Bidejki taka lesno i ednostavno e da go ubedis Klopp da gi ostavi Liverpool i da pocne da gi vodi Bayern. Kolku se mutavi od upravata na Bayern ama stvarno epten.Јирген Клоп
Баерн и Клоп , тоа е торнадо што нема да се запре.
Само ропаци има во управа.. па ке си седиме со ковач
Баш би се израдувал да е точно да Сане сака да се врати во Германија, во Баерн каде што ќе има и сигурен првотимски статус, но не ми се верува да го продадат Сити.Туку.
Има доста шпекулации дека Пеп не се трпи со Сане и Менди.Баш би се израдувал да е точно да Сане сака да се врати во Германија, во Баерн каде што ќе има и сигурен првотимски статус, но не ми се верува да го продадат Сити.
Данкан имал точни вести за и околу Ман.Сити?
Mислам дека Менди не го сака ради сега веќе стаклените колена. За Сане читав дека мајка му кочи многѕ работи околу новиот договор. Ми има ситуацијата налик на Рабио.Има доста шпекулации дека Пеп не се трпи со Сане и Менди.
Mehdi Benatia on his time at Bayern: "Bayern is a very big club. What an organization! Best dispositions and competent people to help you perform at your best. I never had a quality of training like at Bayern. I was shocked by the quality and intensify, very high level" [Yahoo]
Benatia: "The first time I wore the Bayern shirt, I felt something unbelievable. I felt the weight of a huge club. You feel the level of expectation: you are wearing the shirt of Bayern Munich! Not anyone can play for Bayern. To perform at this kind of club is very hard"
Benatia: After the end of my 1st year, I asked Mr Rummenigge to let me go back to Italy. He refused but promised that if things don't go well he'll do what's best for my family. The next summer, he could've sold me for more money to England, but he kept his word. He's a great man