Фан Клуб: Вардар

Член од
19 август 2010
Мислења
3.963
Поени од реакции
9.602
Ај бе и овој Закариќ нека пуши курца, што сака повеќе. Стегни ја јако скини му мрежа. Ама не, он нема сила да дише, не па друго. Едвај доаѓаме до гол, па кога ќе дојдеме може да погоди му ебам пациентот.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.405
Поени од реакции
24.564
Ај бе и овој Закариќ нека пуши курца, што сака повеќе. Стегни ја јако скини му мрежа. Ама не, он нема сила да дише, не па друго. Едвај доаѓаме до гол, па кога ќе дојдеме може да погоди му ебам пациентот.
sega koreanecot ke ja resi, on ima kondicija :icon_mrgr:

tapa fudbal od dvete strani.

Член од
14 декември 2021
Мислења
805
Поени од реакции
3.129
Фудбалов е жими куров, ние во маало да се собереме подопадлив и повозбудлив фудбал би изиграле.

Член од
1 август 2015
Мислења
1.065
Поени од реакции
2.264
Козар, марш од Вардар!
Автоматски споено мислење:

Примаме гол од најнеефикасната екипа, абе се на клоци

Член од
14 април 2010
Мислења
4.692
Поени од реакции
6.033
Битно козарот ќе испере милиончето
Па лани да имавме милион на располагање кога беше воден од Комити клубот, шампиони ќе бевме сега убедливо на дното. Се ми се чини дека патриотиве намерно го тонат клубот уште од 2017. Све да им изнаебам, а најдобар лик за криминал нема е токму козарот.

Член од
26 февруари 2011
Мислења
191
Поени од реакции
705
Ретко имам можност да го следам Вардар сезонава, денес успеав да изгледам цела утакмица после подолго време. Не ме ни чуди зашто сме задњи на табела, ова све треба да се набрка од клуб најитно, со исклучок на 3-4 играчи. Онакви зицери да имаш, а ни рамката на голот не може да ја погодат. Што повеќе. Па во кобниот напад, на тројца „професионалци“ им се одби топката од нозе пред да го примиме голот. Еј Мирко Ивановски да ти дае гол со бог знае колку кила вишок на себе.
Честитки само за Комити и нивниот ентузијазам, веројатно како никогаш досега групата не била организирана. Другото е тежок шљам.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.399
Поени од реакции
9.024
Го гледав Вардар неколку пати ( не оваа против Пелистер) и можам да кажам дека има многу слаби играчи, ако нема ресет на тимот Вардар нема што да бара во оваа лига, ќе бидете главни во втора.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.925
Поени од реакции
44.984
Pa uste go ukrale onoj crnion od Brera, go poebal Kozarot i Romano taman pred da pisel on here we go. Ovoj prvo i osnovno diskutabilno e dali e fudbaler i seriozen sum za ova, bar profesionalen dali e ili ne, nisto cudno da e od onie fora sto pustaat u selski ekipi deka se profesionalci so lazna biografija, pa nepismeni nasednuvaat na toa. Totalno nepismen fudbaler, retko gi gledam Vardar ama denes so bilo kakov profesionalen napagac sto ima osnova da igra vo vakva mrtva liga ko nasava, barem 1 gol ke dadea na tie sansi i prostor napred vo vtoro.

Kajgana Shop

На врв Bottom