Фан Клуб: Арсенал

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
596
Поени од реакции
495
Лани имаше извонредна сезона, што не било случај до сега а можеби и за понатаму. Сепак, класа играч е. И може да е разликата меѓу борба за титула, борба за ЛШ или Европа лига. Првите две генерираат добра сума која ќе го оправда непродавањето на РВП. 20 милиони сега за него, или да ги заработиме со него? И да не сака, ќе мора да игра посветено во секој случај. Јас не сум да го продадат, макар и да си оди без пари следната година.
Да ама можеби управата ке сака да заработи нешто на него. Сепак донесовте солидни засилувања во нападот. Остануваат уште неколку дена од трансвер периодот па ке видиме што ке се случи.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Многу јако видео и текст...замислете само како ова не е Џоку туку нашиот “ранет клуб“.
Сите падови, јадови, и повторни станувања... мислам дека сезонава ќе биде многу значајна доколку само одбраната се среди колку-толку. :)

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Со Артета во тандем ќе ја имаме најкреативната средина откако го гледам Арсенал.
Една недела дали тренира со Арсенал а како да има играно цел живот. Што ти значи погодна формација за квалитетен играч :cuc:. Ќе биде интересна сезонава, едвај јас чекам да ги видам со полн состав во ПЛ не пак вие.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Една недела дали тренира со Арсенал а како да има играно цел живот. Што ти значи погодна формација за квалитетен играч :cuc:. Ќе биде интересна сезонава, едвај јас чекам да ги видам со полн состав во ПЛ не пак вие.
Повеќе чекам да видам како ќе биде интерсна сезонава... со одличен напад, просечно одлична средина ( повредените го носат тоа просечно) и секако... добра индивидуална и ужасна се на се одбрана ...

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.477
Поени од реакции
10.206
После недела дена бан си се враќам :)

Ај со среќа нека ни е Казорла,страшен играч нема што,го докажа тоа денес :)

Член од
28 април 2009
Мислења
750
Поени од реакции
507
Дечки дај ако има некој нека пушти линкче од некој подолг хајлајтс, бидејќи не бев во можност да ја гледам вчера утакмицава :)

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Епа дечки на секого му посакувам барем еднаш да си го гледа тимот во живо. Јас вчера искористив шанса и со Келш пивце си го гледав тимот и свршавав на трибина:drk:.
Иако пријателска ,чувството неможе да се опише....Ај после ќе постирам пар фотки од стадион ово оно....
Него за натпреваров, презадоволен од новиве засилувања. Сите тројца ко да играле со годиништа во Арсенал. Сезонава ќе паѓаат голчиња од корнери, слободни, дека Жиру е ѕвериште. За Подолски нема што да коментирам, легенда во Келн, неверојатна атмосфера после натпреварот кога се простуваше со навивачите на Келн.
Казорла факинг амејзинг!!!!!!!!
Најлош момент ми беше влегувањето на РвП, не знам како мисли да се појави на Емирати. Во Келн имаше свиркање на моменти од болокот на навивачи на Арсенал кога ја имаше топката буљашов. Ќе биде интересно во секој случај едвај чекам да почне првенствово.
Не знам што беше со Артета, али типот имаше скоро еден час тренинг пред почеток на натпреварот, кога на трибините бевме јас и чат пат по некој навивач. Лесен тренинг трчање ово оно...
Поздрав ганери и сеознава мириси на по некое трофејче ;)

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
FACTS:
*Last time London hosted the Olympics in 1948, Arsenal won the League.
*Last time Arsenal started the league at Sunderland, became the English champions!.(y)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Сонг си кажа дека е среќен, Ван Перси се подалеку од Манчестер. Мириса на добра сезона или само ние си прајме филмој !? Ќе видиме за 5 дена. Едвај чекам да почне новата сезона... :)))

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Сонг си кажа дека е среќен, Ван Перси се подалеку од Манчестер. Мириса на добра сезона или само ние си прајме филмој !? Ќе видиме за 5 дена. Едвај чекам да почне новата сезона... :)))
Напротив, се поблиску е, ама никој не збори официјално за тоа.

Kajgana Shop

На врв Bottom