Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.545
Поени од реакции
4.440
Барем 0:0 да завршеше...Ајде на Меаца подруго ќе биде да се надеваме

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372

...

Една слика, 1000 зборови..
Сега наредна утакмица во лига ни е со Наполи на гости, тешко нас со ваква игра, го немаме Наполи тепано од лани во купот, и тогаш го тепавме на пенали.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.748
Васко да не се разбереме погрешно и јас го сакам Интер,ама повеќе немам ни грам живци да го гледам овој Интер.
Жими мајка.
Као бе немаш грам живци после све тоа шо си надминал? :)
Meне једина нервоза ми се сите нелогичности што се издесија, од ангажман на тренери до постапките на истите потоа, ко на пример губиш од Катанија а вадиш напаѓач за напаѓач, или бркаш победа со Аталанта го стааш Оби у второ место Снајдер мислам, сеедно, а напред оставаш 2ца статикуси вон форма.
Мене тие работи ме иритираат иначе после треблето и заминувањето на Мурињо УБЕДЕН бев дека ќе дојде заебан период за нас, некои работи не очекував да се до толку екстремни али Мурињо коа заминува од екипа тоа ти е ко ураганот Катрина шо го погоди Њу Орлеанс, остава пустош и потребен е одреден период за да се консолидираат работите а ако се земе во предвид фактот дека Интер последниве 3-4 години финансиски не стојат нај нај ( само тоа со Мур не го осетивме многу ) едноставно то је то, deal with it ситуација.

Останува да се надеваме на боља иднина, за тоа се потребни првенствено пари а потоа и добар избор за тренер, се надевам овие новиве планови у иднина за прилив на пари ќе им успеат, нешто да додаде и Масимо и то је то, за тренер поим неам шо ќе се дешава, за Боаш од мене имаат зелено светло а као се одвиваат сега работите мислам дека он има најголеми шанси летоска да дое тука, ако ништо друго, и докторката ќе си ја земе, незнам зашо поише го сакам у Интер него, дека со него ќе се добри или зашто ќе ја глеам типката секој викенд. :))

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576

...

Една слика, 1000 зборови..
Сега наредна утакмица во лига ни е со Наполи на гости, тешко нас со ваква игра, го немаме Наполи тепано од лани во купот, и тогаш го тепавме на пенали.
Греота за овој играч што остана во клубот, како да игра со девојчиња фудбал... Стварно жално...

Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
Греота за овој играч што остана во клубот, како да игра со девојчиња фудбал... Стварно жално...
Bene, а и он што пружа добри партии во последно време шта да ти причам.. реално и он не е баш како што треба, не е у форма како и 90% од тимот.. или пак во форма се, али толку крепат и тие :)

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Bene, а и он што пружа добри партии во последно време шта да ти причам.. реално и он не е баш како што треба, не е у форма како и 90% од тимот.. или пак во форма се, али толку крепат и тие :)
А со кој да пружи добри партии, со Нагасаки, Станковиќ(кој е и пред умирање) или со зарате/пацини и такви третокласирани играчи.:icon_lol::facepalm:

Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
А со кој да пружи добри партии, со Нагасаки, Станковиќ(кој е и пред умирање) или со зарате/пацини и такви третокласирани играчи.:icon_lol::facepalm:
Kакви такви ќе се потруди тој, до пред некое време арен беше и тој и другите што ги наброја.. сеа пак третокласни играчи испаднаа.
Или пак тој учи школо од нив како е да си по мизерен.:D

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ќе се усреќите ако го земете Боаш.. Тоа ти е исто како да немаш пари за кока кола, па наместо да купиш кока кола, од претходно пиениот оранж купуеш бонго газиран сок.

M-M

Член од
21 ноември 2010
Мислења
206
Поени од реакции
58
Значи и играчите не беа сјајни,ама мора да се критикува овој Ретардиери!
Оди на 0-0 цела утакмица и на крај му го закачија во последна секунда,ако убаво нека му е,пак нека чува резултат,глуп човек.
Па и таа фацата ко ќе му ја прикажат,ко гревче некое е. :гомце:
Овие Марсеј никаков тим,од три нафрлања цела утакмица ни дадоа гол.
Стај го Милито нападни ги,дај гол па и да примиш 1-1 е далеку подобар резултат од 0-0.:mad:

N

Nicky Santoro

Гостин
Абе ваковов тим како марсеј треба да ги тепаме 2-3 разлика на меаца и тоа со раниери.Само сеа пичка како што е ранко , ќе игра да не прими гол и ќе оди 1-0 или 2-0... Заборавете на офанзивен интер на меаца

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.764
Поени од реакции
6.553
Знаев дека Раниери ке оди на 0 - 0 ,али сепак не го посака среќата . Покрај тоа што се бранеше и докажа дека е лузер,највеќе ме нервира што го играше Станкович прва постава и башка го остава на терен 90 минути:tapp: ,го имаш златен Поли на клупа он сака да го умре Деки на терен ! Иначе Марсеј не се ништо посебно,со добар прв состав комотно можат да паднат на Меаца !

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.748
Абе ваковов тим како марсеј треба да ги тепаме 2-3 разлика на меаца и тоа со раниери.Само сеа пичка како што е ранко , ќе игра да не прими гол и ќе оди 1-0 или 2-0... Заборавете на офанзивен интер на меаца
Проблемот е што на Меаца играчите играат со грч, има големо нетрпение кај фановите и таквиот однос од трибини само ќе им одмогне а од друга страна и те како ќе им е од помош истото на Марсеј па ќе се осоколат ќе нападнат.
Изгубен е начисто fear факторот кога се игра на Меаца, противникот не се плаши и овде имаат пакет 2 у едно, и Раниери нема муда да удри ко да нема утре и да ги отвори ко булка, и односот на публиката стандард во Италија при вакви ситуации е никаков.

Убаво рече некој погоре, боље реваншот пак да се игра у Франција, остајте шала, така е.

Ќе видиме, ја скептик сум, не дека Марсеј се јаки, можат многу лесно да ги совладаат на домашен терен со 2-3 гола разлика, али она што го реков погоре не ме праи оптимист за реваншот, дури и да беше 0-0 во првиов дуел, овој гол искрено ништо не мења у ситуација кога Интер и онака ќе имаа 0 на семафорот, а 1-0 а 0-0 исто срање.

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Факт е дека Ранко не го бркаат затоа што мислат дека Барези/Фиго не се кадарни за во ЛШ... Што има врска кога и онака нема да поминеме понатаму, служиме за ремет и потсмев од Мурињо навака се иде во надолна линија. Годинава не да го допревме дното, плеснавме на земја... Наместо да му го полнат џебот на овој, нека му ја покажат вратата па нека му се отстапи место на Барези. Вечити асистент е треба да му се даде шанса, кога и онака се е однесено со виорот.
Без разлика кој и да дојде нареден, и Мурињо да се врати без кадарни засилувања нема да освои поголем трофеј. Једино да стигне 3то место, купот да го освои, и да стигне до 1/4, 1/2 финале без проблем.
И оваа година како и претходната ја фрливме во ѓубре, му требаше вакво нешто на Морати да се свести дека ако сака вака без засилувања да истера сезоната на мускули треба да донесе кадарен тренер а не некој тешки просеци како ГАСПЕРСОН и РАНИЕРСОН...
Мислев дека овие денови се минато за Интер. Таман почнав да ги подзаборавам каков просек од тим беа пред 10-15 години, одма ме потсетија за 2 години.
Ова што се случува моментално мора да се претвори во некој "USER MANUАL", how to transform champions team into epic failure into 2 yrs...
Не можам да се помирам и не ми се верува што се случува со Интер. Со душа чекам оваа сезона да заврши, ако ме прашувате мене подобро да не ни учествуваат во Европа Лига... ако не можат 3ти, нека завршат боље 7ми...

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
И кој е крив што уште Раниери е на клупа?

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
И кој е крив што уште Раниери е на клупа?
Играчите . Играат многу добро не гледам причина зашо Морати би го избркал .
Ах одлуките за тренереви нема да му ги простам на Морати оваа година . Само Морати е крив и никој друг , да му ебам наочарите грди да му ебам , забите да му паднат

Kajgana Shop

На врв Bottom