Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Остајте го вие Moneyball, тоа бејзболот како игра никој не го сфаќа, па затоа на сите филмови за тој спорт секогаш има момент кога играчите, тренерот и публиката не знаат што се случува на терен. :D

Ако веќе се водиме по нешто, глејте PES да биде тоа, ми требаат брзи играчи во напад како Ето или Ибра, да се бутка и да трча.
Ти текнува на Пес 6 после 2-3 сезони какви играчи се правеа Ибра и Адриано? :drk:

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Има многу квалитетни фудбалери на пазарот а Интер треба да купи 3-4 .За Лавеци 30 милиони се многу подобро Робен:) сакал да си оди.
Интер треба да се насочи кон фудбалери резерви во Реал,Барса,Сити а не резерви од Џенова и Чезена да зема.
Афелај,Робен,Џеко,Сахин,Игуаин има фудбалери.
3-4 искусни и неколку млади за да се препороди тимот.

А раководството планот со Ето виси ако не влеземе во ЛШ не само што нема да заштедат со неговата продажба туку и во загуби ќе е тимот и тешко и некој добар фудбалер да дојде во тим кој не игра ЛШ.

И ајде некој нов акционер да влезе во тимот на лето.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.679
Поени од реакции
59.809
Глеај го Монејбалл со Брад Пит по вистинска приказна це ти стана некој работе појасни
Да го земеме Ди Натале тогаш. Човекот секоја година растура со голови, а никој не го бара (I wonder why?)

Член од
29 април 2012
Мислења
364
Поени од реакции
240
Да го земеме Ди Натале тогаш. Човекот секоја година растура со голови, а никој не го бара (I wonder why?)
Малку годините го јадат +
Имаме таков Милито АМА 30 милоона за 10-12 гола по сезона за лаваци Според мене не фала ипак. Сакав да казам дека за 30 милиона има многу подобри фудбалери од него а веке имаме сличен и во тимот. Бранка си знае.

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Кристијано Роналдо:Иднината во Италија? Никогаш не вели никогаш.. Постојат големи тимови како што е Интер..

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.679
Поени од реакции
59.809
Кристијано Роналдо:Иднината во Италија? Никогаш не вели никогаш.. Постојат големи тимови како што е Интер..
Спасов, институцијо! :)
--- надополнето: 30 април 2012 во 22:49 ---
Aleks_mkd , ич да не се секираш. Оној ден кога Морати ќе потроши 30 милиони за играч, Деко ќе добие на спортска, Џони ќе ја легне Јоланте а Бене ќе направи промена на полот. (Јонзе ќе ми даде лајк за ова). За такви денови се чека со децении.

Згора на тоа, 30 милиони е желба на Де Лаурентис, а со ценкање, се бидува. Да не беа тимови како Сити, ПСЖ, Анжи... кои го ебаваат трансфер пазарот, немаше ни еден газда на клуб да бара толку пари. Вака, секој си бара и си чека повик.

Член од
29 април 2012
Мислења
364
Поени од реакции
240
Спасов, институцијо! :)
--- надополнето: 30 април 2012 во 22:49 ---
Aleks_mkd , ич да не се секираш. Оној ден кога Морати ќе потроши 30 милиони за играч, Деко ќе добие на спортска, Џони ќе ја легне Јоланте а Бене ќе направи промена на полот. (Јонзе ќе ми даде лајк за ова). За такви денови се чека со децении.

Згора на тоа, 30 милиони е желба на Де Лаурентис, а со ценкање, се бидува. Да не беа тимови како Сити, ПСЖ, Анжи... кои го ебаваат трансфер пазарот, немаше ни еден газда на клуб да бара толку пари. Вака, секој си бара и си чека повик.
Morati imase takvi izleti porano Za RONALDO VIERI ama coece go razbirav togaj tie ne davaja po 10 gola tija beja igraci institucija Cel tim go noseja a ne mockovi ka lavazi i nekoj ce mi kazua gledaj go kako igra mnogu bil jak HAHAHAHAHA

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.679
Поени од реакции
59.809
Порано за порано, други времиња беа.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
извинување за оф топик:

Остајте го вие Moneyball, тоа бејзболот како игра никој не го сфаќа, па затоа на сите филмови за тој спорт секогаш има момент кога играчите, тренерот и публиката не знаат што се случува на терен. :D

Ако веќе се водиме по нешто, глејте PES да биде тоа, ми требаат брзи играчи во напад како Ето или Ибра, да се бутка и да трча.
Ти текнува на Пес 6 после 2-3 сезони какви играчи се правеа Ибра и Адриано?

Слободните со Рекоба! :drk:

фала!

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Па нормално ќе си бара кога еден реал даде 100 милиона за роналдо и еден ПСЖ даде 50 милиона за Пасторе, Анжи кога на ЕТО му даде 20 милиона плата, па кој е луд да продава квалитетни играчи за 10 милиона евра кога има овци за стрижење.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
извинување за оф топик:

Слободните со Рекоба! :drk:

фала!
На фифата порано Емре беше направен како Чави:pos:..Ди Бјаџо имаше шут 90-ка и .од секаде стегав голој..во нападот Виери-Креспо/Калон/Вентола/Шуќур:pos:..и крилата Рекоба и Консисао...тоа беше страшен тим бе:pos:..ми недостигаат тие времиња и тие фифи а не денешнава каде што сите играчи се направено како Камбиасо бавни и да постигниш гол од 30 метра е научна фантастика...

Член од
29 март 2012
Мислења
32
Поени од реакции
16
Morati imase takvi izleti porano Za RONALDO VIERI ama coece go razbirav togaj tie ne davaja po 10 gola tija beja igraci institucija Cel tim go noseja a ne mockovi ka lavazi i nekoj ce mi kazua gledaj go kako igra mnogu bil jak HAHAHAHAHA
Prvo ne se pisuva LAVAZI, tuku Lavezzi. I da go sporedis Zarate so Lavezzi, e sramota, a uste poveke da seres na temava deka bil los, i ne vredel.

Pa dali ti znaes deka eden mocan Pazzini e kupen za 17M? Covekot so nisto dosea ne pokaza deka vredi da igra za Inter, a ti najde da solis pamet za kolku ne vredel Lavezzi, i neznael da igra, pa odi more ubij se, se gleda deka ne go pratis Napoli, i samo statistika gledas...

Lavezzi e zver igrac, samo sto ne vredi 30M tuku 20M, spored mene. Mislam deka ako Napoli prifati 15M+Pandev + Faraoni, ke bide epten dobro.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не верувам дека Де Лаурентис е дотолку ретардиран да го дај Лавеци за 15 милиони плус Пандев и Фараони..па и оби нека биди..нема никаква логика најдобриот нивни играч кој го брка цела европа да го дај на директен конкурент во првенството за толку ефтино..чисти шпекулации колку да се пиши нешто..Лавеци ни во најдобрите сништа не ми се верува да дојди кај нас

Kajgana Shop

На врв Bottom