Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
R

Rigel Kent

Гостин
Inaku naznacuvanjeto na Strama mislam ne e plod na nekoja strategija... ednostavno Moratti gi gledal mladincite i donel odluka za trener .:)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.749
Наводно се размислувало за него овој период ама немале намера да го тргаат од таму ради младинската ЛШ.

R

Rigel Kent

Гостин
Наводно се размислувало за него овој период ама немале намера да го тргаат од таму ради младинската ЛШ.
Se nadevam deka e taka , jas sum da mu se dade sansa na Strama i da pocne da oformuva tim bidejki jasno e deka Moratti poveke nema da dava pari za bombasticni transferi .

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Добро е што Морати ги избра младинциве да ги гледа викендов. Да беше во Торино, ќе го оставеше Раниери поради првото полувреме.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Inaku naznacuvanjeto na Strama mislam ne e plod na nekoja strategija... ednostavno Moratti gi gledal mladincite i donel odluka za trener .:)
Да имавме стратегија немаше да се наоѓаме таму кај што сме... Се надевам дека им дојде памет и дека ќе се покажат дечкиве што ги имаме, друго фајде нема, winter is coming што се однесува на финансиите...

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Cestito nov trener, izlgleda po terkot na Barca kje odite. Ova so Baloteli moze kje bide nekoja saga za vrakjanje ko so Fabrefas. :icon_lol:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.749
Cestito nov trener, izlgleda po terkot na Barca kje odite. Ova so Baloteli moze kje bide nekoja saga za vrakjanje ko so Fabrefas. :icon_lol:
Mорати имал во план да го врати уште претходното лето али ништо од тоа не испаднало, а и Сити не планирале да го даваат после една одиграна сезона. Знам уште кога си замина Балотели излезе инфо дека можно е да има меѓусебен договор помеѓу двете екипи за враќање на Балотели во Интер по договорена сума при продажбата.

Али маломорген ова :), тешко изводливо е, пре би го собрал Џеко од Сити и Коларов, голема среќа за многу големи клубови е тоа што Манчини е глуп и не им дава голема доверба и ги гуши на клупа на сметка на еден измочан Клиши и Балотели ко најистурен шпиц место Џеко.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.764
Поени од реакции
6.553
Mорати имал во план да го врати уште претходното лето али ништо од тоа не испаднало, а и Сити не планирале да го даваат после една одиграна сезона. Знам уште кога си замина Балотели излезе инфо дека можно е да има меѓусебен договор помеѓу двете екипи за враќање на Балотели во Интер по договорена сума при продажбата.

Али маломорген ова :), тешко изводливо е, пре би го собрал Џеко од Сити и Коларов, голема среќа за многу големи клубови е тоа што Манчини е глуп и не им дава голема доверба и ги гуши на клупа на сметка на еден измочан Клиши и Балотели ко најистурен шпиц место Џеко.
Ги имам гледано оваа година многу пати Сити и за Џеко можам слободно да кажам дека со ништо не заслужи да игра прв состав,Балотели,Агуеро(иако не игра шпиц) и сеа Тевез заслужено добиваат предност во нападот ! Иначе не ме сфаќај погрешно,Џеко е многу квалитетен напаѓач и може да игра во друг голем клуб али сепак мислам дека не му одговара фудбалот во Англија и затоа не добива поголема минутажа ! Многу пати го имам пцуено Џеко бидејки Сити ме има паднато на ливче,верувај ми дека со право е на клупа:) !

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.749
Не ми е мерило овој Сити со стратегот на клупа за формата на Џеко и ред други фудбалери, кој ќе го земе ќе се омрси дебело, и од него и од Коларов, не и од Балотели, mark my words.

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Манчини на тие фудбалери што располага ја поставува најглупавата тактика на свет а големи имиња му грејат клупа и ми пушта таму бери мери пизаро и тн

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Не ми е мерило овој Сити со стратегот на клупа за формата на Џеко и ред други фудбалери, кој ќе го земе ќе се омрси дебело, и од него и од Коларов, не и од Балотели, mark my words.

Џеко е еден добар напаѓач што игра скоро до својот максимум, многу пути сум кажал дека Германската лига е срање, посебно кога одбраните се у прашање, еден Пизаро 295485490 године име еден од најдобрите шпицови у Лига, у Челзи 5 минути дал има изиграно !

А Балотели е играчиште, кое со прав тренер може да биде најбоље играчиште на свет!

TheIks

Fork & spoon operator
Член од
1 октомври 2007
Мислења
712
Поени од реакции
469

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Нека си седи во Реал Мадрид..Интер освојувал титули и без него ..нека си го извадат од глава Мурињо и фановите и играчите и нека се фатат за работа а не да плачат по минатото кога нема аир од тоа...еве му шанса на Морати на лето да ги истреби старите и со овој Страчатони да почнат од нула и да ги форсира кутињо,Алварез,Гуарин,Беса,Фараони,Поли и уште некое рандом засилување ако донеси Морати на лето..реално и немаме лош тим само што старите ја кочат работата а Раниери никогаш не излезе со најдобриот тим што го има на разполагање...

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Нека си седи во Реал Мадрид..Интер освојувал титули и без него ..нека си го извадат од глава Мурињо и фановите и играчите и нека се фатат за работа а не да плачат по минатото кога нема аир од тоа...еве му шанса на Морати на лето да ги истреби старите и со овој Страчатони да почнат од нула и да ги форсира кутињо,Алварез,Гуарин,Беса,Фараони,Поли и уште некое рандом засилување ако донеси Морати на лето..реално и немаме лош тим само што старите ја кочат работата а Раниери никогаш не излезе со најдобриот тим што го има на разполагање...
А бе тоа... кога ќе станат од спиење прво се клањаат под постерот на Мурињо после одат на тренинг :)
Дај не заебавајте, резултатите и игрите зависат од сегашните услови а не од минатото. Да имавме саглам тренери и засилувања овие две години се ќе си беше во ред.

Туку, во право си за болдот, читав пред еден ден добра колумна за старата гарда во Интер, само сајтот им е паднат во моментов не можам да ја линкувам, подоцна ќе видам за тоа...

Денес Лонго, Данкан, Крисетиџ и пак МБаје тренирале со првиот тим. Последниов изгледа е на терапија по црвениот картон...

Иначе, загрижен сум за Крејзи, никаде го нема. Здравјето му го зедоа овие...

Kajgana Shop

На врв Bottom