E od ovie prosecni timcinja sega Siti se sampioni vo Anglija, a nema da me cudi i Malaga za nekoja godina da stane sampion vo Spanija. A PSZ slednata godina sigurno e sampion vo Francija, za ovaa godina tesko ali sledna sigurno.32 милиони и да ми го испуши Де Лаурентис еднаш. Обично сум против Јонзе али сега до поддржувам, не може 32 милиони за Лавеци да даваме. Со тие пари боље нека го земат Робен или Рибери бар ќе знам дека играчиште невидено ќе имаме у тим.
Стварно многу глуп тим сме, за Лавеци 32 милиона ни бараат, за Санчез 30 и нешо бараа а ние кога продаваме све за џабе шиткаме. Ако гледаме вака на работите Снајдер за 60 треба да го шитнеме чим Кавани и Лавеци по 30 вредат. Али ова Арапиве смрдливи се криви за сето ова, идете таму копајте нафта не го трујте фудбалот со такви просечни тимчиња ко Малага, ПСЖ и остала багра.
Don't get your hopes up, yet“In the first quarter of 2012, the Saras Group posted a reported net income of 14 million Euro. Ete tolku ke potrosi Moratti
Како сме гладни за добар трансфер, и тебе би те понудиле. Што сакаат нека прават со тебе.A да им понудиме 5 милиона + Пандев,Станкович, Киву, Форлан,Самуел, Нагатомо,Маикон а ?
Без тебе не одам никаде.Како сме гладни за добар трансфер, и тебе би те понудиле. Што сакаат нека прават со тебе.