Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.266
Поени од реакции
10.367
Ja ovoj ne bi go ni prodal bi go ostavil da gnie da propadne na celo i po moznost preku kazni od timot da mu dadat plata kolku za leb da si kupuva samo.
Тоа што ме восхитува кај типов е што се понаша ко Баерн и Реал да се наддаваат за него. А реалноста за него е тажна, јебени Бетис се мисли дали да го земе или пропали Спортинг. Наместо да ја наведне тоа главата фетусоидна и да иде да пуши курови по Милано да го пуштат да се покаже дека му дошло памет, он со цел памет одбива тренинзи. Ела у Беласица Герас Цунев, бел ден да не видиш бем ти 100 мајки цигански.

Член од
6 април 2014
Мислења
5.137
Поени од реакции
6.585
Тоа што ме восхитува кај типов е што се понаша ко Баерн и Реал да се наддаваат за него. А реалноста за него е тажна, јебени Бетис се мисли дали да го земе или пропали Спортинг. Наместо да ја наведне тоа главата фетусоидна и да иде да пуши курови по Милано да го пуштат да се покаже дека му дошло памет, он со цел памет одбива тренинзи. Ела у Беласица Герас Цунев, бел ден да не видиш бем ти 100 мајки цигански.
U tiverija nema da go primat za belasica i akademija pandev ne se prava ni mabet.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.707
Поени од реакции
4.552
"Рајкард на голема сцена"
Гитла Спалети! :cool:

Член од
29 март 2013
Мислења
4.707
Поени од реакции
4.552
Шчо зборвиш мор,да видиме кај пиши ?
Да бе, на фб ми излезе насловот, не знам чиј беше. :)

Пишуваше демек Леонардо од Милан барал нов тренер, а на врвот од листата на желби да ти бил Рајкард.

Член од
6 април 2014
Мислења
5.137
Поени од реакции
6.585
Posle zavrsenog transfera Joao Moutinha, Wolverhampton je obnovio pregovore sa Interom za Joao Maria. Wolverhampton je spremio ponudu od 24 miliona funti.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Posle zavrsenog transfera Joao Moutinha, Wolverhampton je obnovio pregovore sa Interom za Joao Maria. Wolverhampton je spremio ponudu od 24 miliona funti.

Без размислување нека ја прифатат понудата ако е вистина секако.Сигурно некој нема да понуди повисока сума од горенаведената.
Интер ќе се ослободи од незадоволен играч,а ќе добие убава пара ако се знае дека беше очаен Мариче во сезоната што заврши.

Ете пари за Видал,а за Барела и за крило нека се натегаат до крај на преоден рок.

За Барела пишав погоре,веројатно Пинамонти ќе биде понуден бидејќи Каљари биле заинтересирани за него.

На крилна позиција не знам кој би дошол,Ди Марија е во очајна форма,но и во ваков Интер со очајно крило како Кандрева и замена како Политано,ќе биде забетониран во прва постава.Проблем е огромната плата.

Киеза нема шанса да го пушти Виола со позајмица,малку пари,пет младинци и на крај на сезоната задолжителен откуп.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.679
Поени од реакции
59.810
Добро, а каде ги копате овие информации дека Жоао одбил да тренира или дека Вулверхемптон понудил 24 милиони за него?

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Ај дајте линк со време да се гледа натпреварот или да не ја има на фб пак ?

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.266
Поени од реакции
10.367
Инаку Весино е високо на листата на желби на Челси, затоа што Маурицио Сари добро го знае од Емполи, кога заедно соработуваа, по што Уругваецот замина во Интер, а тренерот го презема Наполи.

https://sport1.mk/fudbal/ligi/chelsi-najde-zasiluvanje-za-sredniot-red-vo-inter

Не сум знаел дека се фузирале Емполи и Виола јеботе...

Член од
16 април 2014
Мислења
7.395
Поени од реакции
11.874
Доколку се продадат Марио и Весино,а се доведат Видал,Барела и Врсаљко,нема да се отвори место за да се купи и крило?Нели 50кк имавме за трансфери колку што ме држи памтењево.[DOUBLEPOST=1532800978][/DOUBLEPOST]Линк?

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.266
Поени од реакции
10.367

Kajgana Shop

На врв Bottom