Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
29 март 2013
Мислења
4.707
Поени од реакции
4.552
Јас не би бил ништо против и вака да се игра, само тогаш нека најдат уште еден бек-ап напаѓач оти Икарди и Лаутаро кога и да е ќе треба да се одморат и тие. :D
Да да во секој случај!

Али за едно 10тина утакмици ин а роу изгледа премоќно! :D

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.266
Поени од реакции
10.365
И Весино ни треба за жал. Само Жоао Марио може да си оди. Валеро нема вредност и глупо е да се обидуваат да го продадат, подобро нека седи како опција за во купот.
Да, ама мислам Видал ни е попотребен од Весино, тоа и ми е муабетот. Штета што Марио е толкава амеба па ни Панатинајкос не го сака да им го увалиме.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.275
Поени од реакции
13.237
Уште рафиња ин и жоа марио/валеро аут и има да отидам у милано да им ги бацам оризарските газови на жандингдонг и компанија!
Све што сум кажал лошо за нив у момент ќе повлечам

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

A

Aexil Kong

Гостин
И Весино ни треба за жал. Само Жоао Марио може да си оди. Валеро нема вредност и глупо е да се обидуваат да го продадат, подобро нека седи како опција за во купот.
Во Валеро уште има фудбал. Може нема вредност заради годините кои ги начукал и кариерата зад себе која не играл за некој ЛШ тим ама може да помогне на тимот и јас сум против негово продавање. Исто ќе ми е криво што Гаљардини може да го продадат ако добијат примамлива понуда за да го донесат Барела поради Марио глушецот што не го сака никој и не можеме сега да се отргниме од овој гној од играч.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.707
Поени од реакции
4.552
Уште рафиња ин и жоа марио/валеро аут и има да отидам у милано да им ги бацам оризарските газови на жандингдонг и компанија!

:facepalm:
Don't do it, bitch!

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811

Ќе го нарушиш космичкиот баланс, продолжи да мрчиш.
После првата титула, ќе се разгледуваат други опции.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.707
Поени од реакции
4.552
Така иде муабетот бе па и ти...
Не се лупај од земја одма.

Кур ме болЕ, за твое добро ти велев... :kafence:

Сам си праиш да ти се нафрлат као шарлапантни оси... :ROFLMAO:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Врсаљко дефинитивно е договорен.

6.5 милиони за позајмица и 17.5 милиони за трансфер.

Одлични бројки се ова,се споменуваше на сам почеток цена од околу 30-35 милиони.
Исто како и Видал,и овој гурал враќање во Италија и сакал само за Интер да потпише каде го чекаат Броз и Перишиќ,а и Политано,заедно играа во Сасуоло.

Ајде сега all-in на Видал,па да изненадат со играч на позиција крило.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.955
Поени од реакции
116.526
Марио изгледа на позајмица во Спортинг. Знаел и добар да биде понеделник понекогаш. :)

A

Aexil Kong

Гостин
Готова е работата со Врсаљко. Атлетико почнале и замена да бараат. Близу се до договор со Сантиаго Аријас.
Кој е следен трансфер? :D

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.120
Поени од реакции
9.068
Да, ама мислам Видал ни е попотребен од Весино, тоа и ми е муабетот. Штета што Марио е толкава амеба па ни Панатинајкос не го сака да им го увалиме.
Имаме само една вистинска замена за средниот ред и тоа заден везен со Гаљрдини. Офанзивна замена немаме, затоа не сакам Весино да си оди.

Сега за сега сме со Наиголан, Брозович, Весино, Гаљардини и Валеро. Валеро неможе да изигра цел натпревар, Жоао Марио и Емерс не ги рачунам, едниот е на излезна врата а другиот нема да добие шанса пошто е млад и нема ниедна утакмица изиграно со првиот тим.

Значи на тие што ги имаме да додадеме уште еден играч од средниот ред со офанзивни карактеристики. Мојата желба е плејмејкер но и Видал би бил одличен трансфер ако успеатнекако да се договорат со Баерн и со Видал за платата. Не се палам на ова детево Барела пошто нема да можеме веднаш да го користиме, добра опција би бил како инвестиција за во иднина.

Едино ако Мартинез не ни игра плеј, ма да јас повеќе го гледам како сестран (втор) напаѓач него класичен плеј.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.008
kaki rafinja, neka go zemat barela od kaljari na ovoj sreden red i na konj se, za mestoto na rafinja moze i naingolan i broz i lautaro koj i ima dres so broj 10 : )))
Ja bi idel na barela bez razmisluvanje, ali samo vo situacija da dojde vidal, vo sprotivno rafinja ili kovacic mora, ama najverojatno se blisku do dogovor so chileanecov.

E sea sve e ova pod uslov da doe vidal denovive, toa ako se izdesi ke imaat 2 dobri nedeli za plus adicii, a mislam deka ke se nosi uste minimum eden igrac, ne veruvam nisto da ne kupat do kraj na merkatoto u situacija sea da se komplediraat hrvatov i vidal. U megjuvreme ocekuvam i prodazbi, valjda mario i vesino, ne valjda nego ovie mora da si idat, narocito pa ako e tocen muabetot za vesino i sumite sto se vrtat za nego. :eek:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Кај бе ова а му истекува договорот наредна година, да не потпише подолг дог со Баерн случајно

Kajgana Shop

На врв Bottom