Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Јас утре имам некое ебано пречуство дека натпреварот ќе заврши 1-1..ќе ја пробам со 100 на точен резултат па јана мајка нека е!

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Утре 0-1 конечен за поголеми пари, за ситно можете и Мунтари стрелец...

S

schtrafzenigger

Гостин
Денеска шалот од Интер што ми беше закачен на ѕид 3 пати ми падна... мора да е некој знак, мислев да ја играм 2ка ама ова ме премисли. :pos:
Затоа 3+ ќе ја пишам, 2.20 коеф.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Денеска шалот од Интер што ми беше закачен на ѕид 3 пати ми падна... мора да е некој знак, мислев да ја играм 2ка ама ова ме премисли. :pos:
Затоа 3+ ќе ја пишам, 2.20 коеф.
Овие Катанија се најгадна екипа во Серија А дури и погадна од теренот на Киево.Без разлика дали играат со Интер или со Новара си фураат формација со 10 играчи во споствен 16ник така да незнам колкави се шансите за 3+.Сепак да не ти се мешам јас во бизнисот ти си знаеш најдобро... :)

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Деко се начука вчера? Отидоа парите? Кажи побрзо ќе ми киднат утакмиците...

S

schtrafzenigger

Гостин
Овие Катанија се најгадна екипа во Серија А дури и погадна од теренот на Киево.Без разлика дали играат со Интер или со Новара си фураат формација со 10 играчи во споствен 16ник така да незнам колкави се шансите за 3+.Сепак да не ти се мешам јас во бизнисот ти си знаеш најдобро... :)
Какви и да се, на Интер ќе му дадат барем 1 гол па мајка Јана нека е. :D
1-2 или 1-3 ќе заврши. :cool:

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.655
Поени од реакции
7.303
Судија на натпреварот Катанија-Интер ќе биде Орсато.

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Според Скај спорт...

"Само малце да играм и ќе видите... црвен картон за минута и пол" :icon_lol:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.754
Нека не се ебава Раниери со Станкович ко плеј, Дејо сакам да игра ама позади напаѓачите нека игра Алварез, позади него Камби, Дејо и Занети и пуна капа, во нападот сите Милито и Пацини ги најавуваат, незнам зашто Зарате воопшто не го форсираат ...

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Нека не се ебава Раниери со Станкович ко плеј, Дејо сакам да игра ама позади напаѓачите нека игра Алварез, позади него Камби, Дејо и Занети и пуна капа, во нападот сите Милито и Пацини ги најавуваат, незнам зашто Зарате воопшто не го форсираат ...
Којзнае каков ќе биде составот ова се само шпекулации. Во секој случај ќе мораме да одиграме и нешто деструктивно пошто овие на ура играат. И посебно се палат на нас, незгодни се. Ги гледав со Новара пошто играа во 12.30, лудница се, даваат гол кога сакаат, примаат кога сакаат.

Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
Ич не сум арен лујџе. 24 тоалетни ги поебав последниве 2 дена, носов ме искина :(
Вечер сакам да настапиме со ова формација, ама знам дека џабе сакам:
Кастелаци​
Мајкон..Лусио..Самуел..Занети​
Камбијасо​
Алварес...Мота​
Станкович​
Зарате...Пацини​
Вака имаме одбрана топ, креативна средина, полустадонович, брз напаѓач, што знае да дрибла, и да прибери 2-3 ца играчи на него, и килер страјкер.​
Само кој ме слуша мене...​

Kajgana Shop

На врв Bottom