Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Второ, Маикон мора аут, ризикува за жолт, иако гледам избегава дуели со играчите на Парма.

пс. Глејте го сеа лузерот има да го извади Алварез, второ полувреме. :P

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.683
Поени од реакции
59.828
Тие тројца што ќе ги извади се сигурни стартери со Милан :)
Мота и Маикон сега на полувреме би ги извадил и лагано до крај...

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Мене ми е џам дома Телма,али на бум тв.

Аман бе што се повампирија од еднаш :pos: кога и да го критикувам Милито и нејкам да го гледам во прв состав дава голови човекот,сакам сеа и Пацини еден да биде мотивиран и он за во Недела.Него Алаврез луѓе каков играч добивме не ми се верува,овој е иднината на светскиот фудбал верувајте,такви потези такви движења едноставно зверотиња на само 21 година,уште Снајдер се врати али има проблем каде би играл Алварез тогаш,мора да менува Раниери 4-2-1-3 Алварез како крило,лево десно свеедно е.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.775
Поени од реакции
6.569
Одлична игра во прво полувреме,секоја чест за Алварез:cuc:,дечкото е звер!! Иначе Самеул одигра без грешка,топка не помина покрај него ,браво и за Милито се гледа дека уште го има тоа голгетерското за разлика од Пацини кој е најслаб на теренов,впрочем за овие 45 минути цел Интер изигра добро,само нека продужат вака :)

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Треба да игра малку и Зарате, или Кастињос, плус Кутињо, да видиме како ќе се одигра тогаш :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.683
Поени од реакции
59.828
Одлична игра во прво полувреме,секоја чест за Алварез:cuc:,дечкото е звер!! Иначе Самеул одигра без грешка,топка не помина покрај него ,браво и за Милито се гледа дека уште го има тоа голгетерското за разлика од Пацини кој е најслаб на теренов,впрочем за овие 45 минути цел Интер изигра добро,само нека продужат вака :)
Дека се двајца јбг... не треба да играат заедно очигледно.

Massimo Moratti

engin90
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
156
Мене ми е џам дома Телма,али на бум тв.

Аман бе што се повампирија од еднаш :pos: кога и да го критикувам Милито и нејкам да го гледам во прв состав дава голови човекот,сакам сеа и Пацини еден да биде мотивиран и он за во Недела.Него Алаврез луѓе каков играч добивме не ми се верува,овој е иднината на светскиот фудбал верувајте,такви потези такви движења едноставно зверотиња на само 21 година,уште Снајдер се врати али има проблем каде би играл Алварез тогаш,мора да менува Раниери 4-2-1-3 Алварез како крило,лево десно свеедно е.
Алварез има 23 години , иначе све е ок хехе

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
До преѓе ни струја немав пола ден па и јас Телма барам..во право си фредерика Пелегрини:D:D

Член од
7 август 2011
Мислења
4.976
Поени од реакции
15.300
еве го и Пацо :D Напаѓачиве наши изглеа утакмицава ќе даат голови колку што дадоа вкупно до сега. Која победа по ред ни е ова ?? :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.014
:pos:
Најбољи момент у последниве 2 сезони ова со автоголов на Занети и реакцијата што следеше кога видоа дека е офсајд. :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom