Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
цц.. наместо благодарам да кажеш што ви давам памет, ти ме вреѓаш... не сум во право кога ви кажав да ги намалете очекувањата ? колку помали очекувања, толку помалку ќе се разочарете... просто и едноставно... :)

Ајде утре се иде на победа нели ? :)
Мора и вие да останете во ЛШ, да се вратат успешно италијанските екипи на европските патеки, да покажеме дека сеуште важиме за најдобра лига во европа ;)
Ne sme ni imale golemi ocekuvanja ovaa sezona pa da se razocarame.Neznam so tolku sekiracii,vie mozete da se razocarate koga juve ke vi ja lapne titulata pred nos ;)

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Oд четврток ќе одиме со Боаш, доколку Абрамович си стои на збоот дека во случај на пораз од Наполи Боаш си оди од Челзи ! А дали е Боаш тренер за нас, искрено незнам, но во секој случај е подобар од Раниери и ако ништо друго ќе играме напаѓачки а не кукавички како со Ранери ! Боаш има муда , не е пичка у душа !
боаш нема авторитет во челзи ... дртиве кучиња кај нас мамата ќе му ја расплачат

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Спасов дај отвори уште еден акаунт нека ти се вика Боаш. :pos:

Иначе џабе гардероба, не може со Бранка во гардероба :)

Jap Mak Sun

Регент
Член од
19 октомври 2011
Мислења
155
Поени од реакции
45
боаш нема авторитет во челзи ... дртиве кучиња кај нас мамата ќе му ја расплачат
Ќе среди тоа Жозе ;) , а мислам и дека не е толку глуп пак да ја прави истата грешка ко во Челзи, па ако дојде ќе постави некој критериум, барем јас се надевам на тоа, и сметам дека Боаш е еден од подобрите тренери во Европа !

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Спасов дај отвори уште еден акаунт нека ти се вика Боаш. :pos:

Иначе џабе гардероба, не може со Бранка во гардероба :)
Ако дојде во интер одма го менам името на акаунтот во Боаш.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Ако земе шапка Боаш, можда ќе се јадат некако. Без тоа, џабе му е.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.764
Поени од реакции
6.553
Кога можевме да ги тепаме Цска и Лил на гости со Раниери,зошто да не можеме и утре Марсеј :), може да се проба 2 - 2 на ситно (5.20 коф во С.Лајф)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.485
Поени од реакции
114.464
Јас сум против носење на Боаш али во моментов СЕ е подобро од Раниери. Боаш за Раниери е нешто недостижно, вон Универзумот, а да не праам муабет за Мурињо и Ферги, за нив треба некој нов назив да измислиме, некој нов свет.
Бај д веј, утре мислам дека 0-2 гола најреално е да биде утакмицата, Раниери е пичка у душа и гарант ќе се брани, затоа и ќе извади некоја шугава формација 4-4-1-1 само колку да игра на резултат.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.764
Поени од реакции
6.553
Па во лига на шампиони секогаш се игра на резултат,Раниери сигурно ке биде задоволен и со 0 - 0 , највероватно ке бара шанси само преку прекин или контра напад ! Ако тргне офанизивно Марсеј може да не напуни јбг,сеа не треба ни до толку да се затвори али ке видиме утре,за мене би било идеално да искочи во напад со Милито и Форлан !

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Луѓе ние со онај состав неможиме ни Вардар моментално да го победиме..не заебавајте Марсеј утре не победува 1-0 најмалку..не гледам како гол ќе дадеме а за примање секогаш сме дарежливи..:D

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Луѓе ние со онај состав неможиме ни Вардар моментално да го победиме..не заебавајте Марсеј утре не победува 1-0 најмалку..не гледам како гол ќе дадеме а за примање секогаш сме дарежливи..:D
на ранко можеби не му оди сериа А ама Лига шампиони секако ги ќине сите под ред.

Kajgana Shop

На врв Bottom