Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Богами овој Спасов све ги погодува утакмиците.. Пиша Рома-Наполи х и испадна х, пиша удинезе-лацио х и ќе видиме дали и таа ќе ја погоди ..

Член од
23 август 2010
Мислења
39.401
Поени од реакции
113.946
Богами овој Спасов све ги погодува утакмиците.. Пиша Рома-Наполи х и испадна х, пиша удинезе-лацио х и ќе видиме дали и таа ќе ја погоди ..
Не пиша Спасов, мислам Иосоно пиша...

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
И Аталанта-Виола X ќе биди..вчера на сите муја кажав Каљари X и ми се смееа..италјаните се мајстори за нерешени на крајот..гледаат кој како му треба и оп по 1 бод

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.044
Поени од реакции
1.169
Кастелаци - Маикон, Лусио, Ранокиа, Јуто, - Гуарин, Камби, Оби, - Алварез, Снајдер, Пацини

Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
А Цезар кај е?
Иначе формацијава е топ. Мада шо јас појче сум за Поли, ама конкретно ова утакмица повеќе одговара Оби, да влегува бочно и да му нафрла на Пацини.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Добра формација, сега му е шанса на пацини да се докаже за да не јаде клоца во лето. Иначе дајте некое стримче на време да си фатам препартита :rolleyes:

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Прво, некој има ли инфо Цезар кај е? До вчера немаше ништо дека е повреден...
Второ, стримови нека фрчат, што поскоро...

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.460
Поени од реакции
87.243
Ако победете сега, кој ќе биде 3 на табела, Вие или Лацио?

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Цезар се повредил пред натпреваров, затоа го нема.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Ако победете сега, кој ќе биде 3 на табела, Вие или Лацио?
Ако Интер тепа со над 3 гола е трет на табела ради боље гол разлика

т.е. грешка... треба да тепа 20 гола разлика за да биде трет дека наполи е моментално на таа позиција по вчерашниот бод против Рома. :ROFLMAO:

Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
Колку што знам јас, мислам дека меѓусебните дуели се гледа во Италија. Така да, ако имаме исто поени со Наполи и Лацио, трети ќе бидат Наполи, па ние, па Лацио.

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Колку што знам јас, мислам дека меѓусебните дуели се гледа во Италија. Така да, ако имаме исто поени со Наполи и Лацио, трети ќе бидат Наполи, па ние, па Лацио.

т.е. грешка... треба да тепа 20 гола разлика за да биде трет дека наполи е моментално на таа позиција по вчерашниот бод против Рома. :ROFLMAO:
Во Англија само се гледа кој има боље гол разлика, кај нас е меѓусебен дуел.. значи ние ќе сме боље... бар до последно коло,играме со нив...

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Така е DJ Krmak (y)

Се корегирав во предходниот пост, најбоље да искинеме се до крај а Наполи пак да киксне и воала.

Kajgana Shop

На врв Bottom