Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Раниери: Проблемот на Интер е психолошки

„Убеден сум дека ќе завршам добра работа во Интер, станува збор за тим со фантастични фудбалери на кој што не му доликува да се наоѓа при самото дно на табелата. Сметам дека проблемот не е во физичката подготвеност, старт е на сезоната е сите се во топ-форма, проблемот сигурно е психолошки“, заклучи Раниери и додаде:

„Не е нормално овој тим да стартува толку лошо во сезоната, ќе разговарам одделно со секој од фудбалерите за да ги разберам причините за слабата игра. Она што можам да го најавам е дека ќе ја сменам формацијата, нема повеќе да играме со 3-4-3, но по одржувањето на првите тренинзи ќе можам да дадам поконкретни информации“, изјави Раниери.
--- надополнето: Sep 22, 2011 11:57 AM ---
Можни формации од Раниери.
Прегледај го приврзокот 34239
супер формација.. ми се допаѓа и формацијата и изборот на играчи.. ми се допаѓа што Раниери игра со систем на ротација, така сите играчи ќе добиваат шанса, ете им шанса на Алварез и Кутињо... само се плашам за Суљо :(

Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
Раниери,не сум ич ама баш ич скептик за Клаудио.Одличен тренер кој во својата кариера водеше доста јаки тимови,со Челзи 2 место во Англија,и Фергусон го тепал со Челзи,со Јуве 2 место во Италија откако се врати Јуве во првата лига,со Јуве исто ЛШ растураше,дојде и во Рома кога за малце ке ни ја земаа титулата Рома,го победи Жозе Мурињо и тоа два пати заборавив и со Јуве еднаш 1-2 дома,и со Рома 2-1 дома само нека ја игра 4-2-3-1 формацијата и ке биде се цакум пакум,Милито само да го тури на клупа,јас желки више неможам да гледам по терен,некој да ми игра за стара слава,Пацини е велемајстор за него,со Крила Зарате и Форлан,ке видиме според мене ке склопи доба формација,и доста ке ги мотивира играчите,ајде со среќа нека му е,се надевам ке не врати таму кај што ни е местото.
Друже знаеме дека со предходните тимови во лигите бил 2 место. :pos: Само он знае како е да си вечито втор. :pos: Али верувам ке го прекине малерот со Интер.

Член од
1 февруари 2010
Мислења
120
Поени од реакции
41
Конечноо малку оптимизам ... Така требаа... Главите гореее одиме на победИ !!!

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Друже знаеме дека со предходните тимови во лигите бил 2 место. :pos: Само он знае како е да си вечито втор. :pos: Али верувам ке го прекине малерот со Интер.
Добро,али види во Англија да земеш 2 место,и зад себе да ги оставиш Арсенал,Ливерпул,Тотенхем, не е мала работа,а сеа еве ајде може кај нас да му прекине малерот,он е голем тактичар,прави доста ротации само Милито да не го фура толку,се виде и дедо ми да го викнев подобро ке изграше од него,желки не ми требаат мене во тим;)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.969
Поени од реакции
45.252
Уште го кријат Пацини од Раниери, го чекаат вистинскиот момент за да се избаци пред него ...

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Море јас се молам само Алаврез да го игра прва постава бидејќи во овој играч гледам голем потенцијал и класа ...сигурен сум дека ако Раниери не е тврдоглав и го игра Алварез дека ќе бидиме екипа за почит и екипа која ќе се плашата нашите ривали бидејќи со средина како Алварез,Снајдер и Оби ќе заличиме малку на Наполи и Удинезе од минатата сезона(желбата на Иосоно).....

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.756
Поени од реакции
6.515
Стварно дај малце по оптимисти бидете:),можеби ке му тргне со Интер од кај знаете ! Јас очекувам добро да се прикаже,сепак неговите резултати покажуваат дека е добар тренер и победувал доста појаки екипи! Сега во сабота гледам со Болоња играме во 18 часот , мислам дека и во тој термин телма врши преноси сега,така да очекувам дебито на Раниери да тргне со победа!

M-M

Член од
21 ноември 2010
Мислења
206
Поени од реакции
58
Ај со среќа нека му е на Раниери.
Ќе не среди малце,ќе почнеме да се надеваме на подобри денови и кога највеќе ке ни треба победа,оп грешка и ке си завршиме втори!:D
Тоа е тоа!
Forzza Inter.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
prodavam 2 originalni dresovi od Inter, potpisani licno i personalno od Ibra.

prodavam sal od inter, kupev vo inter store, potpisan od kurov moj.

prodavam peskir od inter, kupen ohrid pred 5-6 godini, potpisan od mnogu devojki.

prodavam zolt dres od inter, kupen pred 6-7 godini za 400 den.

prodavam obvivka od cokolado kupeno vo inter store pred godina i nesto.

prodavam drug (ama ovoj e glup) sal od inter, onaka debel mnogu, pisuva ultras i razni gluposti, kupen pred 5-6 godini.

prodavam "polu-originalen" dres od inter (horizontalni linii) kupen pred 4-5 godini vo budva.

prodavam izdisena (zatoa sto nikogas ne ja pumpav) original topka od inter, kupena pred 2-3 godini.

prodavam onakvo za seker sto davaat vo kaficite ama ova e so logoto na inter, go dobiv pred 3-4 dena.

I na kraj, go prodavam svojot prv dres od inter voopsto, kupen odma denta posle finaleto Inter-Lacio Uefa, ili po poznato denta koga stanav navivac na inter.

Raneri, bel den da ne vidis.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Моментално Менхетен ги собира сите дресови и реквизити од Интер и ги потурва со плин(бензинот многу скап му бил) и штрајкува со глад низ дома поради одлуката на Морати да го доведи Раниери...

Бенеамата и Иосоно си играат домино ..а Syn и Деко играат one to one texax hold em poker а Марли му делел карти!...

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432

prodavam peskir od inter, kupen ohrid pred 5-6 godini, potpisan od mnogu devojki.

prodavam drug (ama ovoj e glup) sal od inter, onaka debel mnogu, pisuva ultras i razni gluposti, kupen pred 5-6 godini.

prodavam "polu-originalen" dres od inter (horizontalni linii) kupen pred 4-5 godini vo budva.

prodavam izdisena (zatoa sto nikogas ne ja pumpav) original topka od inter, kupena pred 2-3 godini.

prodavam onakvo za seker sto davaat vo kaficite ama ova e so logoto na inter, go dobiv pred 3-4 dena.

I na kraj, go prodavam svojot prv dres od inter voopsto, kupen odma denta posle finaleto Inter-Lacio Uefa, ili po poznato denta koga stanav navivac na inter.

Немаш г'з да ги запалиш, а? :)

Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287

Јас мислам дека можеш да шеташ. Ти си се, освен Интериста не.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Јас мислам дека можеш да шеташ. Ти си се, освен Интериста не.
Ајде ти каде ти е излагањето за Гасперсон со заклучоците.Најмногу го бранеше кажа дека ќе кажеш што мислиш понатаму.
Ајде сега кажи што мислиш за Гасперсон кој изигра 5 од 5.

Kajgana Shop

На врв Bottom