Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.916
Богами овој Спасов све ги погодува утакмиците.. Пиша Рома-Наполи х и испадна х, пиша удинезе-лацио х и ќе видиме дали и таа ќе ја погоди ..
Не пиша Спасов, мислам Иосоно пиша...Богами овој Спасов све ги погодува утакмиците.. Пиша Рома-Наполи х и испадна х, пиша удинезе-лацио х и ќе видиме дали и таа ќе ја погоди ..
Не пиша Спасов, мислам Иосоно пиша...
Не беше типување, желба бешеРома - Наполи X
Удинезе - Лацио X
Ако Интер тепа со над 3 гола е трет на табела ради боље гол разликаАко победете сега, кој ќе биде 3 на табела, Вие или Лацио?
Колку што знам јас, мислам дека меѓусебните дуели се гледа во Италија. Така да, ако имаме исто поени со Наполи и Лацио, трети ќе бидат Наполи, па ние, па Лацио.Ако Интер тепа со над 3 гола е трет на табела ради боље гол разлика
Колку што знам јас, мислам дека меѓусебните дуели се гледа во Италија. Така да, ако имаме исто поени со Наполи и Лацио, трети ќе бидат Наполи, па ние, па Лацио.
Во Англија само се гледа кој има боље гол разлика, кај нас е меѓусебен дуел.. значи ние ќе сме боље... бар до последно коло,играме со нив...Ако Интер тепа со над 3 гола е трет на табела ради боље гол разлика
т.е. грешка... треба да тепа 20 гола разлика за да биде трет дека наполи е моментално на таа позиција по вчерашниот бод против Рома.
Така е DJ KrmakКолку што знам јас, мислам дека меѓусебните дуели се гледа во Италија. Така да, ако имаме исто поени со Наполи и Лацио, трети ќе бидат Наполи, па ние, па Лацио.