Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Зарате во Лацио демонстрираше дека нема карактер да биде голем играч. Една сезона не го прави Марадона. Од друга страна, мислам дека во Гомез има потенцијал, барем да биде на нивото на Зарате оваа и претходната година со тоа што вреди дупло помалку.

Не дека Гомез сигурно ќе успее, но за мене има шанси дечкото, само игра на многу специфична позиција каде што тешко се наоаѓаат добри играчи.
И, што кажа сега? Ќе бил на нивото на Зарате (дупка во вода) а вредел дупло помалку. Нас не ни треба нивото на Зарате, Зарате не покажа ништо. Нас ни треба некој што ќе трпа голови. Ни повеќе ни помалку. Доста ми е од напаѓачи за уметнички впечаток.

А она што го покажа Зарате кога дојде од Катар, за Гомез е научна фантастика и секогаш ќе биде. Некогаш кога ви ги читам желбиве, си мислам дека не знаете за кого навивате.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
И, што кажа сега? Ќе бил на нивото на Зарате (дупка во вода) а вредел дупло помалку. Нас не ни треба нивото на Зарате, Зарате не покажа ништо. Нас ни треба некој што ќе трпа голови. Ни повеќе ни помалку. Доста ми е од напаѓачи за уметнички впечаток.

А она што го покажа Зарате кога дојде од Катар, за Гомез е научна фантастика и секогаш ќе биде. Некогаш кога ви ги читам желбиве, си мислам дека не знаете за кого навивате.
Ај сеа, знаеш дека јас ова го пишувам години наназад.

Кажав, една година не го прави Марадона, може комотно да се заборави таа сезона. Гомез ми е желба зашто знам дека нема шанси да се донесе Кавани, Санчез, Силва, итн... А од друга страна знам колкави се шансите да се донесе Бјамбјани, па затоа навивам за Гомез и сличните како него кои според мене имаат потенцијал да прераснат во солидни играчи.

Никој не знае како може некој играч да се снајде во одреден тим, многу фактори зависат, особено кај Интер, затоа го пишав тоа за Гомез и беше многу песимистички.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Јас немам идеја за нападот ама ми се чини дека и тоа е подобро од она што го предлагате. Според вас треба да земаме секоја година може-ќе-ги-биде напаѓачи се додека на еден не му тргне. Ние треба да се свртиме од играчи кои биле одлични во мали клубови кон играчи кои биле дел од големи клубови, а за нив нема повеќе место или не се во форма итн... Нас како екипа не променија Снајдер, Ето, Лусио, Самуел. И пред тоа Ибра. Играчи што биле нешто и некаде, со потребно искуство и знаење. Единствен исклучок кој се истакнува од играчите кои дојдоа од мали екипи е Милито, ма да тој беше најдобар стрелец во лига и со долга историја на полнење мрежи. Маикон не го бројам зошто тој созреваше со години, а сега бараме брза промена.

Сериозно, ако не најдеме напаѓач што има навика да полни мрежа и дефанзивец што играл на топ ниво, џабе ни се сите реконструкции.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.748
Сега за сега според она што го пишуваат и буткаат медиумите во Италија, Дестро и Лавеци се со најголеми шанси да дојдат во Интер, и за двајцата се почнати преговори, потврдено од страна на медиумите.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Ќе се најде некоја екипа што цепа со крила и прави 20 нафрлувања по натпревар...

Marso, мислам дека е перверзно Милито да го држиме во ќош а Форлан да стои во средина. Кога ќе можеш стави го Милито во средината и бутни го Поли на сликата. And make Forlan go away...

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Случајно го најдов ова, еден колега од факултет го имаше лајкнато :pos:

:pos:

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Барса било, ова не било... :pos:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Море Гомез кога и да го гледав сезонава одличен впечаток ми остави..и плус поголем професионалец е од Зарате каде каде..се труди трча насекаде и не се расправа со кој ќе стигни...го пратев бидејќи секогаш играв против Катанија вкладилница и секогаш кога ќе ја земеше топката се тресев како ненормален....

иначе денес играв на песот против Deviangel од фан клуб јувентус и игравме Интер против Јувентус и нормално го победив 2-0(Санјдер,Алварез:LOL:) но ова ви го пишувам поради впечатокот кој ми го оставија играчите на Интер...Камбиасо оверал 91:pos:..занети 86:pos:,..Станкович 83:pos::pos: ..и да нагатомо 86 :pos::pos::pos:(ова е врвот)..имаат смисла за хумор тие што ја направија играта

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Случајно го најдов ова, еден колега од факултет го имаше лајкнато :pos:

:pos:
И ова нападов не знам што залутал тука, требало Бориело, Вучинич и Матри. Местена е, пак Јубе оштетен. :cautious:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Заинтересирани за брдо добри играчи,а ќе донесат пак некој од типот на Пацини и Кучка.

Kajgana Shop

На врв Bottom