Шеј Лонг
Koristam kirilica.
- Член од
- 16 јуни 2010
- Мислења
- 1.987
- Поени од реакции
- 1.611
Стварно ти да не беше ќе си починевме без паметцц.. наместо благодарам да кажеш што ви давам памет, ти ме вреѓаш...
Стварно ти да не беше ќе си починевме без паметцц.. наместо благодарам да кажеш што ви давам памет, ти ме вреѓаш...
Ne sme ni imale golemi ocekuvanja ovaa sezona pa da se razocarame.Neznam so tolku sekiracii,vie mozete da se razocarate koga juve ke vi ja lapne titulata pred nosцц.. наместо благодарам да кажеш што ви давам памет, ти ме вреѓаш... не сум во право кога ви кажав да ги намалете очекувањата ? колку помали очекувања, толку помалку ќе се разочарете... просто и едноставно...
Ајде утре се иде на победа нели ?
Мора и вие да останете во ЛШ, да се вратат успешно италијанските екипи на европските патеки, да покажеме дека сеуште важиме за најдобра лига во европа
боаш нема авторитет во челзи ... дртиве кучиња кај нас мамата ќе му ја расплачатOд четврток ќе одиме со Боаш, доколку Абрамович си стои на збоот дека во случај на пораз од Наполи Боаш си оди од Челзи ! А дали е Боаш тренер за нас, искрено незнам, но во секој случај е подобар од Раниери и ако ништо друго ќе играме напаѓачки а не кукавички како со Ранери ! Боаш има муда , не е пичка у душа !
Ќе среди тоа Жозе , а мислам и дека не е толку глуп пак да ја прави истата грешка ко во Челзи, па ако дојде ќе постави некој критериум, барем јас се надевам на тоа, и сметам дека Боаш е еден од подобрите тренери во Европа !боаш нема авторитет во челзи ... дртиве кучиња кај нас мамата ќе му ја расплачат
Ако дојде во интер одма го менам името на акаунтот во Боаш.Спасов дај отвори уште еден акаунт нека ти се вика Боаш.
Иначе џабе гардероба, не може со Бранка во гардероба
Треба ли Бранка да добие конкуренција на тоа поле?Што ќе ви е Боаш,освен добра гардероба типот ништо не покажа....
Треба ли Бранка да добие конкуренција на тоа поле?
Бес конкуренција се е джабе.Треба ли Бранка да добие конкуренција на тоа поле?
на ранко можеби не му оди сериа А ама Лига шампиони секако ги ќине сите под ред.Луѓе ние со онај состав неможиме ни Вардар моментално да го победиме..не заебавајте Марсеј утре не победува 1-0 најмалку..не гледам како гол ќе дадеме а за примање секогаш сме дарежливи..