Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Глуп им бил договорот со Сити, требало порано да мислат.

Не е крива бе управата, 15 милиони кеш се многу пари за Интер моментално да ги даде на играч кој не се уклопува у филозофијата на тренерот.
Тренерот си ги бира играчите, ќе видиме дали тоа било добра или лоша одлука.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.395
Поени од реакции
11.874
mora taka, za da zastani klubot na zdravi noze.Uste nemozi dase nakreni od stupidnoto rabotenje na morati.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.120
Поени од реакции
9.068
Јојо у Виола. Ајде умри Интер, цркни, распадни се, не постои веќе, зашо преку кур си ми. К?
Најверојатно прават простор за некој од овие што ги бркаме цело лето. Глуп потек секако, Јојо е добар играч и ги зајакнуваме Фиорентина, уште тие ни фалат да бидат конкуренција и со 8 екипи да бркаме 2-3 место >.<

Член од
9 август 2011
Мислења
445
Поени од реакции
1.200
А мислев ќе се смени нешто, али јок. Си остануваме такви гомна проклети шо се што знае да игра фудбал го бркаме од клубот. Од увек сме го негувале копачкиот стил, и така ќе си продужиме вероватно.
Сега ќе го донесат невероватниот Габигол барбоса и џам ќе свиткаме... Ако игра ко на олимпијадава, ондак тоа ќе ни биде новиот Виктор Нсофор Обина...Мртвила

Член од
29 март 2013
Мислења
4.707
Поени од реакции
4.552
Полека, ќе не опраат кинезиве!
Играч од топ 3 во тимот си дадовме, браво!

Ќе не опраат кинезите - ќе ни го опрат кинезите!

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.275
Поени од реакции
13.238
Дај нека го расформираат клубот веќе еднаш , од огромни бедови и нервози ќе ме спасат.Да го ебам у гз тој што ги донесе оризарите у интер.Да ги ебам и индонезиците и тој што ги донесе у интер.Све да им ебам!!! Поколенија да им трпат!Да ми јадат курот со паласио,мело, ранко, дамбо,еркин у екипа!Курот да ми го јадат!!И на одмор ми го ебаваат денот бе мамицата да им ја изнаебам!!

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
После поразот од Киево уште ова фалеше да се случи:facepalm:.. Мрш да ви ебам све, двата најдобри играчи од лани ги продадоа и од оваа сезона се одново....

Член од
29 март 2013
Мислења
4.707
Поени од реакции
4.552
И после некои тука ќе ми речат дека главна цел на управава и сопственициве не им се парите, туку квалитетот на фудбалот. ЌУТЕК!!!

Порекнете го и ова, да.

D

Darko_ufo

Гостин
U Januari ke pristigne i Roger Martinez u Jingasu na 5 natprevari ima 7 gola i 3 asistencii i ako go zemat GabiGol ne ja gledam svrhata za Jovetic da se plakjaat 12m a toa sto Palacio, Ranokia, Dambo i Nagatomo ne gi prodavaat e od pricina sto nikoj nejke da gi kupi, pa Santon dva pati padna na prgledi vo dva razlicni kluba.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.275
Поени од реакции
13.238
U Januari ke pristigne i Roger Martinez u Jingasu na 5 natprevari ima 7 gola i 3 asistencii i ako go zemat GabiGol ne ja gledam svrhata za Jovetic da se plakjaat 12m a toa sto Palacio, Ranokia, Dambo i Nagatomo ne gi prodavaat e od pricina sto nikoj nejke da gi kupi, pa Santon dva pati padna na prgledi vo dva razlicni kluba.
Дали за тоа што никој не сака да ги купи треба новиот дегенерик од тренер (за кој патем речено манчини го има измислено фудбалот,ама ќе си доете пак на моево,исто како за еркин) да ги игра и тоа прва постава?

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Член од
23 август 2010
Мислења
39.962
Поени од реакции
116.545
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW Мартинез од Сунинг и Габигол од Сантош, пардон Азис од Сантош. Прејаки трансфери, апла проверени играчи, иднината на клубот. Од такви ми е пун курац више, видовме и Бота и Кутињо и Алварез и све остало како пројде кај нас. Од друга страна Јоветиќ топ фудбалер, све разбира, може да покрие неколку позиции напред, ама не, нека, СВЕ ДА ИМ ЕБАМ РЕТАРДИРАНО. Ај нека умрат, не можам ја секој преоден рок да се нервирам со психопативе. Сеа од се срце се каам што не го дадоа Икарди, бар да му ја спасеа кариерата и да ме натераа порано да се помирам со судбината.

Kajgana Shop

На врв Bottom