Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha :D

Ili pak, Syn ela i ti, dvajcata ke mu praeme motorboating na bene

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
:pos:
Лусио е побрз. 1 чекор на Лусио = 4 чекори на Нагасаки.
Побрз, ама и поглуп. :)
Лусио и со два чекори напред, еден назад е побрз од Нагатомо.

Јапанецов ви се гледа брз дека е мал и ноџињана му се мали. Брз е Оби, на пример.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.483
Поени од реакции
114.442
Ај нека се тркаат ако не па да видиме кој е во право. :D
Според мене Нагатомо воопшто не разочара за да биде избркан на клоци и да биде ставан во ист кош со Станкович, Паломбо и уште неколку дрва. Како човек за ротација може да послужи и те како, а ако не купуваме лев бек летово гарантирам дека он ќе игра лево, евентуално Занети, а Страма планира Киву да го игра како централен.
Иначе што има везе што е низок? Дали тоа под дифолт значи дека е спор? За мене еден од најбрзите играчи во Интер, ама маана голема му е што е мал и не е снажен во дуелите.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.749
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha :D

Ili pak, Syn ela i ti, dvajcata ke mu praeme motorboating na bene
ветен сум ја на други цицки.

@Ио, букаке е јапански традиционален начин на туширање, обично коа ќе снема вода е применуван. Деко иначе еднаш се фалеше дека букакесуел една тетовчанка ако не се лажам па него го остаам да навлага у детали, ако сака.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
ветен сум ја на други цицки.

@Ио, букаке е јапански традиционален начин на туширање, обично коа ќе снема вода е применуван. Деко иначе еднаш се фалеше дека букакесуел една тетовчанка ако не се лажам па него го остаам да навлага у детали, ако сака.

На цицките на Сања :D

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha:pos::pos:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Barbara Berluskoni Loves Bukkake е најјак транспарент ever! :pos:

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Член од
25 октомври 2011
Мислења
663
Поени од реакции
719
Ако го тепате Лацио, а Удинезе и Наполи да изгубат вие завршувате на трето место ?

Kajgana Shop

На врв Bottom