Епа дечки на секого му посакувам барем еднаш да си го гледа тимот во живо. Јас вчера искористив шанса и со Келш пивце си го гледав тимот и свршавав на трибина
.
Иако пријателска ,чувството неможе да се опише....Ај после ќе постирам пар фотки од стадион ово оно....
Него за натпреваров, презадоволен од новиве засилувања. Сите тројца ко да играле со годиништа во Арсенал. Сезонава ќе паѓаат голчиња од корнери, слободни, дека Жиру е ѕвериште. За Подолски нема што да коментирам, легенда во Келн, неверојатна атмосфера после натпреварот кога се простуваше со навивачите на Келн.
Казорла факинг амејзинг!!!!!!!!
Најлош момент ми беше влегувањето на РвП, не знам како мисли да се појави на Емирати. Во Келн имаше свиркање на моменти од болокот на навивачи на Арсенал кога ја имаше топката буљашов. Ќе биде интересно во секој случај едвај чекам да почне првенствово.
Не знам што беше со Артета, али типот имаше скоро еден час тренинг пред почеток на натпреварот, кога на трибините бевме јас и чат пат по некој навивач. Лесен тренинг трчање ово оно...
Поздрав ганери и сеознава мириси на по некое трофејче