Фан Клуб: Вардар

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.496
Поени од реакции
9.988
И ПАЗИ И ПАЗИ И ПАЗИ ВАРДАР ГАЗИ !!!

Аууу какво лудило, ми се чини дека ќе излезам од телово...Вардаре животе наш во буквална смисла, гордоста на Македонија, најпозитивното нешто што се случи во оваа држава прво со ракометот а сега и со фудбалот, клубот кој ме прави најсреќен човек на светот...Безброј проследени натпревари, радувања на голови кои не ни значеле ништо, а сепак сме ги славеле како да биле за титула бидејќи биле од нашиот Вардар, создавањето навика уште од предшколска возраст да се сака Вардар, огромната радост со ЦСКА Москва и потоа болната елиминација, сите подеми и падови на клубот, оставањето глас и душа на Запад, следење на клубот насекаде, под секакви притисоци, забрани и кога сите ти се чуделе како можеш цел ден да потрошиш за да поминеш цел ден низ патишта за да го гледаш Вардар во ПМФЛ, ,,Ама ако кога се работи за тебе" :) а сега срцево ми е полно кога гледам толку народ во дрес на Вардар, конечно сонот ни се оствари...Незаборавно фудбалско лето, каква радост е само едно, човече едно коло да поминеш во Европа а ние го победуваме на два пати Фенербахче и се пласираме во Лига Европа... Ваква страст и емоција не се доживува често, можеби и никогаш во животот...Секоја чест за момците, браво и за Чеде, со неговото доаѓање дојде и вардарството во Вардар. Името Вардар од оваа година доби уште поголема тежина, бидете горди Вардарци.

Честитки на сите што со години пишуваме овде Екипо Кајгана и редно време е во полн состав да се озрачиме во некоја кафана што и да е :D

А за утре, КОЈ САКА НЕКА ДОЈДЕ, со сите можеме, ВАРДАР го може тоа :oeoeoe:

АЈДЕЕЕЕЕЕ НЕ ПРЕСТАНУВА ЦРВЕНО ЦРНОТО ЛУДИЛООООООО :cujte: :jeeee: :Кезец: :oeoeoe: :uzi: :oleee: :sekcza: :shok2: :ајнапиво: :pijanco: :pijani: :vozbud:
 
L

Löwe

Гостин
Basergjan igraciste. Ke mu lapne Sams nekoe milionce pred zaminuvanje ako stvarno si odi.
Nego, koj gi donese Basergjan i Hambardzuijan? Koj bese najzasluzen za toa?
 
Член од
7 август 2011
Мислења
4.748
Поени од реакции
12.759
Ајде сега дајте ги Копенхаген од прв шешир мамичето нивно. Има да го растртиме со Четка на клупа. Дај од негде и спарта прага нека улета и они ни должат.
 

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Неам зборови!!!:cuc::cuc::cuc:
Догодина у ЛШ !!!
Утре сакам да се паднат Плзен, Аврстрија Биена и Шериф Коњаревич да им изебеме сто мајки у сред пичка.
Напред Вардар !!!
 
Член од
14 април 2012
Мислења
31.523
Поени од реакции
62.385
На Спортклуб српската верзија, која во Македонија не може да се гледа на ниту еден оператор. Сопртклуб ХР нема да пренесува.
Moже. Цело Куманово гледа Српски Спорт Клуб.
 
Член од
14 април 2010
Мислења
4.677
Поени од реакции
5.925
Е сеа треба мангупски потег од управа за картите.
Треба да пуштат блок карти за трите утакмици ама за сите што ќе имаат Вардар пас, или имаат минимуж три карти од прошла сезона вклучувајќи ги и овие три квалификависки ос летово да имаат некој попуст пример 3000-4000 да коштаат редовно а со попустот 1500-2000.
 
P

PewDiePie

Гостин
Нека лапа милиончичи сега човеков,може нема да покрие се што вложи до сега ама убаво ќе се освежи финансиски и он со пласманов по групи,а и ако продава некој сега може добра добра сума да му извади,играчиве надиграа дебело платени ИМИЊА.

Само напред Самс,не оставај да го направат шарен Вардар,не го давај на душманите ! :kuracc:
 
Член од
14 мај 2013
Мислења
1.240
Поени од реакции
507
Neka se padne Arsenal be,Venger ke ne potcene ke izleze so mladinci ke gi prekcame ke bideme prava atrakcija.Inace Sedloski e najzasluzen so si otide nema nikakva zasluga so negovite taktiki zatoa so coveko nema vrska od taktika.Ovaka sinokje me iznenadi Velkovski i slobodno na nego moze da se racuna,Musliu isto ne bese los,za toa vreme so go dobi,Brdarovski bese najhaos ali vo odbrana bese super.
Golmani imame bekovi imame,Stoperi imame vezni ke ni treba uste 1,krila imame,napagjaci imame kompleten e timot ni fale uste eden vezen igrac.Ne se plasete od nikogo.Dobivme ekipi kako Fenerbahce,Kopenhagen i Malmo i toa so pritisok vo grupi ke imat mn pogolema sloboda..
 

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.489
Луѓе во ред е ја сфаќам еуфоријава ама дајте со желбиве, Арсенал, Ница, Марсеј, ваму, таму. Не викам дека е невозможно да се извади резултат, се може да биде ама полесно малце нека се падне.
 
S

silmarillion

Гостин
Искача дека еднаш месечно ќе има гостување на Градски така? Треба да си има барем еден познат тим, да омрсиме муда пак со 5 евра кригла у фан зона : )))
 
Член од
8 мај 2013
Мислења
11.218
Поени од реакции
35.811
Би било добро да ни паднат еден од Партизан или Лудорец за да се направи едно масовно гостување.

Штета ПАОК што не поминаа, со нив во група ќе беше мега забавно :D
 
Член од
6 ноември 2014
Мислења
3.797
Поени од реакции
8.923
Најпаметна работа што можат да ја направат е да пуштат блок карти за околу 100 евра. Ќе се полни стадионот многу повеќе и со неатрактивен противник (ако се падне таков).
 
Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.058
Поени од реакции
1.624
Од навивачки аспект тим од Англија е тотално непосакуван, ем е далеку ем треба виза ем многу пари за да се направи убаво гостување.
Мои желби се некој италијански, ете може аталанта или лацио, некој од холандија, ама мислам дека сите испаднаа исто може убаво гостување, или некој германски келн или херта и до двата града има визаир директен лет, да почуствуваме и ние убавина на евроспки натпревари. а може и бугариве до лудогорец.
али ај уште малце да почекаме
 

Kajgana Shop

На врв Bottom