Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024


  • Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.232
Поени од реакции
41.535
Srekni neka se so ne go lapnaa i poveke, deka ovie dibecite im se povlekoa u vtoro poluvreme, pa iskoristija nekoi kiksovi.
Teska mizerija im e odbranata.

Cist penal, teska glupost od Rodrigez, fala mu na toa.

Ebi si gi!
ne se povlekoa, izdisaa, ne e deka svesno im prepustija inicijativa nego toj im e kapacitetot, cela trojka u sredina izdisa i umre, a zameni nula, spaleti trebase da startuva so eder ko amc na smetka na eden od ovie trojca zasto vaka ostavi 0 alternativi na klupa za sredinata, kade veke igraa vesino i galjardini, i dvajcata so nastapi za svoite reprezentacii, i valero koj e u godini, ali ocigledno keljaviot nemase hrabrost za takvo nesto i na kraj lesno mozese da mu se udri toa od glava.

od edna strana sme maleri, zasto ni se povredija dvajca igraci koi momentalno se u jaka forma, mario i brozovic, prviov za portugalija izigra maestralno so svicarska a ko sto razbrav problemi so krajnici imal :facepalm::facepalm:,vtoriov u inter gazese posledni 2, od druga eden ton sreka imavme sto i u takva situacija tepavme i denes, so poklonot na rodrigez u 90ta.

Ama da bideme samokriticni, ovoj trend so fizickava nepodgotvenost mora da prekine, ne ja biva vaka, spaleti mora da rotira, bar eder ako nisto drugo zasluzuva daleku pogolema minutaza i startuvanje na natprevarite, eve i kanselo se vrati, ikardi i perisic se realno nezamenlivi, i skriniar i miranda, sve drugo komotno moze da bide vmetnato u toj sistem na rotiranje. Ostavam prostor sea deka reprezentativnive mecevi gi odraa, ama taka vikavme i so spal, iam pisano na temava, vakvite raboti se sreduvaat na trening, na kraj kraeva neka se angazira uste eden fitnes trener. Kolku za sporedba, napoli gazat 90minuti konstantno, a isto sari ne rotira, naredno kolo najverojatno ke ne izdisat taka da denesnava pobeda ocajno ni trebase, u neapol vise dekada i jace sme mizerija pod difolt, u momentov mislam deka ne sme kadarni da se nosime so niv, da bog da so siti mater da im se ebe, tuka samo ja gleam nasata sansa.
 
Член од
23 август 2010
Мислења
38.154
Поени од реакции
107.579
Шкриниар е лудило од играч, како е можно толку брзо да се вклопи и да прерасне во лидер на одбраната еј. :cuc: Знае со топка, стуб во дефанзива, разбира фудбал, перфекција од фудбалер. Миранда денес беше како напушен, триста глупости изнаправи али последни 20 минути одлично расчисти 4-5 пати со глава и генерално не беа лоши со Шкриниар.

Кансело се гледа дека дефанзивно е дупе, ко изгубен германец беше за вториот гол на Милан, закасни 100 саати и затоа му се протна Бонавентура така лесно. Офанзивно е ок, пробивен, брз, ама дефанзивно критичен.

За Икарди излишни се зборови, за вториот гол му пресече топка на новиот Сидорф ака Биља, повлече 50-тина метри топка, додаде на Перо и сместа даде гол, огин од играч све да му ебам најдобро што си има.

7-1-0, искрено не очекував ваков старт, сега скроз растеретени може да влезат во дуел со Наполи без да бидат под огромен притисок од освојување бодови. Реално Наполи ни во времето на Мурињо не сме ги тепале (така иде зборот), од увек сме се килавеле во Неапол така да не е страшно и да загубиме, сепак дечките играат предобар фудбал сезонава. Мада имаат и они доста маани, дефанзивно не се најсјајни и може на контри да ги одереме ко што ги дереше Манчини (hhh urko).
 

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.232
Поени од реакции
41.535
Овој бе да ти бил бог и батина у тимов...


глеј го кандрева ама избега, бррееееј кој би рекол
 

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Онај мајмунот Де Лаурентис јавно изјави дека наводно барал од неговиот тренер да ги одмара играчите за со Интер бидејќи против Сити ионака немале шанси...да му ебам лузерот смрден....штета што во моментот не стоиме добро со формата и повредените играчи иначе во нормални околности би имале реални шанси со Наполи доколку се истрошат против Сити...вака можат лесно да не исплескаат .
 

Kajgana Shop

На врв Bottom