последна минута..... Спалети одма да си одиш од Интер, очи да не ти видам од утре натака, умрен тренер мрш све да ти изнаебам. Конте ако дојде ќе има полни раце работа, прво ќе треба да избрка едно десетина играчи па после да купува и да го склопува тимот.

Среќа што се пласиравме во ЛШ, ако заебевме работа кај ќе ни беше крајот, ќе требаше по пештери да се криеме да ни мава ремет целиот интернет на чело со Марли и Клопче. И за крај идеме, МИХИХИХИХХИХИХИХИХИХХИХИХИХИХХИХИХХИЛАН
 

Kajgana Shop

На врв Bottom