- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
Водиме голот го дал Brouwers
Да да брат гарант ќе играме интертото куп само вака да продолжиме !edno e sigurno nema ispadanje ovaa sezona formata ide na bolje sekoj pat koa igrame utakmica i ja mislam iame shansa za intertoto kup duri na kraj na sezona
А, дан се укина Интертото пред некоја година?:pos2:edno e sigurno nema ispadanje ovaa sezona formata ide na bolje sekoj pat koa igrame utakmica i ja mislam iame shansa za intertoto kup duri na kraj na sezona
sea bas gleav po internetov be u pravo si vise nemalo intertoto kup ne znam zaso go ukinale so im smetal si idea u evropa i timoi od sredina ko nas ko bohum ko sanderland u anglija ko seltik u skotska sum se nakurchil da ti kazam ali i onaka izgubivme i nema idenje u intertoto a i da tepavme niso poso go ukinale intertoto e sea edino losh osecaj so e ne moes da se napies rakija so shopska ne ide koa gleas gubi borusija to ti e isto ko da ti ubile kuche mache a ti da pies i uzivas ne ide brat toaА, дан се укина Интертото пред некоја година?:pos2:
тука е Џони Вајсмилер,тој навива за МинхенбалбахГо нема единствениот фан на Менхенгладбах неповторливиот Сириан Спирит и толку умре темата...
Читај ги и мислењата по другите теми шо ги има пишано фанот на Гладбах4 месеци само бил активен фанот на Гладбах, а овој членот без_име се регистрирал да пише само Борусија олееее и истиот ден му бил последна активност.![]()
Го нема да пише на темава..тука е Џони Вајсмилер,тој навива за Минхенбалбах
Море кромидар,не туку ме уговарај наоколу оти ќе тибам глата твојатука е Џони Вајсмилер,тој навива за Минхенбалбах