Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
Како можеше толку глупи голој да примиме ич не ми е јасно.

V

Viktoranius

Гостин
Уффф во последните 2 минути ја усравме.

Да се надеваме на пресврт во 2ро полувреме.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
ajde anri treba da vleze...buskets nadvor ne se iznaigra vecerva

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
valdez na besilka, samo toj e kopile vrska nema sve da mu ebam:drk:

V

Viktoranius

Гостин
Притискаше Валенсија се знаеше дека ќе даде гол, али и втор даде бе да им ебам се.

Ајде ајде мора во второто полувреме добра игра, и да извадиме резултат.

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Класичен кикс на Валдес...а вториот гол беше неминовен, бидејки Пабло се најде меѓу Алвес и Пујол кој несмеат да фаулираат поради суспензија против Реал.

Ке извадат добар резултат сигурно. Башка и да загубиме, кај Реал ке се помочаат од среќа, и ке неможат да играат против Севиља утре. :)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Класичен кикс на Валдес...а вториот гол беше неминовен, бидејки Пабло се најде меѓу Алвес и Пујол кој несмеат да фаулираат поради суспензија против Реал.

Ке извадат добар резултат сигурно. Башка и да загубиме, кај Реал ке се помочаат од среќа, и ке неможат да играат против Севиља утре.
:)
Па добро, толку пари зимаат, ваљда имаат друг пар гаќи :)

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Некако играме многу ноншалантно, ја немаме нашата препознатлива игра, во второ полувреме мора да направиме пресврт но со ваква игра НЕ... Може да се направат некои замени, Иниеста да се врати на срединаат а Анри во нападот.
Ајде ќе ни треба среќа во второ полувреме !!

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
ПС Меси со новата фризура е .....дрво... :))))

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Супер...подобро неможеше!

Повеке би сакал 2:2 и без жолти на чави, алвес, пујол, ето...одошто победа на Местаља со некој жолт на предходно споменативе. Ме импресионира како успева Пеп да ги смири толку и да ги контролира фудблерите.
Највеке се виде при вториот гол, секој би напрaвил фаул над Пабло(во ситуацијата), но не и Пујол и Алвес. (H)

Меси е ЦЕЛОСНО одморен...денес имаше само пасивна улога, ги немаше неговите втрчувања во празно...по нашки кажано си го ладеше. :)
И незнам дали се приметува, но за разлика од предходната сезона Меси сега ми изгледа многу повисок...кузнае какви хемии му бутаат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom