Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
6.897
Поени од реакции
1.296
Шо би сакал да се падне финале ЛШ Барса - Манчестер :pipi: Моментално двата најдобри тимови според мене,кои играат отворен фудбал,со фантастични играчи.Ако успеат и двете екипи да стигнат таму сварно би било најголемо дерби за оваа сезона..али има време.

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Честито победа. Досега, ја скинавте цела Шпанија. Исто како и Hellz Guardian се надевам на финале со вас во ЛШ
Спортски поздрав! :smir::salut:

К

*Каталонец*

Гостин
Не знам ни ја како можев да ја пропуштам утакмицава :tapp:

АЈ ако сака некој головите.. :)

V

Viktoranius

Гостин
Феноменално. Направивме нов рекорд во Шпанија.

Играта беше феноменална, Месијата владееше на теренот. :helou:

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Вака сеа... им благодарам на сите кои ни ја честитаа победата.
Инаку оној што ќе го постигне 5000 тиот гол, ќе ми стои на аватар цел месец :):)
Глеј сеа дека ќе биде некој што нема дадено гол којзнае од кога. Абидал, Касерас или Пујол.

Шо би сакал да се падне финале ЛШ Барса - Манчестер :pipi: Моментално двата најдобри тимови според мене,кои играат отворен фудбал,со фантастични играчи.Ако успеат и двете екипи да стигнат таму сварно би било најголемо дерби за оваа сезона..али има време.
Ако стигне Барса до финале нејќам Англиски тим против нас. Ќе ни ги искршат играчите, нема да не надиграат, а ќе не изнамачат па дури може и да не победат.

Сакам со Интер у финале. Јаки се ама не се појаки од нас.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
5komada pevat pa rasturat ama ni padna forma samo vaka nek ni paga forma kao sto se nadevaat i decinjava od real sto dr da kazeme nema sopiranja aj pa naskoro da vidime i sibanje 10ka vo mrezata na nekoj protivnik sto ne bi me cudelo .

liana

ја знае вистината
Член од
10 август 2007
Мислења
687
Поени од реакции
45
Ето - "Лео зошто си толку добар?"

Лео - "Вие сте тие кои ме прават добар"

:cuc: :cuc: :cuc:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.020
Поени од реакции
22.927
5komada pevat pa rasturat ama ni padna forma samo vaka nek ni paga forma kao sto se nadevaat i decinjava od real sto dr da kazeme nema sopiranja aj pa naskoro da vidime i sibanje 10ka vo mrezata na nekoj protivnik sto ne bi me cudelo .
Абе можат да дадат и 10ка ама не сакаат тоа е проблемот:pos2:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.594
Поени од реакции
22.386
Момци немате конкуренција во Шпанија уште сега можете да ја прославувате шампионската титула:helou:

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Глеј сеа дека ќе биде некој што нема дадено гол којзнае од кога. Абидал, Касерас или Пујол.

Ако стигне Барса до финале нејќам Англиски тим против нас. Ќе ни ги искршат играчите, нема да не надиграат, а ќе не изнамачат па дури може и да не победат.

Сакам со Интер у финале. Јаки се ама не се појаки од нас.
Баш би сакал да го носам капитенот на аватар :)

Ако стигнеме до финале, би сакал да играме против Јунајтед или Интер. Мада повеќе сакам против Манчестер, да им вратиме за лани :)

Brutaliptischen

Каталонче
Член од
7 ноември 2008
Мислења
93
Поени од реакции
0
Баш би сакал да го носам капитенот на аватар :)

Ако стигнеме до финале, би сакал да играме против Јунајтед или Интер. Мада повеќе сакам против Манчестер, да им вратиме за лани :)
Нема зошто да им вратиме :) Не ги тепа Манчестер на Барса некоја голема разлика. Само поштена Победа си беше.. нема шо да му враќаме. не беше некој голем резултат. :) то си беше зато што ман беше појак.
иначе годинава ако ни паднат ке го јадат сигурно :) :toe:
Позздрав.:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom