Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
3 август 2009
Мислења
417
Поени од реакции
56
Ахам, да, и Ливерпул ги победија Манчестер 1-4 и 2-1 во една сезона, Гигс беше тој со пехарот на крај, не Стиви Џи, е сеа ако се правиме малоумни и се тешиме со победа против ривал и освоено трето место, go ahead . . . и тоа е многу за тим што местел и играл нечесно .
Па ако е најважен пехарот ние имаме 29 (27) и што сега, а за местењето се криви самите што им пуштаа бодови на послабите за да опстанат у прва лига да бидеме реални

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Па ако е најважен пехарот ние имаме 29 (27) и што сега, а за местењето се криви самите што им пуштаа бодови на послабите за да опстанат у прва лига да бидеме реални
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: ова е најглупото нешто што сум го слушнал во мојот живот....... дај жити се напиши нешто што држи вода ти се молам...... кога е работата ЦРНА, ја гледаме ЦРНА, не не убедувај дека е БЕЛА....... уште малце ќе кажеш дека од целава ситуација и Јувентус испаднаа жртви!!!!! Да не треба да ви вратиме некоја титула....... за да не се лутите... уште малце и така ќе биде работава!!!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.008
Е сеа што кажа... Зашто не би бил засилување? Неговото присуство во тимот го прави послаб Јувентус или...? Смешно е ова што го пиша. Не те разбирам...

Плус тоа, како можеш да го споредуваш Лусио со Киелини? Човекот беше одличен дефанзивец (еден од најдобрите во светот) пред 3 сезони, последните 2 беше камен во Баерн. За Купот на конфедерации нема збор, одлично изигра за разлика од Киелини, но покрај се, моментално не можеш да го споредуваш со Џорџо. Според многумина Киелини е најдобар централен дефанзивец во Италија. :smir:
Од кај тоа дека бил камен во Баер, па лани освоија титула, оваа година беа втори, ти да не си го помешал со останатите дефанзифци во Минхен, Ван Бујтен, дрвото Брено и хаосот од голман Рајзинг ( замена за еден Кан ) зашто според фановите на Баер, Лусио и Рибери се најдобрите нивни поединци за изминатата година .
Стварно смешно е да велиш дека бил камен кога е земен да игра за еден Бразил, таму дрва не играат, а да ми кажеш дека моментално со Киело не можам да ги споредувам, пак, смешно е . . . наведи бар една причина уз која не би можел да ги споредувам, т.е., во што е моментално подобар Киелини од Лусио ( ја ги ставам на исто ниво ) .

А за Кана, по ужасна сезона во Реал, по пародичен приказ на Купот на Конфедерации, као да се дрзнам да речам дека е добро засилување . Искрено, ми одговара ако се таков тандем со Киелини, супер за конкурентите на Јуве .

Реалноста знаеш каква е, Интер 4 последователни титули, Јувентус со извалкано реноме и играње во Серија Б .

Ето и Милито се нови во нападот на Интер, и мислам дека треба малку да се почека и да се види како ќе функционираат заедно, а треба да се види и како ќе се однесува Ето кога зад себе ги нема Ињеста, Меси, Чави и Анри. Можеби Ето во Мајорка даваше голови и без Ињеста итн. зад себе, но се знае дека Шпанското и Италијанското се првенства со тотално различна фудбалска филозофија. За Милито нема зборови, минатата сезона ги покажа своите квалитети во Џенова.

Кога ќе почне првенството многу работи ќе бидат појасни за сите засилувања и на Јуве, и на Интер и на Милан итн..Ето, Милито, Мота,Лусио, Диего, Мело, Канаваро, Касерас итн.
Свесен сум за тоа но и кажав дека Ибра + Балотели лани постигнаа вкупно 33 гола, минатото и на Ето и на Милито ( вкупно 54 лигашки гола лани ) ми налагаат да бидам убеден во тоа дека нападот на Интер ке ја надмине таа граница што би било супер за Екипата, реков, сеедно кој ке биде поуспешен . Муабетот е деградирањето на моменталниот тим на Интер од страна на јувенташот, кажав дека Милан лани имаа далеку покреативна па и подобра средина од онаа на Интер, и они овде на форумов се смееа на начинот на игра на Интер кој беше инфериорен, правеа споредби со атрактивната игра на Милан што и беше нормално а крајот знаеме сите каков беше .

Знам и јас, и ти дека со мерење ташаци ништо не постигнуваме, али да ми дојде некој на тема и да ми трола без соодветни факти ми наложи да водам ваков тип на дискусија . Мој став е дека Интер има подобра одбрана и подобар напад, со носење на плејмекер нијанси ке одлучуваат помеѓу двете средини, простор за спуштање на денешниов Интер така ниско јас овде не гледам .

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.761
Поени од реакции
9.867
Од кај тоа дека бил камен во Баер, па лани освоија титула, оваа година беа втори, ти да не си го помешал со останатите дефанзифци во Минхен, Ван Бујтен, дрвото Брено и хаосот од голман Рајзинг ( замена за еден Кан ) зашто според фановите на Баер, Лусио и Рибери се најдобрите нивни поединци за изминатата година .
Стварно смешно е да велиш дека бил камен кога е земен да игра за еден Бразил, таму дрва не играат, а да ми кажеш дека моментално со Киело не можам да ги споредувам, пак, смешно е . . . наведи бар една причина уз која не би можел да ги споредувам, т.е., во што е моментално подобар Киелини од Лусио ( ја ги ставам на исто ниво ) .

А за Кана, по ужасна сезона во Реал, по пародичен приказ на Купот на Конфедерации, као да се дрзнам да речам дека е добро засилување . Искрено, ми одговара ако се таков тандем со Киелини, супер за конкурентите на Јуве .
Fail.

Распрашај се по фанови од Баерн, разгледај какви киксови правеше за Баерн изминативе 2 сезони, прегледај утакмиците у Бундес Лига, и ќе видиш дека сум у право. :smir: На крај краева, зашто би го пуштиле Баерн за толку ниска сума ако е толку јак колку што викаш... Ти можеш да го споредуваш со Киелини, меѓутоа факт е дека моментално Киелини е подобар дефанзивец. На крај краева, од кај знаеш како ќе игра Лусио во Интер? Киелини е докажан во Јуве.

За Канаваро, не можеш да викаш уште сега дека не е засилување, кога уште никој не го видел како ќе игра. Дали ќе биде супер за конкурентите на Јуве присуството на Канаваро во тимот, ќе видиме допрва. :helou:

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
добро бе коки ...оди дрогирај се и ти како сите други не овде на форумов да тресиш глупости.сега цело време се трудат да ти објаснат дека што ако сте тепале против нас кога ние сме го кренале пехарот , ти цело време ми го тупиш дека сте имале 29 пехари.па шо кур ако сте имале...син ти вели за сегашноста ти објаснуваш за минатото
а за тоа дека сте му пуштале утакмици на послабите за да не испаднат:tapp::tapp::tapp:тепавте по 1-0 од офсајд гол секоја втора утакмица

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.008
Fail.

Распрашај се по фанови од Баерн, разгледај какви киксови правеше за Баерн изминативе 2 сезони, прегледај утакмиците у Бундес Лига, и ќе видиш дека сум у право. :smir: На крај краева, зашто би го пуштиле Баерн за толку ниска сума ако е толку јак колку што викаш... Ти можеш да го споредуваш со Киелини, меѓутоа факт е дека моментално Киелини е подобар дефанзивец. На крај краева, од кај знаеш како ќе игра Лусио во Интер? Киелини е докажан во Јуве.

За Канаваро, не можеш да викаш уште сега дека не е засилување, кога уште никој не го видел како ќе игра. Дали ќе биде супер за конкурентите на Јуве присуството на Канаваро во тимот, ќе видиме допрва. :helou:
Па ваљда ги следам спортските форуми и нивните сајтови, башка еден од моите најдобри другари е тврдокорен фан на Баерн и во моментите кога Лусио потпиша со Интер рече, уште Рибери да замине и двете најаки карики моментално во Баерн ги нема ( по кадарен од него као фан на Баерн ја на планетава не можам да најдам ), муабетов со фејлов не ти држи вода . Лани они во лига завршија втори, а Лусио како партери имаше играчи кој не заслужуваат да играат ни за второлигаш во Германија, а камоли во еден Баер . Јуве исто, второ место, сезоната на Киелини не беше баш перфектна а имаше каде-каде подобри партнери од оние кои Лусио ги има во Баер, и едниот тим и другиот сезонава беа катастрофа во одбраната, да ми кажеш дека Киелини изиграл топ сезона ке ми биде смешно, поготово по хет трикчето на Пелисиер во моменти кога се бореа за титулата .

Купот на Конфедерации кој е најсвеж, најубаво ти ја презентираше од една страна формата на Киелини, од друга онаа на Лусио, ако мериме ташаци тука, ондак факт е дека Лусио го уби у поим, зашто ? Зашто тука беа Цезар, Хуан, Маикон а не дрва ко Рајзинг, Брено и Ван Бијтен, се си има свое Ја .
Земи една ваква ситуација, тргни го Буфон од гол и стави некој ташак ко Рајзинг, ни на сон тука нема да имаш добро функционирање на одбрана. Италија прими 3 гола од еден Нов Зеланд, гледаш тука функционирање на одбрана уз киксер ко Амелија на гол ?

А Од Баерн иначе Лусио замина поради истекот на договорот и лошиот однос на управата во последно време кон него за која самиот рече дека била неблагодарна, башка имаше избор, да остане таму или да замине во Интер кој за разлика од нив, е поконкурентен во сите полиња . И пак, ако е толкав камен, зашто игра за репрезентација на Бразил каде имаат избор од 10 играчи за секоја позиција . :toe: Зашто мајкуму Дунга игра таква дрветина констатно веќе 3-4 години . . .

А за Кана, се имам изјаснето во многу наврати, ке повторам пак, Легро - Киелини според мене е подобра варијанта, па и да го ставам Кана на местото на Легро, ништо подобро не е од минатата година, затоа и него не го сметам за некое засилување кое ке ги промени нештата во одбраната .

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Fail.

Сеа вака...Лусио е докажан дефанзивец ос светски ранг,се има докажано во Баерн и бара нов предизвик.На купот на конфедерации изигра најдобро...беше еден од најзаслужните за трофејот... Киелини е добар играч,не викам не,но не може да се рамни со искуството на Лусио ни под разно. Канаваро не го спомнувам,во Реал беше како изгубен германец на југословенска територија...

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.343
Поени од реакции
6.025
Свесен сум за тоа но и кажав дека Ибра + Балотели лани постигнаа вкупно33 гола, минатото и на Ето и на Милито ( вкупно 54 лигашки гола лани ) ми налагаат да бидам убеден во тоа дека нападот на Интер ке ја надмине таа граница што би било супер за Екипата, реков, сеедно кој ке биде поуспешен . Муабетот е деградирањето на моменталниот тим на Интер од страна на јувенташот, кажав дека Милан лани имаа далеку покреативна па и подобра средина од онаа на Интер, и они овде на форумов се смееа на начинот на игра на Интер кој беше инфериорен, правеа споредби со атрактивната игра на Милан што и беше нормално а крајот знаеме сите каков беше .
Милито е докажан во Италија, голгетер кој лани беше еден од најзаслужните за успехот на Џенова со своите голови..Eто исто така постигна доста голови, но сменува првенство, сменува сосема различен концепт на она што беше навикнат во Реал, Мајорка и во Барса, се соочува со подефанзивен начин на игра во Италија и допрва треба да се докажува во Италијанското првенство кое е сосема ново за него, за разлика од Милито кој веќе има искуство во Италија..Како што тврдиш дека врз основа на минатата сезона и постигнувањата на Ето и Милито дека ќе дадат 50+ гола, мене искрено позастрашувачки ми делуваше Ибра - Балотели - Адриано, отколку сега Ето - Милито - Балотели..Ова е сосема нова сезона, и се почнува од нула..Не можеш толку прецизно да одредиш колку голови ќе постигне тандемот, пример Трезеге пред 2 сезони постигна 22 гола, а лани беше тотално инфериорен како пред операцијата така и после операцијата, а на тоа влијаат многу фактори..

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.761
Поени од реакции
9.867
Па ваљда ги следам спортските форуми и нивните сајтови, башка еден од моите најдобри другари е тврдокорен фан на Баерн и во моментите кога Лусио потпиша со Интер рече, уште Рибери да замине и двете најаки карики моментално во Баерн ги нема, муабетов со фејлов не ти држи вода . Лани они во лига завршија втори, а Лусио како партери имаше играчи кој не заслужуваат да играат ни за второлигаш во Германија, а камоли во еден Баер . Јуве исто, второ место, сезоната на Киелини не беше баш перфектна а имаше каде-каде подобри партнери од оние кои Лусио ги има во Баер, и едниот тим и другиот сезонава беа катастрофа во одбраната, да ми кажеш дека Киелини изиграл топ сезона ке ми биде смешно, поготово по хет трикчето на Пелисиер во моменти кога се бореа за титулата .

Купот на Конфедерации кој е најсвеж, најубаво ти ја презентираше од една страна формата на Киелини, од друга онаа на Лусио, ако мериме ташаци тука, ондак факт е дека Лусио го уби у поим, зашто ? Зашто тука беа Цезар, Хуан, Маикон а не дрва ко Рајзинг, Брено и Ван Бијтен, се си има свое Ја .
Земи една ваква ситуација, тргни го Буфон од гол и стави некој ташак ко Рајзинг, ни на сон тука нема да имаш добро функционирање на одбрана . Италија прими 3 гола од еден Нов Зеланд, гледаш тука функционирање на одбрана уз киксер ко Амелија на гол ?

А Од Баерн иначе Лусио замина поради истекот на договорот и лошиот однос на управата во последно време кон него за која самиот рече дека била неблагодарна, башка имаше избор, да остане таму или да замине во Интер кој за разлика од нив, е поконкурентен во сите полиња . И пак, ако е толкав камен, зашто игра за репрезентација на Бразил каде имаат избор од 10 играчи за секоја позиција . :toe: Зашто мајкуму Дунга игра таква дрветина констатно веќе 3-4 години . . .

А за Кана, се имам изјаснето во многу наврати, ке повторам пак, Легро - Киелини според мене е подобра варијанта, па и да го ставам Кана на местото на Легро, ништо подобро не е од минатата година, затоа и него не го сметам за некое засилување кое ке ги промени нештата во одбраната .
Хм чудно, затоа што тоа што јас го имам видено од Лусио изминативе 2 сезони, не наликуваше на тоа што го имам видено од него пред 2 години. Знам еден куп фанови на Баерн кои ми го имаат потврдено ова, и знам еден куп фанови на Интер кои единствено го прифаќаат трансферот поради ниската сума која ја плати Интер, за ништо друго. Со свои очи го гледав Лусио, не може некој да ми рече дека не е така кога лично го имам видено дека не е тоа што беше. Целата одбрана на Баерн беше швајцарско сирење изминатава сезона, вклучувајќи го и Лусио.

За купот на конфедерации, самите играчи на Италија изјавуваа дека не се во најдобра физичка подготвеност, напротив, нивната фитнес способност ја рејтуваа на 60%. Не одрекувам дека Киелини беше слаб, не одрекувам дека Лусио беше одличен на купот, меѓутоа се што имам видено од Киелини и Лусио изминативе години, ми докажува дека Киелини моментално е подобар дефанзивец. Можеби не е толку искусен, но со сигурност е поквалитетен. Пак ќе кажам, Лусио не е докажан во Италија, Киелини е.

За Канаваро, мислам дека нема потреба да се дебатира... Чиро има еден куп варијанти. Кана - Киелини, Киелини - Касерес, Киелини - Легро. Ќе видиме која ќе биде најуспешна.

Едит: Да, ти кажувам дека Киелини изигра топ сезонава. Со оглед на конкуренцијата на Јуве во Италија, и онаа на Баерн во Германија, Киелини имаше доста лоши партнери во одбраната (Молинаро, Григера...)

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.008
Милито е докажан во Италија, голгетер кој лани беше еден од најзаслужните за успехот на Џенова со своите голови..Eто исто така постигна доста голови, но сменува првенство, сменува сосема различен концепт на она што беше навикнат во Реал, Мајорка и во Барса, се соочува со подефанзивен начин на игра во Италија и допрва треба да се докажува во Италијанското првенство кое е сосема ново за него, за разлика од Милито кој веќе има искуство во Италија..Како што тврдиш дека врз основа на минатата сезона и постигнувањата на Ето и Милито дека ќе дадат 50+ гола, мене искрено позастрашувачки ми делуваше Ибра - Балотели - Адриано, отколку сега Ето - Милито - Балотели..Ова е сосема нова сезона, и се почнува од нула..Не можеш толку прецизно да одредиш колку голови ќе постигне тандемот, пример Трезеге пред 2 сезони постигна 22 гола, а лани беше тотално инфериорен како пред операцијата така и после операцијата, а на тоа влијаат многу фактори..
Мурињо играше формација Адри - Ибра - Балотели, се прашуваш зашто истата беше променета по стартните 8-9 кола, т.е. до пред дуелот со Палермо и оној со Јуве . Со оглед дека бевме сведоци на тој тандем, еве ти еден гарант од мене дека беа тиња, игра нула, анемичност на тон .
Факт е дека неможам да одредам со сигурност кој колку голови ке даде, но можам и да претпоставам уз факти од нивните кариери како ке изиграат наредната сезона. Јас ете сум убеден дека нападот на Интер ке ја надмине таа граница од 33 гола, а и како да не бидам кога тандемот е сочинет од напаѓачот број 1 за сезона 2008/2009 во Свет и напаѓачот број 2 во Италија за истата сезона . :toe:

Ко да сакате да речам, преку сила вкупно 20 гола и задоволен сум . . . епа тој филм не го гледате ни од мене, а ни од Интер наредна сезона .

@ Garf, Лусио немаше партнери во одбраната, тоа е проблемот, Рајзинг е донесен како замена за легендата Кан а е само една пародија на својот претходник, једино Лам им вредеше иако за дечкото е ошто познато дека одбрана е тиња . И предвидувањата за наредната сезона за Баерн се со доза на скептицизам најмногу поради одбраната во која според стручњаците изостанува лидерот на истата . На крај краева убаво кажа АЦАБ, доволно е да го видиш профилот на Лусио да укапираш за каков играч се работи, ко што вели Мурињо, не сум најдобар но нема подобар од мене, така е и во моментов со Лусио стриктно во споредба со Киелини . Иначе Вида моментално јаде све за доручек .

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.343
Поени од реакции
6.025
Мурињо играше формација Адри - Ибра - Балотели, се прашуваш зашто истата беше променета по стартните 8-9 кола, т.е. до пред дуелот со Палермо и оној со Јуве . Со оглед дека бевме сведоци на тој тандем, еве ти еден гарант од мене дека беа тиња, игра нула, анемичност на тон .
Факт е дека неможам да одредам со сигурност кој колку голови ке даде, но можам и да претпоставам уз факти од нивните кариери како ке изиграат наредната сезона. Јас ете сум убеден дека нападот на Интер ке ја надмине таа граница од 33 гола, а и како да не бидам кога тандемот е сочинет од напаѓачот број 1 за сезона 2008/2009 во Свет и напаѓачот број 2 во Италија за истата сезона . :toe:

Ко да сакате да речам, преку сила вкупно 20 гола и задоволен сум . . . епа тој филм не го гледате ни од мене, а ни од Интер наредна сезона .
Затоа реков на хартија изгледаа застрашувачки, а на терен беа анемични..Сигурно ни во најлош сон пред почетокот на минатата сезона не си помислувал дека Адри-Ибро-Марио ќе играат на онаков начин заедно на терен, знаејќи ја способноста на Адриано, кој е еден од најкомплетните напаѓачи, и на Ибра, за кого не треба да се објаснува повеќе,човек кој на свој грб ги носи едни добри 70% од 2те последни титули во Италија на Интер, играч кој беше и плејмејкер, и реализатор во Интер минативе сезони, исто така еден од најкомплетните напаѓачи во светот..

Јас не очекувам да го речеш тоа, сепак секој си има свое право на мислење..

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.761
Поени од реакции
9.867
@ Garf, Лусио немаше партнери во одбраната, тоа е проблемот, Рајзинг е донесен како замена за легендата Кан а е само една пародија на својот претходник, једино Лам им вредеше иако за дечкото е ошто познато дека одбрана е тиња . И предвидувањата за наредната сезона за Баерн се со доза на скептицизам најмногу поради одбраната во која според стручњаците изостанува лидерот на истата . На крај краева убаво кажа АЦАБ, доволно е да го видиш профилот на Лусио да укапираш за каков играч се работи, ко што вели Мурињо, не сум најдобар но нема подобар од мене, така е и во моментов со Лусио стриктно во споредба со Киелини . Иначе Вида моментално јаде све за доручек .
Поентата ми беше дека во моментов Лусио не е на исто ниво со Киелини. Интер има подобра одбрана од Јуве, да, но Киелини е подобар дефанзивец од Лусио, колку и да го одрекуваш тоа...

Оваа споредба јас ја гледам како нереална. Пореално и пообјективно би било да се споредуваат Лусио и Канаваро. Искусни, капитени за репрезентациите, ги играат и двајцата во репрезентациите ијако имаат повеќе опции за такво нешто... Во оваа споредба, Лусио е подобар, барем на хартија, не знаеме како ќе се покажат и тој и Канаваро...

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
ееееј :helou: ве читам вака и не можам да ви се начудам :toe:...... но знам што е со вас.... една од овие 3 работи ве мачи:

1. Премногу сте млади за да знаете како играл Лусио :tv:

2. НЕ САКАТЕ :tapp: да видите наназад како играл Лусио (од Х причини)

3. Гордоста (или подобро кажано СРАМОТ:kesa:) наречен/а ЈУВЕНТУС не ви дава да признаете дека Лусио е боље

ИЛИ СИТЕ ОВИЕ 3 НАЕДНАШ???:uvo:

Лусио оставил трага во Баерн и во Бразил, Киелини има фурни леб да јаде за да го стигне (АКО)..... едноставно не можеш :nenene:да ги ставиш на кантар тие двајца...... (кога ќе размислам поубаво можеш..... од едната страна ЛУСИО, од другата КИЕЛИНИ, КАСЕРЕС, ЛЕГРОТАЉЕ)... а ако ми зборите дека е до формата... НЕМОЈТЕ :nenene:... ќе се изгорите...... читам убаво ви објасниле погоре како изигра сезонава и во Купот на Конфедерации ЛУСИО а како КИЕЛИНИ.... (ако збориме како играат во моментна форма)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.679
Поени од реакции
59.807
Најдобар голман...најсилна одбрана...најдобар среден ред...и убиствен напад....НЕПРОЦЕНЛИВО !!!:vozbud:
Колку ти е лесно брат ти завидувам..
Ќе те поздравам со една песна..
Брат, оти си ги побркал работите? Си го цитирал A-C-A-B а пишува IOsonoINTERISTA. Ќе те тужам да знаеш :)

Како ти успеа, јас да сакам не можам да го направам тоа :pos:

Шала на страна, за средниот ред ќе почекаме да видиме дали ќе доведеме плеј и како ќе игра. Гледано по индивидуалци, имаме најдобар голман, најдобра одбрана, уште една најдобра одбрана, и најдобар напад.

Како ќе играат, тоа е веќе друга работа...

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.546
Поени од реакции
7.084
од 2006 кога Канаваро го дигна трофејот ташаците му паднаа до коленици и неможе веќе фудбал да игра!
да бидеме реални во 2005 и 2006 канаваро беше три в едно фердинанд тери и неста во едно ама од 2006 наваму подобро да си го сменеше името да не си го валка!
купот на конфедерации беше уште еден доказ дека Киелини не е човек што сам може да ја команда одбраната, ако Бразил сакаа второто полувреме ке им дадеа уште 5 гола.

што се однесува до тандемот Милито-Ето нема да дадам коментар оти незнам што да очекувам-едниот е специјалец за италијанско другиот за ЛШ опасна комбинација ама се се сведува на плејмејкерот што го најавува мурињо и како тој ке ги поврзи нив двајцата и целата игра на интер почнувајки од страшните бекови па до животните камбиасо мунтари и занети во средината!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom