Фан Клуб : Галатасарај

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Па затоа тепаа вчера они бе.. :D

Член од
22 септември 2011
Мислења
106
Поени од реакции
50
Vaka vcera se preceka Novo star Sampion na Turcija vo Gaziantep interesna utakmica 0-1 i samo eden bod ne fali do Titula koja nema da bide tesska na nareden natprevar protiv Sivas doma inaku atmosfera ludilo i vo Stara skopska carsija uste od 12 pocna slavenje so peenje vo kafic pa se prefrlivme na natprevarot del vo Sever del vo Carsijata i na kraj golemata festa sleduva naredna nedela :)

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.370
Поени од реакции
26.321
Drogbin odgovor na rasističke uvrede navijača Fenerbahčea tokom istanbulskog derbija:

"Nazivate me majmunom, a plakali ste kada je Čelsi pobedio Fenerbahče 2008. Nazivate me majmunom, a skakali ste ispred svojih ekrana kada sam osvojio Ligu šampiona. Nazivate me majmunom, ali ste poludeli kada sam postao šampion sa Galatasarajem, a najtužnije je da me nazivate majmunom, a zaboravili ste da ste skakali kad je moj brat majmun (Vebo) dao dva gola juče... I vi nazivate sebe pravim navijačima? Pogledajte komentare Galatinih fanova i učite od njih!"

Браво за изјавата на Дрогба. Секоја чест.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Честито Емирејтс купот. Не дека е легитимна титула ама сепак не е едноставно да се освои купот покрај Наполи и Порто.

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.518
Поени од реакции
4.402
Дрогба по незнам кој пат на Арсенал им дава гол.. Ѕвер :vozbud:

Uli Hoeneß

Präsident
Член од