Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311

Мојот капитен не играл во Сериа Б; Тој ДА
Мојот капитен e пример за сите; Тој НЕ
Мојот капитен игра фудбал; Тој НЕ
Мојот капитен е маж (кој може да поднесе пораз); Тој НЕ
Мојот капитен не зима допинг; Тој ДА
Мојот капитен никогаш не навредува; Тој ДА

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917

Мојот капитен не играл во Сериа Б; Тој ДА
Мојот капитен e пример за сите; Тој НЕ
Мојот капитен игра фудбал; Тој НЕ
Мојот капитен не зима допинг; Тој ДА
Мојот капитен никогаш не навредува; Тој ДА
kolku samo incindentot nemase nikakva vrska so porazot od totenhem (4ta slika) :facepalm:ali ne vazno...bitno da se stavi sliki i pise neso...nema veze so se tropaat gluposti ;)

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
kolku samo incindentot nemase nikakva vrska so porazot od totenhem (4ta slika) :facepalm:ali ne vazno...bitno da se stavi sliki i pise neso...nema veze so se tropaat gluposti ;)
да да исто како и последната кога ги има навредувано навивачите... не ја сфаќаш поентата на сликава... за да си капитен ПРЕД СЕ треба да си ЧОВЕК... Ретко кој од сегашниве фудбалери е... А ако мислиш да ги ставиме на кантар Занети и Гатузо.... Поп и шеширџија...

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
да да исто како и последната кога ги има навредувано навивачите... не ја сфаќаш поентата на сликава... за да си капитен ПРЕД СЕ треба да си ЧОВЕК... Ретко кој од сегашниве фудбалери е... А ако мислиш да ги ставиме на кантар Занети и Гатузо.... Поп и шеширџија...
mnogu glupa ti e sporedbava so gatuzo...Sesirdzija??? :facepalm::facepalm:
Baska ova so dopingov ko so gleam za delpiero e nameneto....use eden fail.... :) Zaneti e golem igrac ne vikam ne...ali dosta so glupive sporedbi... So treba fan na juve sea slika da naprai i da napise mojot kapiten osvoil Svetsko prvenstvo toj ne?? ili na milan fan Mojot kapiten osvoil 5 trofei liga na sampioni ...toj ne ?? sfakas kolku ti se glupi sporedbite?? :)

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
mnogu glupa ti e sporedbava so gatuzo...Sesirdzija??? :facepalm::facepalm:
без разлика како и да е, знам дека знаеш на што алудирам, само се праиш на 3ипол :) али нека ти стои не можам ништо тука, јас да ти објаснувам. 1 слика = милион зборови

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
без разлика како и да е, знам дека знаеш на што алудирам, само се праиш на 3ипол :) али нека ти стои не можам ништо тука, јас да ти објаснувам. 1 слика = милион зборови
sea da ti dadam slika so gatuzo kako drzi pehar od svetsko a zaneti ni finale nema igrano...i toa isto ke bide 1 slika milion zborovi...stvarno glupi ti se sporedbive... ;)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.483
Поени од реакции
114.441
sea da ti dadam slika so gatuzo kako drzi pehar od svetsko a zaneti ni finale nema igrano...i toa isto ke bide 1 slika milion zborovi...stvarno glupi ti se sporedbive... ;)
Значи разбираш дека споредбава не е за трофери и такви работи? Намерно Јуве и Серија Б се спомнати за сеирот да биде поголем. Да беше за трофеи муабетот ќе беше спомнато и Триплетето кое ни Мадлини ни Дел Пиеро ни Гатузо го имаат. А за Гатузо нема потреба да објаснуваме што е и како е, го знае цел свет така да немој со излишни коментари.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Кој рече дека сликата има врска со победи и порази?

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
што се однесува до мене Дел Пиеро би го допингувал и подмладил да игра уште 20 години ако треба.........

него нека му е со среќа на “Страма“,мада чисто сумњам дека е способен момаков да одговори на предизвик на голем клуб со тим на кој му е потребна целосна реконструкција......дали тоа на Морати му се одмили Интер или мене така ми се чини......

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.732
Поени од реакции
9.472
Другари, Паласио го зедовте официјално или? Не бев во можност да следам што се случува во изминатиот период.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Кој рече дека сликата има врска со победи и порази?
ne be nema vrska so porazi... ;)
--- надополнето: 30 мај 2012 во 14:01 ---
Значи разбираш дека споредбава не е за трофери и такви работи? Намерно Јуве и Серија Б се спомнати за сеирот да биде поголем. Да беше за трофеи муабетот ќе беше спомнато и Триплетето кое ни Мадлини ни Дел Пиеро ни Гатузо го имаат. А за Гатузо нема потреба да објаснуваме што е и како е, го знае цел свет така да немој со излишни коментари.
deka nema drug igrac sto igral so pogolemo srce na teren????? deka uvek dava 200% od sebe??? Deka i pokraj nemanjeto nikakvi tehnicki sposobnosti sepak uspea da stane eden od najdobrite midfilderi vo istorijata?? deka igrase i so srksena raka?? deka sakase i za bez pari da igra za milan?? ova ti se islisni komentari??? ne me sfakaj pogresno znaci zaneti e legenda edna od retkite...ali nemoj so vakvi sporebi..baska ako go sporeduva veke so nekoj neka go sporedi so maldini ( ako voopsto moze) :)

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
ne be nema vrska so porazi... ;)
--- надополнето: 30 мај 2012 во 14:01 ---

deka nema drug igrac sto igral so pogolemo srce na teren????? deka uvek dava 200% od sebe??? Deka i pokraj nemanjeto nikakvi tehnicki sposobnosti sepak uspea da stane eden od najdobrite midfilderi vo istorijata?? deka igrase i so srksena raka?? deka sakase i za bez pari da igra za milan?? ova ti se islisni komentari??? ne me sfakaj pogresno znaci zaneti e legenda edna od retkite...ali nemoj so vakvi sporebi..baska ako go sporeduva veke so nekoj neka go sporedi so maldini ( ako voopsto moze) :)
Секоја чест за Малдини, тој секогаш за мене ќе биде најдобриот дефанзивец, ама требаше да се повлече кога сфати дека снагата го одминува, а не да служи за потсмев да го претрчува Адриано како брз воз, и да дочека на неговата проштална утакмица да биде исвиркуван од своите навивачи за кој ги има оставено нозете... Имаш право НЕ МОЖЕ да се споредува со Занети, зашто Занети на 38 години трча повеќе од половина тим заедно. Каде што нема градско дерби да не ги збесне навивачите со неговите слаломи...
Десен бек, лев бек, бочно, задњи везни... сеедно на секоја позиција игра на врвно ниво...
Нормално е и навивачки да кажеш дека Малдини е подобар од Занети... Ама според тоа што јас го имам изгледано, само бројчано е посупериорен од Хавиер (само повеќе утакмици што има изиграно)... (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom