Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Види го овај докторот шо глупости треси..Икарди ако Реал запни да го донеси за да биди алфа и омега во тимот нема да го одбие бидејќи и самиот клуб Интер ќе го исфрли на партали..од ова најпросто како да ти објаснам?..ама Реал сигурно го нема барано Икарди бидејќи како прво Икарди не е ништо поквалитетен од Мората и Бензема или ако е поквалитетен тоа е нијанса..ти да не си мислиш дека Икарди е на нивото на Агуеро или Суарез?..ете Мората и Бензема тамам се за во Реал Мадрид надополнети со Балето и Роналдо..пресилен состав имаат на сите позиции и за кој кур му е Икарди тоа не ми е јасно?..зошто верувате во тие медиумските глупости колку да му ја напумпаат цената на Икарди?..ги одбил Реал и Атлетико..леле што направил.сигурно Симеоне и Зидан плачат моментално при секое легнување и жалат што го немаат семоќниот напаѓач Икарди во тимот кој ги одби за да остани во ултра гигантот Интер:pos:...а управите на двата клуба брохоплеумонија фатија поради тој катастрофален неуспех да го ангажираат Икарди кој сигурно гарантираше 50 до 60 гола во сезоната.:cautious:

Значи не си прајте филмој дека Икарди ги одбил кога самите знаете дека Реал Мадрид ако сакаа ќе го ангажираа

Член од
6 април 2014
Мислења
5.137
Поени од реакции
6.585
Знам дека разбирате англиски па немора да ви преведувам.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Абе седи Реал Мадрид се тепале да го ангажираат..ене ги сега страдаат што го немаат,гол кутрите неможат да дадат

Член од
23 август 2010
Мислења
39.964
Поени од реакции
116.559
БрохопЛеумонија АХАХАХААХАХАХАХХААХАХАХА :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Џони брат да не постоеше требаше да те измислат, жими се. :LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL:

Член од
6 април 2014
Мислења
5.137
Поени од реакции
6.585
Абе седи Реал Мадрид се тепале да го ангажираат..ене ги сега страдаат што го немаат,гол кутрите неможат да дадат
Во право си Реал неможат да победат на последните 4-5 натпревари од што го немат Икарди :(

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Во право си Реал неможат да победат на последните 4-5 натпревари од што го немат Икарди :(
Да го имаа досега сигурно со хендикеп 0-3 за противниците ќе ги почнуваа натпреварите..

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Реално гледано порано било позезнато да купиш некоја главна звезда од некој клуб отколку денеска.
Порано фудбалот значел многу повеќе отколку обична игра во која 2о будали трчаат по топка и позади 90 илјади народ урла :D

Имало ценкања наголемо,имало реални суми,не било како денеска со нереално астрономски суми,цифри од 100 милиони,па косопствеништва,па позајмици со право и без право на откуп и кур се тресе.
Имало фер односи меѓу клубовите,газдите биле џентлмени поголемиот број што воделе клубови и тешко било да се купи одреден играч од некој клуб.

Ете случајот со Тоти е показател за тоа,Реал отсекогаш имал пари и не биле финансиите никогаш проблем за нив,можеби понудиле брда и долини за Тоти,но играчоте не сакал ни да чуе.
Тоти,Малдини,Занети сите овие барем неколку пати додека играле активно фудбал биле поврзувани со Реал,за Занети знам дека бил пред трансфер во Реал,Морати чинам дека беше прифатил,ама му текнало дека треба да пие лекови,му дошло памет и откажал.

Со доаѓањето на арапите,кинезите,американците и кур се тресе бизнисмени кои гледаат само профит и пари,фудбалот ја губи смислата и не е тоа што бил порано.
А сите ќе се сложите дека порано фудбалот бил многу поубав и подобар за око да се гледа,сиот тој жар и адреналин на терен и на трибини.Одвај се чекало викенд за да на Телма гледаме Калчо лига,да се восхитуваме на големите клубови полни со звезди и малите клубови кои често им ги поматувале сметките на големите клубови.
Не се враќа тоа време повеќе

Член од
29 март 2013
Мислења
4.707
Поени од реакции
4.552
Руни бе:pos::pos:.. Да да секако дека Реал го сакал Руни, сигурно имаат водено жестоки преговори ама ништо овај ги имал одбиено изгледа штета со оглед на тоа дека Руни е играчиште и веднаш ќе направеше разлика на теренот, па посебно како што е популарен со неговиот незаменлив сурат ќе се продадеа сигурно над милион дресови со името Шрек од позади. И воедно ќе го користеа за реклама на Бургер Кинг во Шпанија.[DOUBLEPOST=1476085445][/DOUBLEPOST]
Имал одбиено ама сам си пишиш во 2006 година ама сега сме 2016 а од 2009(вториот мандат на Перез) ниту еден играч освен Фалкао ги нема одбиено кога овие ќе запнеа тогаш Реал не беше така доминантен на финансиски и маркетиншки план како што е сега и немаше вакви правила како ФФП за да мора да продајш играч ако сакаш да играш во Европа.... Хипотетички доколку Тоти сега во 2016 беше помлад Реал лесно ќе го договореше без разлика колку е верен бидејќи фудбалот пред се е бизнис а на Рома коќе му швркнеа 70 милиони сами ќе го молеа Тоти да ги напушти.
Кај прочита во мојот пост дека конкретно Реал го сакал Руни?

За пример го зедов, пошо не знам да се поврзувал со некој клуб, што ми дава дознаење дека е врзан за МЈ. А ако веќе го оспоруваш квалитетот на Руни и сметаш дека никој не го бара оти не им е/бил потребен тогаш тоа е друг муабет и нареднава точка е последниот знак/симбол што го внесувам во темава. ;)

Последно уредено:
Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Овој Џони би го мавал со Пинг Понг рекет дур не му дое памет. Племе му јебем битолско :LOL:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.014
denes se sretnale so agentot na coric vo milano, ausilo bil prisuten na sostanokot. Odnosite so dinamo zagreb im se mnogu dobri, za ova potvrdija i hrvatskite mediumi pred nekoj den koga transferot na susic propadnal u posleden moment poradi brozovic, ima sansi da go sobereme ante coric, momentalno eden od najperspektivnite mladi igraci u Hrvatska i meta na siti i dortmund.
Igra centralno vo sredina i pozadi napagaci, ko snajder, izmislen e za toa sto de bur saka da go nametne vo Inter.

D

Darko_ufo

Гостин
Ke bide intersno denes so Kaljari, ultrasite vs Ikardi, Dzontra na rab na mozocen melt down ke pizdi po forumov. Stavaj Kurardi vo rezervi neka igra Barbosa denes dodeka Kurardi ne se izvini.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Шо му требаше па на Икарди да напиши онакви глупости во книгата,ако мислеше да пишува онака барем да си заминеше а не вака остана во клубот и можи целата атмосфера да си еби мајката како и сезоната.

Сега ултрасите ќе му свират,тој нервозен ќе нема да прикажи добра партија..ако постигни гол ќе оди кај нив и ќе изиграва мангуп а овие уште толку ќе го отераат упичку матер..па ако киксниме случајно ќе има војна буквално

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Глуп човек, заврши тоа што се дешаваше, се смирија нели после глупостите у Сасуоло. Не дека он им беше крив за целата ситуација у клубот тој период ама ајде.
Сеа тие да докажат дека се некои јаки тифози со принципи со курци палци ќе свират цела утакмица, ќе глумат лудило, небаре се некои јаки ултраси од Турција или Полска да им ебам све и на нив.
Ама копиле е овој, ќе закачи гол сигурно и ќе им се сврти.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Сам си е крив за лајната во кои падна и никој друг не е крив.Па во право се и навивачите бе,отсекогаш биле тука навивачите,а играчите доаѓаат и си одат,не знам што сте се растревожиле.Кој кур е п Икарди да објавува книги да го ебам и него,идол да не му е Драган Таневски

Kajgana Shop

На врв Bottom