Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Не бе, не е ова што го наведе ти НЕПРОЦЕНЛИВО...

Непроценливо за мене е ЛШ трофеј... или, 2-6 на гости кај “Б“уљашиве...
Има време за се,ке биде и тоа...и јас сакам Ферари да имам....:smir:

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.687
Поени од реакции
836
Ех, не е таква споредбава... Ама никогаш Интер не одел до крај да го згази противникот, да го понижи максимално... Тоа сакам да го гледам, петарди, петарди....

Петарде, балоне, Рамбо - Сталоне... ајмоо...

C

CheeEeZ!

Гостин
Најдобар среден ред?? НЕ БАШ! :)
Јак состав сме нема што ама прерано е за заклучоци!
не најдовме некој ДОБАР плеј освен арнаутович што мислам дека ке се изгуби во италија...Time will tell

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Најдобар среден ред?? НЕ БАШ! :)
Јак состав сме нема што ама прерано е за заклучоци!
не најдовме некој ДОБАР плеј освен арнаутович што мислам дека ке се изгуби во италија...Time will tell
Не коби бе :):):nenene:

Со уште плејот што ке се донесе,ке имам најдобар среден ред,бомба :back:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.008
Рекалкати, коментатор на Скај Италија и тежок интераш предвидува ( убеден е во истото ) дека Снајдер ке биде бројот 10 за Интер наредна сезона . Типот беше во право за Арнаутович и Лусио дур се шпекулираше, да се надеваме дека и овој пат неговите предвидувања ке се отстварат . Иначе во својата статија главно пишува за Пандев за кого вели '' L’Inter si starebbe già muovendo per la prossima stagione. Oriali e Branca, avrebbero preso un accordo verbale con Pandev. '', или во превод, Ориали и Бранка веќе имаат постигнато вербален договор со Пандев за наредната година .

- Ова е свежа вест, од денес што значи не се надоврзува на останатите портали .

п.с. И Суазо е тргнат од трансфер листата, бар така пишува во статијата .

P

pepito*

Гостин
Иначе, oд Недела вечер ке прекине емитувањето на Нова и ОБН во Македонија kaj сите кабловски оператори . :(
Од каде инфо,јас ги гледам често овие програми,сакам да те прашам дали ќе ја има на 3 макс адсл-многу често има спортски програми,особено на ОБН и не сакам да ја изгубам оваа програма

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.008
Од каде инфо,јас ги гледам често овие програми,сакам да те прашам дали ќе ја има на 3 макс адсл-многу често има спортски програми,особено на ОБН и не сакам да ја изгубам оваа програма
Бујрум

Онтопик

Од прва минута нагоре :) и удрете внимание на интевјуто на црнецот на крај .

Поради неговата конституција и начин на игра го споредуваа со Ибра, goal.com му дадоа уште една карактеристика која наликува на Ибра
'' Additionally, the attacker doesn’t exactly look like he’s doing his utmost on the pitch. Many fans don’t like the youngster for his alleged lack of effort, as Arnautovic tends to parade out there like he’s the king of world football.''
Oбожавам вакви еготрип играчи, се надевам ке успее во Интер .

Член од
23 февруари 2009
Мислења
166
Поени од реакции
5
Apsolutno ne mi e jasno so kupuvanje na ovoj igrac ednostavno ne mi e po mera ne znam moze gresam duri gledav poveke klipovi od nego i ne mi dade nekoja svetla tocka koga stanuva zbor za postignuvanje golovi,a gledam deka ima i 'dolg jazik'

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.008
Многу други фанови биле со таков став на времето, пример доаѓање на Кристијано Роналдо, Кака, и останати . . . Не дека го споредувам Арна со нив, ама добро е што клубот се обидува да усоврши вакви таленти, далеку од тоа дека е некој чкљ играч, со метро 90 да играш крило и напад и да си универзален не е мала работа, ова Мурињо го потенцираше пред месец дена за Арна .

Ништо не можеме да изгубиме и онака, можат само да добијат затоа и го оправдувам неговото ангажирање .

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.546
Поени од реакции
7.084
a арнаутович моментално е повреден до кога?

ЕСПН ке дава преноси на Сериа А а исто така ке пренесува и од суперкуп финалето во пекинг!
во првото коло ке пренесува 3 утакмици

Интер-Бари е една од нив блазе си им на тие со сателитска!!!

P

pepito*

Гостин
Ех,ништо со ОБН и НОВА

ОнТопик

Честито Арнаутович,мислам дека вашето следно засилување односно плеј ќе донесете од Реал

Најверојатно тоа ќе биде Ван дер Варт оти е сигурно дека си оди од Реал,Морати би требало да го донеси за 12-15 милиони евра и Мурињо мислам дека конечно ќе биде задоволен што ќе има плејмејкер-одличен асистент и добар изведувач на слободни удари!

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Најдобар голман...најсилна одбрана...најдобар среден ред...и убиствен напад....НЕПРОЦЕНЛИВО !!!:vozbud:
Колку ти е лесно брат ти завидувам..
Ќе те поздравам со една песна..

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.008
Ibracadabra, ај, средниот ред може не е еден од најдобрите во Италија моментално без плејмејкер, но да те потсетам дека минатата сезона го имаа овој среден ред, Камбијасо, Занети, Мунтари и Дејо, спореди ги со Амброзини, Гатузо, Сидорф, Роналдињо и Кака .

За нападот ти фантазираш, Ето + Милито сакал нејкел е напад број 1 во Италија, минатата сезона постигнаа вкупно 54 голови, и дефинитивно ова дуо е едно од најдобрите во Светот . :toe:

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Ibracadabra, ај, средниот ред може не е еден од најдобрите во Италија моментално без плејмејкер, но да те потсетам дека минатата сезона го имаа овој среден ред, Камбијасо, Занети, Мунтари и Дејо, спореди ги со Амброзини, Гатузо, Сидорф, Роналдињо и Кака .

За нападот ти фантазираш, Ето + Милито сакал нејкел е напад број 1 во Италија, минатата сезона постигнаа вкупно 54 голови, и дефинитивно ова дуо е едно од најдобрите во Светот . :toe:
Да де и јас сакав тоа да те потсетам за средниот ред.. минатата година немавме нешто добар среден ред.. среќа наша што го имавме Златан кој даде 25 гола и намести некои 15 и беше клучен фактор на некои 20 утакмици во сезоната.. сакал или нејќел ти да признаеш.. инаку ќе видеше до каде ќе стасавме со тој среден ред..

А за нападот дали е најдобар останува да видиме.. бидејќи и двајцата се нови.. дали ќе знаат кај треба да ја подадат топката.. минатата сезона Да постигнаа 54 голови но во екипи во кои беа уиграни..
Да се надеваме дека ќе биде така и годинава иако сум доста песимист..

А на другаров му реплицирав онака.. ме погоди неговата реченица.. најдобар среден ред и напад.. не знаев дека мислел само на Италија (иако не е наведено).. иако и во Италија имаме конкуренција во она лајноно од Торино.. али сепак до некаде ќе се согласам.. али јас мислев дека тој зборува за во Европа.. затоа онака го поздравив..:smir:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Ај не можеме пак да се искараме за еден Ибра...:nesum::nesum:

Аманте бе луге,секој играч доага и си оди,секој тренер доага и си оди...ИНТЕР Е ВЕЧЕН !!!

Доста веке со тој Ибра,ако сакаше ке останеше,видовме колку му значел Интер него кога одма на презентација го исполигави амблемот на Барса и даде изјава дека тоа му е вториот најсрекен момент во животот !!!
Првиот му бил рагањето на детето,а вториот му бил потписот за Барса !!!!

Крај на дискусијата,нема што да се прича веке...:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom