Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
За Политано не знам што те чуди од авион се гледаше дека не е за Интер, поготово за Конте кој не игра со напаѓачки крила туку со wingbacks. Meне не ми е јасно зашто пукнаа без врска 30 милиони освен ако не го продадат за 40 што е тешко.

Мене друго ме чуди, како не му одговара Перишиќ, пред тоа рака ќе сечев дека ќе му биде омилен, ликот секад покривал во одбрана и во просек со Брозо најмногу имаа истрчано.
Јас гарантирам дека ова со перишиќ му е испланирано за да проба да го убута на УТД, нели по секоја цена да дојде до Лукаку.

Конте незнае кај тера...

Член од
6 април 2014
Мислења
5.137
Поени од реакции
6.585
Mora konte da izvrsi pritisok vrs upravata eve narednata nedela e 1avgust a toj nema napagaci. Koj ke uigruva Longo Esposito

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.683
Поени од реакции
59.828
Јас гарантирам дека ова со перишиќ му е испланирано за да проба да го убута на УТД, нели по секоја цена да дојде до Лукаку.
Зошто, не можат да пратат една понуда до УТД, пари + Перо? Мора во јавност да се кажува дека играчот не го бива?

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Зошто, не можат да пратат една понуда до УТД, пари + Перо? Мора во јавност да се кажува дека играчот не го бива?
Искрено незнам што да мислам , во Интер е повеќе заплеткано отколку случајов рекет + боки 13 и кичеецов .
Некако ми иде натаму да управава нејќела да го Перо , па се овој будалиов јавно го кења за да го убута , нели лани сакаа Манчестер да го земат Перо .

Член од
18 јули 2012
Мислења
1.209
Поени од реакции
761
Најсикрено ве прашувам , што е проблемот кај Интер , немање пари или неможност на управата ?
Сиуниинг, Марота , не го имате више ФПФ во глава , Конте е тренер се најдобро нешто барем за во Италија да му конкурирате на Јуве ?.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.984
Поени од реакции
67.788
Teшко Јунајтед, со сегашнава политика, дека би го сакала Перишиќ. Лани требаше да ни го утрапите за добри пари, сега веќе, тешко.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.683
Поени од реакции
59.828
Мурињо го сакаше. Помина тоа.

Денес прочитав артикли со наслов: Рома има нула интерес за Политано :pos: Не, и не замарајте ни рекле :)

Иначе мое мислење во моментов е:

- Икарди 60 во Наполи
- Перо 22-23 во Премиер
- Најнголан околу 15 во Каљари
- Собрани се 50+ со коледарчињата на Перо Помош
- За Карамо колку беа, 12-13
- Имаме уште нешто боранија како Ди Марко и слично.

Со ова се блиску до 200 милиони буџет што ќе ги трошеа...

Член од
6 април 2014
Мислења
5.137
Поени од реакции
6.585
Sega procitav na fb deka site ponudi koi bile dostaveni do inter za ikardi istiot roj site do 1 gi odbil im poracal deka ne mrda od inter.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
вреди за капитен да го напрајме пак :)
Па Броз и Перо 20 пати трансфер бараа, јбг, иначе они че беа.
Plot twist, Икарди прв стрелец за Интер следната сезона, Syn на апаратиме :D

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.120
Поени од реакции
9.068
Па Броз и Перо 20 пати трансфер бараа, јбг, иначе они че беа.
Plot twist, Икарди прв стрелец за Интер следната сезона, Syn на апаратиме :D
Да бидеме реални, два гола во две утакмици по ред да даде и сите ќе заборавиме што се случувало. Јас искрено не држам grudge спрем ниеден фудбалер, тренер и сл.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
Од тоа што јас успеав да прочитам, на состанокот во Кина кој го имаа Конте, Марота со Сунинг е тоа дека имаше ултиматум од овие вториве дека Икарди е на меркато и може да биде продаден само за реална цена, под неговата реална вредност немаат намера да го продаваат, ова според пишувањата било директен удар кон Марота и Конте кои сакаа по секоја цена да се отарасат од играчот.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Да бидеме реални, два гола во две утакмици по ред да даде и сите ќе заборавиме што се случувало. Јас искрено не држам grudge спрем ниеден фудбалер, тренер и сл.
Колку работи не знаеме, не гледам поента мн да се замараш.
Од тоа што јас успеав да прочитам, на состанокот во Кина кој го имаа Конте, Марота со Сунинг е тоа дека имаше ултиматум од овие вториве дека Икарди е на меркато и може да биде продаден само за реална цена, под неговата реална вредност немаат намера да го продаваат, ова според пишувањата било директен удар кон Марота и Конте кои сакаа по секоја цена да се отарасат од играчот.
И Марота изјави дека ако не се продадат, тогаш ќе седнат и ќе разговараат. Проблемот е тука што на крај на август е касно, Конте е без напаѓач а ако Икарди не замине, може ќе дојде само Џеко или некој сличен.
Го разбирам Конте, си бара играч зашто управата му ги продава тие што ги има а не носи нови во меѓувреме.

Kajgana Shop

На врв Bottom