Фан Клуб: Вардар

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.787
Поени од реакции
17.310
Mecinovic realno e daleku podobar igrac od Gjuric i Gjurkovski. Mishkovski e vo godini, ne moze cela sezona da zavisime od nego. Opcija plus e Najdovski da igra vo sredina, kako sto igrase dobar del od negovata kariera. Sredinata sekako ni e tenka, Najdo ke moze da brka rabota i vo sredina.
Oд што е добар променил 20 клуба од почетокот на кариерата.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.692
Поени од реакции
6.033
Мециновиќ бе
Овие ко да не подјебаваат бе. Мециновиќ и Мартин Блажевски не идат заедно со амбициите за излез во Европа , ова се за трета лига играчи веќе.

Член од
13 август 2019
Мислења
608
Поени од реакции
3.285
Не дека е толку лош Мециновиќ, далеку од лош играч е, ама веќе 33,34 има, одбраната ни е доста добро пополнета со оглед на тоа дека ќе се вратат Најдо и Брда, подобро ќе беше да донесевме некое крило или некој за во средина каде што реално ни фали и те како засилување... Во ситуација кога Гостивар не го сакал назад Мујезиновиќ, можевме да го потпишеме барем уште за сезонава, лани последните неколку кола и баражот ги изигра топ, беше во добра форма, добро ќе беше годинава да го имаме во тимот... Останува да видиме што ќе се случи со Боби, може ќе изненадиме да го потпишеме доколку не потпише никаде периодов.

Член од
13 јули 2024
Мислења
474
Поени од реакции
762
ova transfer kraen sho ke bide nez dali e bobi edino ako se pismanil nema da me cudi posto nema klub uste u stranstvo i ilija nestorovksi da se donese nema da me cudi ni on nema klub ke vidime ajde bitno da se zeme jako pocuvanje plus

Член од
3 септември 2020
Мислења
353
Поени од реакции
1.455
ova transfer kraen sho ke bide nez dali e bobi edino ako se pismanil nema da me cudi posto nema klub uste u stranstvo i ilija nestorovksi da se donese nema da me cudi ni on nema klub ke vidime ajde bitno da se zeme jako pocuvanje plus
И што ако се земало "Јак" играч кога се во позадина смрде,корне на гомна...

Член од
16 февруари 2020
Мислења
27
Поени од реакции
75
Малце офф топик од потенцијалните трансфери, има инфо колку сезонски се продадени? Секако не очекувам дека бројката не е ни приближно на ланската(послаб маркетинг во тоа поле и сосема различни околности) сепак од љубопитност ме интересира како оди работата во таа насока.

Член од
4 септември 2019
Мислења
1.690
Поени од реакции
4.411
Јасмин се скарал со Беса дека го извадиле у 50 и некоја минута прва утакмица. Класично лигле и човек што порано ептен се палеше против Вардар. На толку слободни фудбалери, ние се фативме за штоперите…

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.276
Поени од реакции
8.419
Моментално многу поважно од трансферите и како изгледа првиот состав е да бидат транспарентни и да искочат со прес и да претстават структура, кој се амбициите на клубот и кој ги носи одлуките. Значи официјално а не телеграм профили или други неофицијални канали.
Моментално ја имаме најмакедонската работа кај што не знаеш кого и не знаеш дали треба да го судиш.

Член од
13 јули 2024
Мислења
474
Поени од реакции
762
И што ако се земало "Јак" играч кога се во позадина смрде,корне на гомна...
ke vidime toa samo sho pocna sezona ideme cekor po cekor mora pobeda so sloga ke zborime poleka poleka ke se uigraat skroz

Hoy

Член од
7 септември 2017
Мислења
555
Поени од реакции
1.808
Само ја ли имам претчувство дека Мециновиќ е добар трансфер?!
Овој е роден за “мртов” фудбал да игра, класична Калц-школа е.
За ваква селска лига и тим што се бори за опстанок секој екипа треба по еден ваков да има.
Ја и стартер би го играл место Ѓуриќ, или и тројцата у 3-4-3 и така “директорот” изјави дека на Вардар највеќе му одговарало таа формација, а новиов “стратег” милувал офанзивен фудбал, нема да ме чуди Ќосиќ да иде нешто понапред лево, а Најдовски да влезе у средина.

Член од
27 јуни 2022
Мислења
146
Поени од реакции
480
За ваква селска лига и тим што се бори за опстанок секој екипа треба по еден ваков да има.
Ја и стартер би го играл место Ѓуриќ, или и тројцата у 3-4-3 и така “директорот” изјави дека на Вардар највеќе му одговарало таа формација, а новиов “стратег” милувал офанзивен фудбал, нема да ме чуди Ќосиќ да иде нешто понапред лево, а Најдовски да влезе у средина.
Веројатно Мишко оди на клупа...

Член од
13 август 2019
Мислења
608
Поени од реакции
3.285
Веројатно Мишко оди на клупа...
Мишко секако остана сезонава за да помогне кога ќе биде потребно, самиот сакаше да оди во пензија, така да нема да му е воопшто проблем тоа... Сите играчи да имаа барем пола од неговиот менталитет, желба и знаење, ќе се боревме за титула секоја година...

Член од
17 април 2024
Мислења
589
Поени од реакции
1.369
Брда почнал да тренира го имаше на снимката, Фичо до каде е со повредата?

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.094
Jas istoto go mislam so trojca pozadi taman ke legne ili za rotacija

Kajgana Shop

На врв Bottom