R
Rigel Kent
Гостин
Во Шпанија разликата е 36 , во Италија 22. Поради лошите резултати на Интер во првиот дел имаме ваква ситуација. Најизедначено е во Германија.
А ја викам на Шпанците да им даат само две места за у ЛШ, нас нека ни ги вратат. Освен Реал и Барса , сите останати се дибеци и нишо не напраија сезонава, исто како и претходните сезони. И Италијаните беа поуспешни од нив... Нека им дадат 4 места за у ЛЕ, барем таму си растураат.Јас викам и третата позиција да им ја дадат на Германциве, ниеден тим од италија не заслужува да игра во ЛШ со вакви резултати, скапаници беа во огромен дел од сезоната. Заостануваат 20 бода од првиот, па не е ова Шкотска ебате тоа...
Види го првиот во Италија, и првиот во ШпанијаВо Шпанија разликата е 36 , во Италија 22. Поради лошите резултати на Интер во првиот дел имаме ваква ситуација. Најизедначено е во Германија.
Абе само ние да ги тепаме 3те до крај.. што баш искрено не ми се верува... Наполи, Удинезе, Лацио, ќе имаат највеќе 2/3 победи, верувајте. Се што треба да направиме е ние се до крај да тепаме, а имаме убедливо најтежок распоред од сите... Парма на гости е тешка, да не го коментирам градското дерби... Најлесно ќе биде според мене со Нацистиве...Napoli ima da kiksne so Palermo, no mi se cini deka i nie so Parma...
Истите тие дибеци газат во ЛЕ... Валенсија, Ат. Мадрид, Билбао... На жабариве ко да им е испод чест да играат Лига Европа, ко сите да се кадарни само за ЛШ...А ја викам на Шпанците да им даат само две места за у ЛШ, нас нека ни ги вратат. Освен Реал и Барса , сите останати се дибеци и нишо не напраија сезонава, исто како и претходните сезони. И Италијаните беа поуспешни од нив... Нека им дадат 4 места за у ЛЕ, барем таму си растураат.
Ќе ни помогнеа ако ни пуштеаКоа можеше Сампдорија да ни помогне да дојдеме до титулата во 2010,зошто да неможат сега Палермо и Болоња![]()
Најјако ќе биде ако си ја продолжат црната серија и воопшто да не се во игра последно коло, па да викаме уште еднашНајлесно ќе биде според мене со Нацистиве...