Фан Клуб: Вардар

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Баже Тодоровски е веќе договорен според мои информации и тоа приближно за договор од 50 000 евра годишно.
Најголема грешка ќе биде за овој да дадеме толк пари бе освен што на овој ќе му го оправат животот друг добро нема да направат ,Петорв е подобар од него ,а Петров дали зима повеќе од 1000 евра е прашање

Член од
24 октомври 2011
Мислења
222
Поени од реакции
224
Баже според мене ако дојде у Вардар ќе е одлично засилување!

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Баже според мене ако дојде у Вардар ќе е одлично засилување!
Не знам сварно ,дај боже да сум грешка ама и против нас не изигра ништо колку што се сеќавам аи сигурен сум дека не треба до толку да му се дига цената со уште толку ќе се донесе без проблем Стојков ,ама ајде ние може само да си коментираме Илчо си знае какви играчи му требаат и добро е што Илчо кажува кој играчи ќе се купат како што разбрав ,а не управат да купува :)

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
Абе имаме играч од овој тип :pos:Фичо е измислен за него :D ни треба некој како Тео Волкот:pos::pos::pos: Шала на страна желбите со усул малце, гледам управава стварно сака да не задоволи :D Ривалдо, Инзаги кој е следен? Меси, Роналдо? хахах ..Нека не си играат курот Фичо нека го задржат :)

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.731
Поени од реакции
3.114
Најголема грешка ќе биде за овој да дадеме толк пари бе освен што на овој ќе му го оправат животот друг добро нема да направат ,Петорв е подобар од него ,а Петров дали зима повеќе од 1000 евра е прашање
Ne zima Petrov poise od 1000 evra, mu bese ponudeno kolku saka da kaze on kaza cifra sto realno zasluzuva mn poveke, kako dete na Vardar sam ja odbra taa suma neznaejki deka se spremni da mu dadat poise sto realno zasluzuva, no so premiite so gi zimaa sekoj mesec a tie se min 1000 evra gore dole taman e. Petrov treba da se zadrzi igra so srce i dete na Vardar e
--- надополнето: Jun 3, 2012 3:01 AM ---
Ne zima Petrov poise od 1000 evra, mu bese ponudeno kolku saka da kaze on kaza cifra sto realno zasluzuva mn poveke, kako dete na Vardar sam ja odbra taa suma neznaejki deka se spremni da mu dadat poise sto realno zasluzuva, no so premiite so gi zimaa sekoj mesec a tie se min 1000 evra gore dole taman e. Petrov treba da se zadrzi igra so srce i dete na Vardar e

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Абе игра со срце он, ама и шанси доста промашува со срце....
Колку пречки погоди и 100% шанси ги утна сезонава само...
Ко ќе ми текне какви промашувања имаше :facepalm:
Али солиден играч е за наше првенство, "само" реализација му фали :D

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Јас за Петров кажав дека е „куп играч“ :D Не ми остави голем впечаток, не е играч од кој треба да се надеваме за во Европа, со бугарите што игравме не му дадоа да мрдне, али и во домашното не е ништо посебно, особено вториов дел од сезонава.

Член од
22 февруари 2009
Мислења
1.065
Поени од реакции
2.975
Среќен роденден нека е Комити.Со заедничка работа и залагање на сите подгрупи да допринесеме за прослава каква што и доликува на најдобрата навивачка група во Македонија

25 ГОДИНИ ПОСТАВУВАМЕ СТАНДАРДИ

Kajgana Shop

На врв Bottom