Фан Клуб: Вардар

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Тоа значи дека расчистил и ќе си оди. Рк кој ќе води во таков случај?
Ваква информација тешко дека ќе стигне во јавност.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Уф друже... кој би можел да знае. Информациите ми се дека од ФК Вардар се повлекува, како што и беше најавено веќе претходно. Засега се исплатени фудбалерите, а останатите вработени во клубот немаат добиено ништо сеуште.[DOUBLEPOST=1538849448][/DOUBLEPOST]
Komercijalna ne im dale , ova 100% e tocno . A deka barale pari po banki , barale
Сите наши банки му го одбиле барањето за кредит...
 
Член од
3 јуни 2017
Мислења
401
Поени од реакции
353
Ke kazam samo edno ....Shilegov i ostala bagra sho se kurcese deka ke go zeme Fk Vardar...a sega gi nema nikade...Trgnetegi racete od Vardar ne lici da go unishtite ova sho se slucuva sega !!!
 
Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Не бев во можност да го гледам првото полувреме, ама од она што го видов во второто, можам слободно да кажам дека го имавме убедливо најдоброто издание во досегашниот дел од сезоната. И тоа без Тигран во тимот. На Пандевци не им дозволивме здив да земат. Без било какво потценување, али искрено не ми е јасно како успеале да приберат толку бодови со оној тим.
Се гледа дека Васоски одлично си ја знае својата работа и верувам дека ќе продолжи и понатаму во истиот стил, пред се затоа што е огромен професионалец и 100 % посветен на клубот.
 
Член од
30 ноември 2013
Мислења
2.146
Поени од реакции
4.539
Бреј, кој очекуваше ваков расплет на настаните сезонава :pos: Рано е било што да се збори, ама победа следно коло и +10 е веќе озбилна предност, најбитно е да не загубиме само. Огромно изненадување е играта и резултатите, и големи пофалби за Васоски кој засега одлично ја води екипата. Проблематично е што уште не се знае што ќе се случува со клубот, па оттука ни каков трансфер рок ќе имаме зимава, ама ајде, чекор по чекор. Инаку, пратев на мобилен, па не можев нешто многу да видам или следам, ама во глобала освен почетните 15-20 минути, стабилизиравме игра и имавме целосна контрола, имавме иницијатива и посед, немаше нешто премногу шанси или течна игра ама си ги искористивме укажаните шанси и тоа беше доволно. Брда кине офанзивно, претпоставувам ова ќе биде составот и со шкендија, со Барсегјан на местото на Матеј.
 
Член од
14 мај 2013
Мислења
1.240
Поени од реакции
507
Летото имаше шпекулации за Влатко Стојановски,штета шо не се оствари трансферот дечкото си го покажува квалитетот.
 
Член од
23 јануари 2016
Мислења
2.141
Поени од реакции
5.492
Ovaj Manevski leviot bek da e ziv i zdrav ama katastrofa e deckovo, molchi so ne go potpishavme, Todoroski za nego Marcelo i Alaba vo eden.
eden los natprevar si vidol i nosis takov zaklucok? ko demek todoroski ili nekoj drug igrac/talent nemal takvi akcii. manevski sepak za LB bi vi bil podobro resenie od todoroski. ne deka e talent od evropski ramki, ama gi ima predizpoziciite da stane soliden stranicen bek. toa sto preeska 2-3 pati se izbruka e normalno za igrac na taja vozrast, toa im se slucuva i na talenti od bundesliga a ne pa na talenti od 1. MFL koi igraat protiv tim koj e so igraci od postara generacija (rusite se 1996+, manevski e 99ta). koga sakas da go ocenis potencijalot na eden igrac ne gledaj dali ima ili nema kiksovi, gledaj dali gi ima potrebnite predizpozicii za odredena pozicija.


Летото имаше шпекулации за Влатко Стојановски,штета шо не се оствари трансферот дечкото си го покажува квалитетот.
ako pamtis stojanovski go predloziv tuka pred pola godina ili koga bese koga diskutirav za toa deka ima domasni igraci koi ne se polosi od slabite/prosecni stranci, a se pomladi i bi igrale za pomalku pari. uste pred da nabilda statistika za mene bese podobar i potalentiran od maksimov, no na domasniot pazar ima eden centarfor koj IMO e se nuansi potalentiran (sekako toa ne ne garantira deka ke bide nekogas podobar): mario krstovski od akademija pandev. i dvajcata ustvari se samo za na centarforskata pozicija, imaat slicnosti, no krstovski mi deli malku pointeresen. vo denesno vreme centarforite imaat pogolem radius, a stojanovski von centarot mi deli pomalku siguren (ne deka e tamu otepan kako maksimov). on e ok vo situacii koga centralno se povlekuva, no koga se dvizi po stranite e ogranicen. krstovski izgleda poagilen i siguren, ima pogolem radius na terenot, a so toa mislam deka kaj nego e pogelema verojatnosta da se probie i na povisoko nivo. no ne sakam da kazam deka e ogromna razlikata, samo mene licno mi e malku pointeresen. drug mal plus e sto i sledniot ciklus ke moze da igra za U21 reprezentacijata, pa ke ima dodatno moznost da se afirmira.
 
Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.446
Поени од реакции
68.659
Вaрдaр имa aдминистрaтивни прoблеми oкoлу Мaксимoв и Бaрсегјaн сo држaвaтa. Се нaдевaм немa дa се oслoбoдиме и oд двaјцaтa.
 

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.106
Поени од реакции
3.952
Ај објаснете сеа што точно е ситуацијата, едниот горе вика (Максимов) е избркан, другиот вика има административни проблеми со државата, кое е точно (или што точно се дешава)?

До сеа не памтам некој странски фудбалер да не можел да го среди престојот во Мк (посебно што до сеа им беше регулиран, како сеа од еднаш изникна проблемов)? За Максимов не е толку трагично али за Барсегјан би било стварно лошо :/
 
Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Не ви се точни информациите за Максимов ни на двајцата. Регулиран му е престојот уште прошлата недела откако се вратил од Русија, а малку потешко дека ќе го избркаат пошто му е миленик на Самсоненко...
 
Член од
29 април 2015
Мислења
4.059
Поени од реакции
3.843
Така Васовски му кажал на еден другар што стои добро со него. Не сметал веќе на него. Ако ме лажат мене и ја ве лажам.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom