Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
6 април 2014
Мислења
5.137
Поени од реакции
6.585
se vide deka natprevarot pocna loso so zamerkata na navivacite i ikardi a so toa vnesoa i nemir kaj drugite igraci i golema nervoza so toa rezultirase na rezultatot.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.012
banega izleze zasto dojde najkasno i igrase 2 utakmici za argentina, uvek ovie sto se nadvor od evropa posledni doagaat i propustaat eden den trening, izmenata si e logicna zasto padna premnogu u vtoro u sekoj mozen segment od fudbalskata igra, plus u vtoro dvete zicer sansi na kaljari dojdoa po negova greska na polovina na inter, nekolku metri posle sesnaesetnikot.
Denes vo vtoro bea nadigrani i za ova de bur si snosi golema odgovornost, ko i muriljo za koj kazav deka sezonava ni e eden od najlosite igraci i handanovic, me boli kur kako odbranil prethodno sto ustvari i mu e Jedina rabota, si dade gol, prvo ispliva u prazno i odma posle toa si dae gol, znaci uzasna partija i od nego.

Ne smeese taka da izdisat u vtoro, takvo naglo pagjanje odamna neam videno, dadoa gol, imaa so toa poveke prostor sto i te kako im falese zasto ovie se branea celo prvo a inter se macea so krosevi, i tolku, prestanaa so igranje prestanaa so sve, za vakvoto tonenje treba da se posoci so prst najmnogu kon trenerot, i eder kako izmena bese greska, namesto barbosa da vleze on eder go stava, za jovetic ke razberam al za eder nikad. Valjda covekov nema plan b, neznam, loso se branat, Sekogas koga ke se izgubi topka na nasa polovina protivnikot ima dobra prilika za gol, definitivno najlosiot pristap go imaa posle dadeniot gol, krajno nedefiniran, mora da raboti na ovie segmenti, najmnogu na odnesuvanjeto vo igrata bez topka, ne e slucajno sto u princip sekoj protivnik na ist nacin doaga do sansi za gol.

p.s. a ko kapak ikardi i najnepotrebnata kniga u istorijata na knizevnosta. cccc, kakov glupak, najverojatno ke mu ja skinat kapitenskata lenta.

p.p.s. do kraj na sezona sum kategoricno protiv otkaz za de bur, vo januari stoper i bek sigurno ke se kupat, celta e LS, taka da prostor za toa ima golem, ali samo ako pocnat da se ispravaat greskite koi se evidentni veke i kaj de bur. Dobro e sto gi posocuva na presovite, ama nikakva korist i od toa ako istite se povtaraat.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.012
nekoj da go brani ikardi a da gi navreduva fanovite ,treba da nema nisto vo tikvata.
Neka go krenat na kloca glupakot.Uste pa i kapiten.
toa i ja vikam, ikardi rekol neka mi kazat u stil kolku se, 50. 100 200, ke soberel kriminalci od argentina i ke se spravel so niv, ili neka mu doagale eden po eden ...
abe kolkav ropak treba da si toa da go napises ej, odma knigata neka ja povlece od prodazba, samo toa ke go izvadi.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.707
Поени од реакции
4.552
nekoj da go brani ikardi a da gi navreduva fanovite ,treba da nema nisto vo tikvata.
Neka go krenat na kloca glupakot.Uste pa i kapiten.
Се во ред брат, али јас мислам дека типчево го сака клубот и игра со срце, се познава батали другите работи...
А и како сакате кажете ефикасен е, прави грешки али и трпа голчиња.
И тоа ми е доволно да бидам толерантен спрема него.

D

Darko_ufo

Гостин
Трпал голчиња абе да го затрпаат два метра под земја, овој па мртвиов Џонтра земал на Хандановиќ на кур му се качил а го брани шупакот кој има помалку додири со топка од Хандановиќ, утна пенал и 100 постотна шанса со глава, со Рома промаши зицер значи во два натпревари не кошта 4 бода, ја сјеба цела атмосфера во тимот, ги налути тифозите и направи 300 нови проблеми.

Шупак гаден ја уништи цела атмосфера во тимот, прво прегу гадната Ванда па сега со ова.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Да не беше Икарди ќе имавме 1 бод бе ментален еден.
Со Рома не коштал бодови, ти стварно ништо не разбираш. Хандановиќ колку бодови не коштал не ми се ни праи муабет.

Искрено се надевам дека си У17 пошто ако си 17+ иам лоши вести за тебе.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Голем пад во играта околу 60 минута и тоа беше тоа. До тогаш Интер играше супер фудбал.

Само луѓето во клубот знаат како ќе реагираат на овие променливи резултати, али кога би бил јас не би обрнувал најмногу на тоа внимание, барем до декември. Освен ако нема некоја голема серија на лоши резултати, што не верувам дека ќе се случи. Не е многу компетитивна лигата и нема исклучително силни тимови што се борат за ЛШ места, како во англиско и шпанско, за да се има страв дека уште во средина на октомври ќе изгубат шанса да се пласираат во ЛШ.
Се претерува со реакциите, особено што играта е генерално добра, освен некои периодични падови.
Резултатите би требало да дојдат.
Нормално клубот си знае, ама мислам дека би било прилично глупо да се мисли на отказ во овој период од сезоната.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Видете ги Реал Мадрид, неможат гол да дадат бидејќи мега звездата Икарди не го купија односно ги одбил за да игра за нас. Све да му ебам јас него за начинот кој го шутна пеналот

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Видете ги Реал Мадрид, неможат гол да дадат бидејќи мега звездата Икарди не го купија односно ги одбил за да игра за нас. Све да му ебам јас него за начинот кој го шутна пеналот
6 му дадоа на твојот мега јак Бетис, поимот за одбрана. :kuracc:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Замисли Икарди да го имаа 16 ќе му дадеа со оглед на тоа дека за Мората и Бензема е господ
Мислам дека поише од 6-7 не ќе можеа со оглед на тоа што Бетис важи за една од најдобрите дефанзивни екипи во свет, поим за тоа како се игра одбрана. :D

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Мислам дека поише од 6-7 не ќе можеа со оглед на тоа што Бетис важи за една од најдобрите дефанзивни екипи во свет, поим за тоа како се игра одбрана. :D
Тој Бетис од овој вчера има разлика како од овде до Унгарија

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Значи премногу е сериозна работата кога и самиот Хавиер Занети излегол со изјава дека навивачите мора да се почитуваат и дека не смее капитен на Интер да прави такви работи.Па вие до утре бранете го шупакот Икарди.Ок е,јак играч е и го почитувам тоа,се радувам на неговите голови и сакам вечно да остане во Интер и да трпа голови и да освојува титули,ама НЕ СМЕЕШ НИ НА СОН да пишуваш такви глупости во книга,која патем сеуште си детиште со зовриена крв и со 23 години во гзот.

Сега ќе му биде одземена капитенската лента,ако сака да се покаже како вистински џентлмен,нека ја повлече книгата од продажба и нека ги сноси последиците,т.е нека се извини на навивачите како што доликува на еден голем играч.

Секој играч доаѓа и си оди,тие горе на трибината остануваат засекогаш

Член од
16 април 2014
Мислења
7.395
Поени од реакции
11.874
Да не беше Икарди ќе имавме 1 бод бе ментален еден.
Со Рома не коштал бодови, ти стварно ништо не разбираш. Хандановиќ колку бодови не коштал не ми се ни праи муабет.

Искрено се надевам дека си У17 пошто ако си 17+ иам лоши вести за тебе.
Abe ikardi ako ne bese ke propadnevme pm.Ami nie da ne bevme toj kaj ke bese,atalanta? Ako saka i mesi i ronaldo neka e, ako se glupira vaka ODMA klocite.Pogolem psihopat odamna sme nemale.

Kajgana Shop

На врв Bottom