Фан Клуб: Борусија Дортмунд

CrookedYoung93

<3 Echte Liebe <3
Член од
27 април 2013
Мислења
295
Поени од реакции
198
Прашање до фановите на Дортмунд иако сме малку,нвм(секако и за мене),кој е ваш омилен играч,кој ви оставил најголем впечаток од кога знаете за клубот ?

Мене ми е Томас Росицки.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Адриан Рамос од Херта официјално ли е играч на Борусија Дротмунд за наредната сезона или сеуште не е потврдено?

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
И што е работата за нас понеписмените? :D
Неговиот прв тренер збори некои општи работи,и дека е среќен што дошол во Минхен(и самиот е фан на Баерн).
Не бил сигурен дека е вистина трансферот бидејќи се случи на 1 Април и така..
Важно е дека кажува кога бил на посета во Дортмунд,Гетце имал 12 години тогаш и спиел во баварски пижами.

Дедото на Гетце има изјавено дека сите Гецевци :icon_mrgr: спиеле со прекривка од Баерн(и сите останати работи му биле од Баерн).Си дојде кај што требаше.

:свиркам:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.649
Поени од реакции
22.381
Адриан Рамос од Херта официјално ли е играч на Борусија Дротмунд за наредната сезона или сеуште не е потврдено?
Ima spekulacii, treba so Herta da se dogovorat. Prasajne na pari no mislam igracot i klubot se dogovoreni veke.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Ima spekulacii, treba so Herta da se dogovorat. Prasajne na pari no mislam igracot i klubot se dogovoreni veke.
Мислам дека би бил добра замена за Левандовски има брзина, техника, дриблинг, одличен е со глава и добро се позиционира во шеснаесетникот единствено мислам дека треба да работи на прецизноста ама оваа сезона е подобрен и во тој дел од неговата игра.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.649
Поени од реакции
22.381
Мислам дека би бил добра замена за Левандовски има брзина, техника, дриблинг, одличен е со глава и добро се позиционира во шеснаесетникот единствено мислам дека треба да работи на прецизноста ама оваа сезона е подобрен и во тој дел од неговата игра.
Ja mislam dobro resenije e i za razumna cena, ete tuka e uste Ji pa i Duksch od vtoriot tim rastura godinava vo treta liga. Dortmund ima drugi problemi letovo (zamena za Gündogan) pa treba da se gleda na parite. Ramos mi se dopagja uste od vremeto pred da odpadne Herta vo vtora liga. Snazen e, ima dobra tehnika i dobra zavrsnica. Edino sto ima veke 28 godini ama godinite ne treba da bidat presudni. Vo Herta odlicen e a vo Dortmund so podobri soigraci moze i poke golovi da dade. Dortmund kreira najmnogu sansi mislam i niz Evropa (bar vo Germanija sigurno) no zavrsnicata e slaba, godinava i Lewa ima ostajno ogromni priliki. Taka da, Ramos vo toj pogled bi bil odlicen.
--- надополнето: 11 февруари 2014 во 10:44 ---
Неговиот прв тренер збори некои општи работи,и дека е среќен што дошол во Минхен(и самиот е фан на Баерн).
Не бил сигурен дека е вистина трансферот бидејќи се случи на 1 Април и така..
Важно е дека кажува кога бил на посета во Дортмунд,Гетце имал 12 години тогаш и спиел во баварски пижами.

Дедото на Гетце има изјавено дека сите Гецевци :icon_mrgr: спиеле со прекривка од Баерн(и сите останати работи му биле од Баерн).Си дојде кај што требаше.

:свиркам:
Eve ja i kukata na Götzevci:

Kolata:

I domasnite milenicinja:

(Leviot e i malce fan na Manchester)

Ke vidime, mozebi za 2-3 godini nekoj drug trener ke kaze, deka kako mladinec nosel trenerki od Barsa pa zatoa bil uste od dete fan na Barsa (ili drugi klub) ;)

Последно уредено од модератор:
Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Ja mislam dobro resenije e i za razumna cena, ete tuka e uste Ji pa i Duksch od vtoriot tim rastura godinava vo treta liga. Dortmund ima drugi problemi letovo (zamena za Gündogan) pa treba da se gleda na parite. Ramos mi se dopagja uste od vremeto pred da odpadne Herta vo vtora liga. Snazen e, ima dobra tehnika i dobra zavrsnica. Edino sto ima veke 28 godini ama godinite ne treba da bidat presudni. Vo Herta odlicen e a vo Dortmund so podobri soigraci moze i poke golovi da dade. Dortmund kreira najmnogu sansi mislam i niz Evropa (bar vo Germanija sigurno) no zavrsnicata e slaba, godinava i Lewa ima ostajno ogromni priliki. Taka da, Ramos vo toj pogled bi bil odlicen.
Овој Ји не сум го следел сега ама во Премиер лигата кога играше во Сандерленд и не се покажа баш најдобро ама можеби Бундес лигата повеќе ќе му одговара ама и секако нема да биде прв напаѓач, а сигурно ли Гундоган ќе се оди на лето?

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.649
Поени од реакции
22.381
Овој Ји не сум го следел сега ама во Премиер лигата кога играше во Сандерленд и не се покажа баш најдобро ама можеби Бундес лигата повеќе ќе му одговара ама и секако нема да биде прв напаѓач, а сигурно ли Гундоган ќе се оди на лето?
Vo Augsburg dur bese, bese soliden a i sega ko igraa protiv Dortmund dade gol. So ogled na toa sto ide bez pari moze da se proba. Mislam deka ima potencijal i Klopp od nekoj igraci napravi cudo, ke vidime. A i za zamena e dobar, podobar od Schieber sekako. Inace za Gündogan nisto ne se znae ama ne mi se veruva deka ke go prodolzi dogovorot. Se nadevam ke ozdravi poskoro i ke pokaze deka e super igrac za da moze da lapne Dortmund nekoja dobra para.
--- надополнето: 11 февруари 2014 во 10:55 ---
Игорче бе, не си нормален. :pos:
Bavarci do koska se :):icon_mrgr:

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

На врв Bottom