Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
Не коцкавме бодови за да му се силиме на Сити, коцкавме бодови за да не не истрторат 7 8 комада.
Победа утре на гости може да се деси само ако има некое големо чудо, Инзаги ќе игра на Икс или да изгуби со што е можно помалце примени за да не набилдаме негативна разлика оти годинава табелата ќе кажуе дали ќе играме плус уште 2 утакмици или не.
Во моментов Сити е најјакиот тим на светот со најплатени играчи кои воедно се одлично уиграни меѓу себе и ќе бидат на домашен терен.
Утре Интер тепа!
Спремен сум на штит да ме носите!

…Че ни ја дупна глата! Ја не зна шчо ми је! Одсабаље саде глупости треска!
(Сомнително лице, да не речите неписмен сум)

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.441
Поени од реакции
7.725
Бате ваа година да ти чувм ли от ајваро? Две тегли ле? Ама да зниш шесто денара тегла е ваа година. Еми да, ко мед го продаваме...

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.851
Поени од реакции
23.203
Зиелински на пример кога добива шанса ја користи.
Мислам дека он е во моментов подобра опција од другиве двајца. Некако највеќе се поклопува со Барела и Чаланоглу, а и технички е каде-каде подобар од Мхтиријан и Фратези.
Од друга страна, Тареми со Турам сеуште не се уиграни. Оние две-три контри кои ги имаа, да беа Лаутаро+Турам една ќе ја завршеа.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.354
Поени од реакции
113.660
Тареми игра многу повлечено кога напаѓаме, т.е. не ни влага во 16ник, нешто што Лаутаро редовно и одлично го прави. Многу ми е резервиран и уплашен Тареми, секој потег му е со страв изигран. Зелински игра одлично и се слагам дека највеќе пасува со Барела и Хакан во средина. Бисек исто одличен, ми се допаѓа неговата дрскост во двата правци. Дармиан брату те молам сам побарај измена да им дадеме еден гол.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.296
Поени од реакции
11.597
И тие неколку полушанси на Сити беа по наши грешки. Топ игра засега. Се надевам нема да паднат како со Aтлетико после 80та.

Последно уредено:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Колку дефанзивен мајндсет има Дармијан, страшна работа. Земи рогни ја на прва па што биде... пред голман е, ја враќа назад...

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.657
Поени од реакции
722
Колку дефанзивен мајндсет има Дармијан, страшна работа. Земи рогни ја на прва па што биде... пред голман е, ја враќа назад...

Гути-потег беше ова... глеал хајлајтси братов

Гуглајте ако не памтите :)

Kajgana Shop

На врв Bottom