Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Не ми се јасни со ангажирањето на Кандрева,што виделе во него не знам што запнале толку
Ништо посебно не е,а и гледаме од поновава генерација трансфери на релација Лацио-Интер колку успешни трансфери имаше.Ниту еден.

Земи таму бе прво продадете го ѓубрето од екипа,ослободете го буџетот уште повеќе и почнете со асални трансфери.
На позајмница нека ги земат Рамирес и Теихеира од кај братските кинези,во спротивен правец пушти им ги Мело и компанија патарушки,нека рмбаат таму,ќе бидат бог и батина,нека си кренат его малку.
После тоа земете го бразилчето од Палмериас,гледам и дебелиот Роналдо пред некој излегол со изјава дека малиот е страшен талент и дека допрва ќе чуе Европа за него.Потенцијал има огромен во малиот да биде страшен напаѓач.
После тоа дефанзива нека се појачува,читам повторно се обновуваат шпекулациите за Бруно Перес што е добро,трампа нека прават Едер за Перес и ај чао.

Горе долу може сасвим јака екипа за борба за врвот во Италија да се среди според шпекулациите за играчи.

Ханда на гол,по страничните позиции во одбрана Еркин и Бруно Перес,централно Мурило и Миранда,после тоа средниот ред би бил најјакото оружје составен од Кондогбија,Банега и Рамирес,а напред во навалната линија Перишиќ,Икарди и Теихеира.

од клупа Карицо,Јуто,Дамбросио,некој просечен централен мора да се доведе,потоа Медел и Гнокури и за напред Јојо,ајде Едер ако не успее да се продаде и Бљабљани.

Нека се продадат непотребните играчи како Исус,Телес,Сантон,Броз,Паласио и ете имаш горе долу скоцкана екипа за борба за место во ЛШ.

Ама најголемиот проблем е пак тренерот бидејќи имаме дибидус од тренер на клупа кој е глуп како шерпа за ајвар.

Член од
9 јуни 2016
Мислења
1
Поени од реакции
0
Здраво на сите,

Специјално за ова прашање отворив профил на кајгана иако не сум многу по читање на форуми..

Имам желба да посетам една од утакмиците на Интер на домашен терен во Милано во септември/октомври и читав насекаде дека картите можат да се купат преку официјаланата веб страница на Интер, но не ми е јасно дали ќе ми ја пратат картата по меил па треба само да ја испринтам и да ја покажам на врата кога ќе дојде време за влегување во стадионот (мислам дека бараат пасош или лична карта??) или тоа што ќе ми го пратат по меил треба да го заменам со вистинска карта?

Исто така, дали знаете кога се пуштаат картите во продажба?
Ете јас сакам крајот на Октомври, но дали тоа значи дека картите за една утакмица во октомври ќе бидат пуштени за онлајн продажба на крајот од септември или можеби порано?

Веќе видов дека распоредот на натпревари ќе биде објавен после 26 јули..сакам да идам со двајца другари па се обидуваме да темпираме карти за натпреварот, за превоз и плус за сместување а да не ни искочи прескапо..

Има ли некој некогаш купено карти за утакмица на Интер?
Секој информација е добредојдена.

Gracie tuti

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.514
Поени од реакции
4.396
Здраво на сите,

Специјално за ова прашање отворив профил на кајгана иако не сум многу по читање на форуми..

Имам желба да посетам една од утакмиците на Интер на домашен терен во Милано во септември/октомври и читав насекаде дека картите можат да се купат преку официјаланата веб страница на Интер, но не ми е јасно дали ќе ми ја пратат картата по меил па треба само да ја испринтам и да ја покажам на врата кога ќе дојде време за влегување во стадионот (мислам дека бараат пасош или лична карта??) или тоа што ќе ми го пратат по меил треба да го заменам со вистинска карта?
Исто така, дали знаете кога се пуштаат картите во продажба? Ете јас сакам крајот на Октомври, но дали тоа значи дека картите за една утакмица во октомври ќе бидат пуштени за онлајн продажба на крајот од септември или можеби порано?

Веќе видов дека распоредот на натпревари ќе биде објавен после 26 јули..сакам да идам со двајца другари па се обидуваме да темпираме карти за натпреварот, за превоз и плус за сместување а да не ни искочи прескапо..

Има ли некој некогаш купено карти за утакмица на Интер?
Секој информација е добредојдена.

Gracie tuti
Со принтаната карта од мејл влагаш на стадион.. проверено друже

Член од
9 јуни 2016
Мислења
503
Поени од реакции
379
Sto ocekuvate od kinezive ke bide podobro ili isto ke bide kako Thohir? :angel:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Добро бе овој Манчини ќе умре ли некогаш ? Семката да му ја ебам .... кој кур пак копачи ко Туре ми бркаш да ти ебам се најмило по список, фризурчето да ти го наквасам со семен се да ти изнаебам ..... Зимај го Габриел да ти ебам се најмило!
Како бе Деко копачи ко Туре? Од каде Јаја Туре копач објасни ми.
Ок е дека последнава сезона ја изигра испод негово ниво, поготово вторава полусезона ама не се глупирајте дека не ни треба Јаја Туре у екипа, поготово за 0 евра.
Не претерувајте, Брозовиќ и Мело ни играат у средина па сеа Јаја Туре не ни требал, секако.
Од друга страна Рамиреш за кур ми е, Медел за него е Видал.

Средина составена од Банега-Кондогбија-Туре е нешто најдобро што може да се направи летово.
За другото, десен бек мора ама мора да се пазари, не знам кои се у игра ама ја би го собрал Забалета, одлично се познаваат со Туре или тој од Монако Фабињо, па и Ван дер Вил кој кур, сите се подобри од ДАмброзио и Сантон.
Лево еве овој Еркин да видиме што играч е, ако у одбрана е како Телеш одма нека се врати од кај што дошол.
Не знам зашто Кандрева кога имаш зицер у Теишеира.

Рано е уште ама ја ваков тим би сакал за на крај на август.

Сиригу/Перин или Хандановиќ ако остане.
Забалета-Муриљо-Миранда-Еркин
Банега-Туре-Кондогбија
Теишеира-Икарди-Перишиќ

Ова е доволно за второ место, јеби га, Јувентус као пазари ни свети Илија не би им земал титула све да им испоебам.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.249
Поени од реакции
4.169
Ок е дека последнава сезона ја изигра испод негово ниво, поготово вторава полусезона ама не се глупирајте дека не ни треба Јаја Туре у екипа, поготово за 0 евра.
Не претерувајте, Брозовиќ и Мело ни играат у средина па сеа Јаја Туре не ни требал, секако.

Средина составена од Банега-Кондогбија-Туре е нешто најдобро што може да се направи летово.
За другото, десен бек мора ама мора да се пазари, не знам кои се у игра ама ја би го собрал Забалета, одлично се познаваат со Туре или тој од Монако Фабињо, па и Ван дер Вил кој кур, сите се подобри од ДАмброзио и Сантон.
Лево еве овој Еркин да видиме што играч е, ако у одбрана е како Телеш одма нека се врати од кај што дошол.

Банега-Туре-Кондогбија
Теишеира-Икарди-Перишиќ

Ова е доволно за второ место, јеби га, Јувентус као пазари ни свети Илија не би им земал титула све да им испоебам.
Со ваков состав и те како имате шанси за титула, шо ти е.
Титулата се добива со мали екипи. Не зборам дека Јуве има слаб тим, ама можни се изненадувања. Класичен пример Англија годинава :)

Член од
9 јуни 2016
Мислења
503
Поени од реакции
379

Банега-Туре-Кондогбија
Теишеира-Икарди-Перишиќ

Каков Забалета Бруно Перез место него башка интер може само двајца играчи од NON EU да земе (Еркин и Теишеира). 4-2-3-1
Хандановиќ
Бруно Перез-Муриљо-Миранда-Еркин
Брозовиќ-Кондогбиа
Теишеира(Габриел.Ј)-Банега-Перишиќ
Икарди[DOUBLEPOST=1465498284][/DOUBLEPOST]

Банега-Туре-Кондогбија
Теишеира-Икарди-Перишиќ

Каков Забалета Бруно Перез место него башка интер може само двајца играчи од NON EU да земе (Еркин и Теишеира). 4-2-3-1
Хандановиќ
Брозовиќ-Кондогбиа
Икарди

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Хандановиќ
Брозовиќ-Кондогбиа
Икарди[DOUBLEPOST=1465498284][/DOUBLEPOST]
Хандановиќ
Брозовиќ-Кондогбиа
Икарди
Па и Бруно Перес е странец.
Забалета и Банега имаат шпански пасоши. 3 нон ЕУ места има слободни, Еркин зафаќа едно, остануваат уште 2, Јаја Туре и Теишеира и чао џаци. :D

Член од
9 јуни 2016
Мислења
503
Поени од реакции
379
Па и Бруно Перес е странец.
Забалета и Банега имаат шпански пасоши. 3 нон ЕУ места има слободни, Еркин зафаќа едно, остануваат уште 2, Јаја Туре и Теишеира и чао џаци. :D
Не не баш сеа читав за Бруно Перез под итаљанец спаѓа иначе знам дека е бразилец :)
Иначе само двајца може да дојдат од NON EU.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Не не баш сеа читав за Бруно Перез под итаљанец спаѓа иначе знам дека е бразилец :)
Иначе само двајца може да дојдат од NON EU.
Ау да бе, трансферите меѓу клубови во иста држава не се рачунаат како странци, забораив.

Бреј што пишав. :shook:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Сеа кинезиве да се мадафакери да го грабнат Пјаниќ кога веќе знаат која е откупната клаузула.ама многу гледам сф филмови хахахаха

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Член од
29 март 2013
Мислења
4.645
Поени од реакции
4.487
Сеа кинезиве да се мадафакери да го грабнат Пјаниќ кога веќе знаат која е откупната клаузула.ама многу гледам сф филмови хахахаха

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Јуве би го избрал како и да е... :/

Kajgana Shop

На врв Bottom