Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Фала на сите што честитаат мислам дека играфме фантастично не може реал да направат една контра во второто полувреме сепак касиљас многу добро бранеше но пак тепавме сеа да се надеваме на победа во мадрид со виљареал гостуваме ќе биде интересно:).

V

Viktoranius

Гостин
Фала на честитките.

Вчера игравме само ние на теренот, реал се бранеше. Процентот на топката беше 71 за нас, 29 за нив, мислам дека тоа е доволен податок за да знаеме кој беше кој вчера. Само головите стигнаа малце покасно али ок е, важно победивме и сега сме 12 бода пред задридните.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Cestito pobeda mozese bar uste 2-3gola da dadi BARSA ako se zemi i promaseniot penal ali i vaka e ok 3bod si lapnavme cao real

Член од
1 октомври 2008
Мислења
164
Поени од реакции
1
VAMOS BARSA ZNAEV DEKA ETO'O CE SE IZVADI ZA PENALOT.MNOGU SUM SRECEN ZA POBEDATA.POZDRAV DO SITE NAVIVACI NA BARSA.:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::salut:

liana

ја знае вистината
Член од
10 август 2007
Мислења
687
Поени од реакции
45
:eek:lee:

Реал не можеше да падне пониско, со тој посед на топка, очајни стартови на меси, добија што заслужија - 12 позади нас

:eek:lee:

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Честитки за победата...овие Реал каква среќа имаа...
Зашо имаа срека Реал,оти го имат најдобрио голман на свето ли?Добро,у право си,срека е да се има таков играч:baeh:

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
WHO'S NEXT???????:icon_lol::icon_lol: ЛЕЛЕ ги згазивме(не беше тоа изразено во голови али нема везе) али процентот на топка 71 - 29 се кажува......башка требаше да добијат минимум 2 црвени у прво полувреме, секоја чест за меси кој ги издржа тие фаули(сите по левата нога) и на крај им го БАПНА на педерите :eek:lee: VAMOS BARCELONA:eek:lee:

V

Viktoranius

Гостин
Следен е Вилареал. Има да го јадат и тоа како на нивниот терен. Месецот на смртта уште малце ќе заврши. Со победа над Вилареал ќе ставиме точка на повеќе од успешна полусезона.

VISCA EL BARCA !

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Сакаа да го повредат Меси ама фала Богу не им успеа.
Исто така МОРАМ да го пофалам Валдез (иако го критикувавме многу оваа сезона, и предходната, и таа пред неа:pos2:) ама вчера ја заврши својата работа ФЕНОМЕНАЛНО, посебно шансата на Дренте, кога го видов сам против Валдез срцето ми застана, си помислив дека е гол. Али за среќа ме демантираше Викецот :)
Јаја Туре - Едноставно цар на средината, им го неутрализираше целиот среден ред, им смеша цела одбрана и мислам дека беше една од најдобрите негови партии во дресот на Барселона.:vozbud:
А за пеналот мислам дека требаше да го изведе Лео и цело време тој да ги изведува, подобро го прави тоа од Ето.
Ќе видиме што ќе направи денес Виљареал, па наредна партија гостуваме на Ел Мадригал стандардно тешко гостување за нас.

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Зашо имаа срека Реал,оти го имат најдобрио голман на свето ли?Добро,у право си,срека е да се има таков играч:baeh:

Што е Касиљас подобар од Валдез сезонава ај објасни ми жити се? Дека прими 24 гола и 2 од вчера 26 а Валдез 9! Можеби бил некојпат најдобар ама веруј веќе НЕ Е.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Што е Касиљас подобар од Валдез сезонава ај објасни ми жити се? Дека прими 24 гола и 2 од вчера 26 а Валдез 9! Можеби бил некојпат најдобар ама веруј веќе НЕ Е.
Хаха
Не се гледа голманот по тоа колку голови примил, одбраната на Барса оваа сезона е далеку подобра од онаа на Реал, така да примените голови не се кривица на Икер. Виде вчера како бранеше, тоа треба да ти е показател кој е подобар.

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Сакаа да го повредат Меси ама фала Богу не им успеа.
Исто така МОРАМ да го пофалам Валдез (иако го критикувавме многу оваа сезона, и предходната, и таа пред неа:pos2:) ама вчера ја заврши својата работа ФЕНОМЕНАЛНО, посебно шансата на Дренте, кога го видов сам против Валдез срцето ми застана, си помислив дека е гол. Али за среќа ме демантираше Викецот :)
Јаја Туре - Едноставно цар на средината, им го неутрализираше целиот среден ред, им смеша цела одбрана и мислам дека беше една од најдобрите негови партии во дресот на Барселона.:vozbud:
А за пеналот мислам дека требаше да го изведе Лео и цело време тој да ги изведува, подобро го прави тоа од Ето.
Ќе видиме што ќе направи денес Виљареал, па наредна партија гостуваме на Ел Мадригал стандардно тешко гостување за нас.

Сите беа одлични а и Пеп ја погоди измената кога го извади Гудјонсен (кој веќе го губеше здивот ) а го стави Бускетс врз кого беше направен пеналот а и изигра доста добра партија

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Бускетс е играчиште... ќе биде подобар од Јаја за некое време. Инаку според мене херој на натпреварот беше

V

Viktoranius

Гостин
Дефинитивно Пеп. Таква смиреност немам видено до сеа кога Ето го утна пеналот. Ладнокрвност како да играт Пчела од Сарај со Алумина. Дефинитивно знае што прави, и само нека продолжи така.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom