Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.465
Поени од реакции
6.797
^ добра теорија е овоа со местенката за да го продадат можеби и има нешто вистина! ама ја викам дека нагаѓање ке има уште долго време додека не си каже самиот што му се случило во Интер.
како што Пандев сега гласно вика "Лотито сака да ми ја уништи кариерата" можеби еден ден Славковски ке рече Морати(манчини,еспосито итн.) ми ја уништи кариерата!
затоа викам има време!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Да, пишав ја и предходно дека никогаш и не може да се знае се во вакви работи. Мислам само дека Манчини направи погрешен чекор, не поради некоја лоша намера (да дадеше гол можеби ќе биднеше се ок, некогаш еден момент одлучува), но Манчини беше сепак неискусен тренер кој веројатно врска немаше со младите од Примавера нити пак има искуство во работа со млади играчи.

Како и да е, еве нешто од денес:

Пандев чекор поблиску до Интер

Просто обожавам како овие од InterNews навиваат да дојде Пандев во Интер, мислам дека цела кампања направија, го прашуваа Бранка, го викнаа Ганц на разговор чисто да го потпрашаат за Пандев (беа соиграчи), пишуваше колумна некој од дечките таму, го држеа на насловна доста време... За чиста 10-ка се :)

Член од
23 февруари 2009
Мислења
166
Поени од реакции
5
Пандев беше добар во Примавера тимот, но имаше еден подобар од него тој период, а беше негов партнер во нападот, презимето му е Мартинс :) .

Абе брат јас за него слушнав дека Интер праел дубари демек немал толку години како што му пишува во крштеницата,а за дали е добар или не, мислам дека дечкото имаше блескави моменти но не можеше да остане во составот поради доаѓањето на Ибра,а во тоа време мислам дека Интер имаше напаѓачи за извоз Адриано,Ибра,Креспо,Круз,Рекоба
и мислам дека добар трансфер направиа Интер со оглед на тоа што мислам дека земаа околу 15 милиони

VratislavGresko

self-declared Macedonian
Член од
17 август 2009
Мислења
141
Поени од реакции
48
кој викаше дека Манчини згрешил за славковски(ме мрзи да барам) мислам дека многу греши!
Манчини имаше супер политика за младинците, секоја утакмица кога имавме сигурна победа или игравме куп на Италија ги пушташе младинците.
Пеле(што го дадовме во порто) е наш производ, Балотели е наш производ. И Балотели и Пеле беа со 17 години кога стартуваа па сеуште играат во елитата во фудбалот, Пеле може не толку ама сепак уште е во кремот.
исто е и со Сантон,Крхин,Белец итн.
го заборавив и Андреоли на рома што го дадовме за Киву мислам и тоа испадна од младинците благодарение на Манчини.
Пеле сепак не е наш производ. Тој од Португалија дојде само една сезона претходно, и потоа беше даден за Кварезма.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.041
Поени од реакции
1.164
Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 26 Chivu; 5 Stankovic, 19 Cambiasso, 4 Zanetti; 10 Sneijder; 22 Milito, 9 Eto'o.
Subs: 1 Toldo, 2 Cordoba, 11 Muntari, 14 Vieira, 30 Mancini, 39 Santon, 45 Balotelli.
Coach: Giuseppe Baresi.

Стартуваме со најсилен состав, па не би смееле да имаме проблеми со Наполи.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.041
Поени од реакции
1.164

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Еве ги. :icon_cool

Ето, срце мое темно.

Милито, принцу мој аргентински!

2:0.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.928
Поени од реакции
45.012
Чист офсајд мора да признаеме, али не гледам причини Наполи да се буни, боље дебакл да ги снајде и Донадони уште од вечерва да летне, 5 мин 2 гола, Ето - Милито, Ето 3 гола до сега, Милито 5 . :vozbud::vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom