Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Okoлу Дестро,Презиоси барал 10 милиони евра,Интер нуделе 7,а околу играчот сеуште се шпекулира,ама јас мислам дека Кучка ќе биде “жртвата“.
И така не треба во Интер.
Околу Лавеци,Лаурентис барал 32 милиони во кеш или 25 милиони плус Пандев,додека Интер нуделе 17 милиони плус Пандев што е еднакво на 32 милиони.
Јас не знам зошто и Пацини не го вметнат во целата работа,нек си ебе матер таму и така е само декор во Интер.
Пандев вредеше 15 бона кога играше ФУДБАЛ во Интер кога освоија 3на круна.. Реално на 28 полни години... со таа минутажа во Наполи не вреди повеќе од 10, па да го е**т...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Пандев вредеше 15 бона кога играше ФУДБАЛ во Интер кога освоија 3на круна.. Реално на 28 полни години... со таа минутажа во Наполи не вреди повеќе од 10, па да го е**т...
Ни Лавеци не вреди рамно 32 милиона да бидеме реални.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Ako dadat 32... ne znam...

32 milijoni evra, za 27 godishen igrach, koj igral fudbal od "visok rang" samo za napoli, kade shto ni tamu ne e lider na tim, nego e pozadi 2ca drugi ako ne i 3ca. Koj za svojata drzhava ima nastapeno 16 pati (a ima 27 godini alooooooooooooooo) od koj ednash protiv Albanija na prijatelska utakmica, dodadi ushte nekoja vakva prijatelska i ete gi nastapite za Argentina na golemiot Lavezzi. Ednash napravija isto so Pazzini, ako nemat vo glavata i 1000 pati vaka neka se izgorat da im ebam mater...

R

Rigel Kent

Гостин
Ako dadat 32... ne znam...

32 milijoni evra, za 27 godishen igrach, koj igral fudbal od "visok rang" samo za napoli, kade shto ni tamu ne e lider na tim, nego e pozadi 2ca drugi ako ne i 3ca. Koj za svojata drzhava ima nastapeno 16 pati (a ima 27 godini alooooooooooooooo) od koj ednash protiv Albanija na prijatelska utakmica, dodadi ushte nekoja vakva prijatelska i ete gi nastapite za Argentina na golemiot Lavezzi. Ednash napravija isto so Pazzini, ako nemat vo glavata i 1000 pati vaka neka se izgorat da im ebam mater...
Ne se sekiraj Moratti ne dava 32 milioni(max 15 milioni + 10 fudbaleri):D, i mene ne mi e nesto posebno ovoj igrac ama aj nek dojde

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Крајот не ви се наоѓа. Ако не го земеме Лавеци, а овој пркне во ПСЖ/Сити, тогаш фрлај дрва и камења по Морати и Бранка зошто не го земале. Така беше и со Кавани и со Санчез.

Ете ви таму FC Internazionale menager, па бидете Бранка 24/7.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Крајот не ви се наоѓа. Ако не го земеме Лавеци, а овој пркне во ПСЖ/Сити, тогаш фрлај дрва и камења по Морати и Бранка зошто не го земале. Така беше и со Кавани и со Санчез.

Ете ви таму FC Internazionale menager, па бидете Бранка 24/7.
Koj od tuka ne gi sakashe Kavani i Sanchez? Site gi sakavme tie igrachi, i evtini bea togash. Vreme e ti da prestanesh da igrash Manager, zatoa shto sigurno tamu e dobar igrach Kavani chim tolku go sakash. Vidi mu gi nastapite za Napoli vo zhivo ne vo manager kaj tebe, i posle rechi deka navistina vredi za 32 milijoni. Sve shto e okolu 15/17 e realno za nego. 32 milijoni be ejj... Tevez za tie pari ke dojde, a Tevez bos bez kopachki i bez trening 6 meseci e podobar od Lavezzi vo negova najdobra forma, pa ushte i manager spomnuvash :icon_lol:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Најкриво ми е што Лавеци ќути како пичка под кошула,нека се изјасни,нека се заинати и нека каже сакам во Интер да одам,прифати ја понудата или ќе барам раскин на договорот.
Дали е можно да е толку глуп...а и не го преценувајте Тевез,нека оди прво нека се излечи во Бардовци со тие изливи од типот на “сакаааам дома кај мамичкааа,не сакам да играааам со топката“,па после ќе го правиме Марадона.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.655
Поени од реакции
7.303
Зошто не ги отвара статиите, да не има некој проблем?

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Koj od tuka ne gi sakashe Kavani i Sanchez? Site gi sakavme tie igrachi, i evtini bea togash. Vreme e ti da prestanesh da igrash Manager, zatoa shto sigurno tamu e dobar igrach Kavani chim tolku go sakash. Vidi mu gi nastapite za Napoli vo zhivo ne vo manager kaj tebe, i posle rechi deka navistina vredi za 32 milijoni. Sve shto e okolu 15/17 e realno za nego. 32 milijoni be ejj... Tevez za tie pari ke dojde, a Tevez bos bez kopachki i bez trening 6 meseci e podobar od Lavezzi vo negova najdobra forma, pa ushte i manager spomnuvash :icon_lol:
Тресеш лепи. :)

Зборам за деновите кога беше во Палермо, кога се нудеше сам, ама пола и јаче овде зборуваа дека Кавани е преценет, дека не треба да се даваат 15м евра колку што тогаш бараше лудаков од Палермо. После, откако отиде во Наполи, Бранко овај, Морати и Бранка беа криви.

Исто и за Санчез. Кога бараше Поцо 30-тина милиони, пак, преценет бил, па ете, ни кидна и он а ние ќе збориме за тоа време кога сме биле заинтересирани пак.

Јас само не ги разбирам Морати и Бранка кога станува збор за продавање на играчи. Кога може еден Поцо за еден недокажан Санчез да бара 40 милиони евра, зошто ние продаваме докажан шампион како Ето за помалку од 30 милиони евра? Или кога Де Лаурентис може да бара 30 милиона за Хамшик, зошто да не можеме ние да бараме 40 милиона за Снајдер?

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Ne znam koga nekoj tuka rekol deka 15 milioni se mnogu za Kavani, no mozhno e.
Za Sanchez se premnogu 30, shto ima vrska ako odel vo drug tim... 30 milijoni se mnogu za toj igrach.
Jas rekov deka 32 za Lavezzi ke bide glupost na vekot i tolku, nishto poveke ne rekov, ti reche deka posle koga ke odi vo drug tim ke sme plachele, za 32 kade saka neka odi no vo Inter ne go sakam. Za 15/17 okej, ama 32? :D

Toa beshe cel muabet.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Чекај, ти стварно мислиш дека Морати ќе даде 32 за Лавеци? 20 преку сила (и тоа е многу), со 2-3 играчи. Толку.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Во право е Јонзе околу Лавеци,треба во Интер да дојде,ама не по нереална цена,немаме арапи па да пишуваат бланко чекови како на тоалет хартија.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Чекај, ти стварно мислиш дека Морати ќе даде 32 за Лавеци? 20 преку сила (и тоа е многу), со 2-3 играчи. Толку.
E togash shto mi skokna pred 2-3 posta? :D

Jas rekov ako dadat, bla bla bla budali se i deka Lavezzi vredi 15/17 mil. Ti vikash on vika 20. Tuka sme. :D Drugari sme :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom