moze li nekako da izdejstvuvame da se igra taa so gostivar na ffm? ako e samo pari vo prasanje moze treba da probame da najdeme.Искрено, браво за соопштениево на играчите, нема зошто да ќутат или кријат, нека знае цела јавност за проблемите и нека се прави поголем притисок за реакција. Секоја чест на сите до еден за посветеноста што ја имаат и за ова што го прават, желбата и сплотеноста се единствената причина за моменталните резултати што ги имаме пролетва, се надевам ќе истераме до крај така!
Инаку, моментално Пелистер губи 2-0 од Воска и на некој начин отпаѓаат од трката, -9 се од нас, огромна предност што не би смееле да ја пропуштиме. Ако успее Беласица да им откине на Гостивар некој бод следно коло, ќе бидеме во одлична позиција, ама и без тоа, топката моментално е во наши раце, Беса не е поквалитетна од нас и иако е тежок терен, можеме да дојдеме до победа, а со Гостивар пред полна трибина и наша помош можеме сами да си решаваме за судбината.

Автоматски споено мислење:
ke se raspadnat oni dur da dojde utakmicata. plus ne gubime ni od voska ni od gostivar ako ja tepame besa.Пелистер и со -9 бодови не е скроз отпишан, сепак ние допрва ќе ги играме потешките утакмици и возможно е бодовната разлика меѓу нас и нив да биде помала или еднаква од 3 бодови до меѓусебниот дуел. Во таков случај со победа во меѓусебен дуел, би отишле пред нас.
Затоа реков оној бод што го освоија во Гостивар, може да биде многу важен за нив.
Вака имаат само потешко гостување евентуално кај Беласица која сркако не игра за ништо и можеби кај Тетекс.
besa igra za voska... mali se sansite ali mozno e so niv i da se dogovrime za 3 za 3... oni nas sigurni 3 boda a nie da pustime vo oh... na toj nacin voska e siguren prvoligas a nie so gostivar doma imame mec topka.