Фан Клуб: Барселона

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Постои голем оптимизам кај играчите на Виљареал, знаат дека Барса има проблем со повредите па еве дел од нивните изјави.
Borja (Villarreal): Мадрид ја држеше топката повеќе време од вообичаеното отколку Барса, тоа и ние треба да го направиме.

Musacchio (Villarreal): Јас сум еден од неколкуте кој мисли дека можеме да ја победиме Барселона, знам дека е тешко, но ние веруваме.

Исак Куенка во четврток ќе потпише нов договор со клубот, тој ќе го носи дресот со број 23 наместо досегашниот број 39.
Ako Пике игра на денешниот натпревар против Виљареал тоа за него ќе биде 100ти натпревар во Ла Лига
Одиме во Виљареал.

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Официјален состав
Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Abidal, Mascherano, Xavi, Busquets, Cesc, Messi y Adriano
Клупа
Pinto, Thiago, Alexis, dos Santos, Roberto, Tello, Cuenca.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Играчиве се лизгаат како на мраз да играат.
П.С. Честито 1000 страна :)

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
неочекувано тешко игра Барса вечерва,Виљареал многу добро и успешно ја згуснуваат средината до тој степен што се прават само 2-3 додавања.........се надевам Пеп ќе се снајде подобро во второто полувреме

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Требаше Тиаго да почне.
Само да се цитирам.

Лоши сме, слабо создаваме шанси. Меси мораше да даде гол и Фабрегас боље да изреагираше...

У второ Тиаго и Санчез, место Маскерано/Бускетс и Адриано.

I

IBIZA SOUND

Гостин
ne ja zasluzivme ovaa godina spanija
a i realno nemame ni sansa povike vo spanija,a so vakva igra nitu vo kupot nitu vo LS ne pravime nisto

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Пиши пропало. Тимот што лани нанижа 12 победи по ред на гостински терен, оваа сезона не може ни две.
Браво за цел тим!

Kajgana Shop

На врв Bottom