Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.275
Поени од реакции
13.237
^Со право играте курот :D

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.008
23m evra godisno za konte ... nenormalna stvar.

Член од
6 април 2014
Мислења
5.137
Поени од реакции
6.585
Iskreno i rakovodstvoto na inter e izvesten mnogu odamna deka nitu konte nitu simeone nema da dojdat na klupata tuku toa bese zelba na navivacite koi seuste ja neguvat. Mislam deka kinezite ustre pred 1 mesec znaat deka tie nema da dojdat vo inter poradi momentalnata situacija i rakovodstvoto na inter mora prvo da ja sredi soblekuvalnata vo inter pa posle da barat asalen trener za podolgi stazi. Site sme potajno svesni deka spaleti ke bide toj koj ke go vodi inter narednata sezona mozebi ne e 100% sigurno no ke pokaze vremeto. Mozebi i ke iznenadat so nesto , ostanuva da vidime.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.588
Поени од реакции
6.750
Гледа ли некој Лацио Интер бе , и да беше пријателска немаше толку кур ташак да биде.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.120
Поени од реакции
9.068
Ги чекам само нив за 4 илјадарки 1&0-2 и чуда се дешаваат. :pos:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.955
Поени од реакции
116.526
BREAKING NEWS: Luciano Spalletti od ponedjeljka i službeno novi trener F.C. Internazionale Milano!

Иако не е ништо официјално сепак премногу медиуми излегоа со слична вест така да 99% е завршена работата со оглед на тоа дека Конте и Чоло се недостапни, плус и Сабатини го донесовме пред месец дена, значи сево ова има логика.

Да кажам 2-3 збора за Спалетот и ситуацијава. Значи прва желба ми беше Чоло, нема тука дилеми, Конте сите знаете дека не го сакав од икс причини, не од тренерскиот аспект, така да Спалети за мене е сосема океј избор со оглед на ситуацијата и достапноста на тренерите. Можеби и Блан можеше да улета али прашање е колку сака да води тим од Серија А. Спалети е искусен тренер, има познавање на лигава, има разработено повеќе формации, значи не е едносмерна улица и што е најбитно од се доаѓа во пакет со Сабатини (ова хипотетички зборувам де, ако дојде :) ) што е одлична комбинација. За потсетување само, Сабатини ги донесе: Манолас, Раџа, Џеко, Салах, Рудигер, Стротман во Рома, така да очигледно е дека се работи за квалитетен лик, а највеќе од се ме бендисува што ќе биде над Аусилио, односно Аусилио нема да може да донесе играч без одобрение од Сабатини.

Гледам низ нетов се критикува носењето на Спалети, што знам момци јас сум оптимистичен, мене ми е скроз ок тренер Спалетот и се надевам на стабилизирање на тимов и конечно тргнување кон победничките патеки како што ни доликува. Ова требаше и лани да го направат а не да експериментираат со Де Бур ама ајде бидна веќе.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.707
Поени од реакции
4.552
Кладба со некого по деактивација дека максимум 5-то место и следната сезона?

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ич не сум среќен со изборов на Спалети. Кељавиов требаше да се донесе пред 6-7 години кога Мурџо си отиде, сеа уопште не ми се свиѓа. Му отидоа годините, отупе братот, порано со Рома беше стварно опасен, пропадна откога отиде у Русија иако освои титула таму ми се чини. Во Италија тоа му е максимумот, 2-3то место во ваква конкуренција, иако табелата тоа не го покажува сепак сите сме свесни дека Рома никогаш и не се бореше за титула сезонава.
Истото го очекувам и со Интер, борба за 2-3то место, оставам простор да ме изненади и ако му донесат јаки играчи летово да се вмеша и во сериозна борба за титула. Со Чоло и Конте ќе беше друго, вака со Спалот не сум убеден дека Интер може да се бори за скудето.
Ќе видиме што ќе се дешава на трансфер пазаров, нека му го скоцкаат тимов од подоле и нека цепа. :D

Хандановиќ​
Манолас - Де Фрај - Рудигер​
Кандрева - Наинголан - Гаљардини - Марио - Менди???
Берарди - Икарди
Одма почнувам да си фантазирам....

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.008
Кладба со некого по деактивација дека максимум 5-то место и следната сезона?
ke se zaebes gadno, ne se kladi ...
Spaleti ako dojde, pod difolt so nego mora da donesat klasa igraci odbrana, klasa sredina, klasa napad, tesko u edno leto sve toa deka ke napravat, Konte od igraci ko moses, alonso, kejhil pa i pedro koj do lani site go otpisuvaa napravi stvorenja, sposoben e do takov kadar da napravi sampioni, isto bese i so juve kade glaven igrac mu bese mirko vucinic u napad, simeone isto, spaleti nikad.
Zatoa i bil vecno vtor zasto tituli ne se osvojuvaat so juan jesus, peroti i ostali takvi igraci ko standardni prvotimci, ne e sposoben da pravi, uslovno receno, cuda, so takvi igraci, ednostavno nikogas do sea ne dostavil nesto poveke od ona koe go previduvale za negovite ekipi ko maksimum u edna sezona.

Баш се прашувам кои се тие икс причини... :vrtioci:
trener na juve bil wowowowowowow, ne go znaes ti stekot, on so ultrasite najbolji drugar e u milano, i se drzi strogo do navivackiot kodeks.

p.s.

spaletot, druze @_BerzerkeR_ ne mora da se kladis bro, deaktiviraj se odma denta koga bi dosol SPALETOT, ke mora da go citas stekot cela godina so ova spaletot, iskreno i ja razmisluvam sea toa da go napravam. Spaletot ... uste tolku da ti e krivo ako go potpisat.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ние латиницата ти ја читаме 100 години па не избришавме акаунт да ти ебам крфта преценета.

Урко тука?

Kajgana Shop

На врв Bottom