- Член од
- 16 април 2014
- Мислења
- 7.306
- Поени од реакции
- 11.638
Треба стартер да биде братов. Подобро играме со него, секогаш.
Баниран бев една недела... И ти мене ми фалеше
Перманентно би те банирал поради аватарот.Баниран бев една недела... И ти мене ми фалеше
Мамич го извади од коцкарски дугови уште малолетен, што сакаш ти од ликов хахахаDiscover Popular Videos | Facebook
Video is the place to enjoy videos and shows together. Watch the latest reels, discover original shows and catch up with your favorite creators.fb.watch
Neka im go dadat Sensi vo zamena za ovoj De Paul + posle 5 god da im doplatime ose 5M na rati.Ај и тој Сенси преку куров, топ играч ама повреденко, не сигурен. Најверојатно зимово ќе се купува Родриго Де Паул од Удинезе, Ериксен ќе си иде.
Не е лош овој Де Паул, таков везњак е ко Сенси и ко Ериксен што требаше да биде. Централен везњак со офанзивни карактеристики, нема проблем и 10ка да игра и поназад. Па и ко втор напаѓач.
Нека дое, што кур, само да не замараат Удинезе за многу пари.
Ништо чудно и Таљафико да го земат сега или евентуално летоска.
Не може сам Јанг, голем професионалец е и све тоа, максимално си ја работи работата ама не може сам да придонесе, нема никаква подршка од Перишиќ, едноставно нема кој да игра место него.
Зимово тоа копилето Раџа Наинголан се надевам ќе го одјават негде, му ебам тоа мртвакот. Најголем штетник од играч у задњиве неколку сезони.
Поарно да ни стегнат гол и да губиме, отколку да е 0-0 и да се надеваме дека ке дадеме.Осеќам ќе си ебиме мајката против Болоња...ќе влезат полабаво првото полувреме со измешан соостав бидејќи се уморени играчите, и нормално ќе ни стегнат некој глуп гол..па после ќе биди бркање цел натпревар.....на крајот некое глупо нерешено 1-1 или 2-2 и пак сите ќе не поминат а Милан ќе ни избегаат 100 бода.
Каква генерација се средњаците на Италија погодени да се крсти чоек. Кој лигаменти, кој мускули кини. Не ми е јасно како можи толку да се повредат...Ај и тој Сенси преку куров, топ играч ама повреденко, не сигурен. Најверојатно зимово ќе се купува Родриго Де Паул од Удинезе, Ериксен ќе си иде.
Не е лош овој Де Паул, таков везњак е ко Сенси и ко Ериксен што требаше да биде. Централен везњак со офанзивни карактеристики, нема проблем и 10ка да игра и поназад. Па и ко втор напаѓач.
Нека дое, што кур, само да не замараат Удинезе за многу пари.
Ништо чудно и Таљафико да го земат сега или евентуално летоска.
Не може сам Јанг, голем професионалец е и све тоа, максимално си ја работи работата ама не може сам да придонесе, нема никаква подршка од Перишиќ, едноставно нема кој да игра место него.
Зимово тоа копилето Раџа Наинголан се надевам ќе го одјават негде, му ебам тоа мртвакот. Најголем штетник од играч у задњиве неколку сезони.
Конечно нешто добро во оваа помочана година.ќе се решат проблемите на подолг период, се спрема нов договор за најдобриот играч во средината
линк
apsolutno zasluzeno.ќе се решат проблемите на подолг период, се спрема нов договор за најдобриот играч во средината
линк