Фан Клуб: Арсенал

Член од
5 октомври 2010
Мислења
976
Поени од реакции
308
Wauuuu meraci , im pokazaa deka parite sekogas ne pobeduvaat!!!!!!

Член од
18 ноември 2011
Мислења
770
Поени од реакции
455
Добро е што не погоди Ремзи сега на крај... Ќе умреше Барак Обама :pos:
Мамичето мамино да му го заебам на Ремзи, многу сакам да се утепа он, сите си ги сакам него неможам да го гледам

Член од
5 октомври 2010
Мислења
976
Поени од реакции
308
Мамичето мамино да му го заебам на Ремзи, многу сакам да се утепа он, сите си ги сакам него неможам да го гледам
jas mislam deka namerno ne dade gol... znaes remzi dava gol i utreto umira slavna licnost :)))) drvo nekastreno sramota nevidena, toa i venger da sutirase gol ke dadese...

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.585
Поени од реакции
6.322
Не беше ''пишено'' на никој од славните да умре утре затоа не даде Ремзи гол.:icon_mrgr:

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
Артета на јунајтед им ја поклони титулата :D
Прекрасна игра на целиот тим со исклучок на идиот Рамзи
шуќур не да даде ја ке доживеев инфаркт
АРСЕНАЛ симпли тхе бест

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.477
Поени од реакции
10.206
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Ево ти га на,Насри!!Пичко една !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

Mar[C]k

Gunner
Член од
11 јули 2010
Мислења
103
Поени од реакции
14
едноставно не е нормален артета :cuc::cuc::cuc:
честита победа ганерии

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Страшно огромна, голема победа, Артета, последните два гола му се перверзии, Ван Перси го неќе топката и го неќе. А Ремзи, и сам е свесен каква глупост направи, да беше ова на 0-0 не знам што ќе му се десеше.

А Сити се таков беден, пичакрски тим, секогаш кога играат со нас се бранат, играат како Бирмингем, со нивниот напад од 200 милиони евра, да би ебам позерите ебани, еве ви ги и трофеите, Насри-golden bench, цркни таму сељаку еден алжирски.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Кош доби жолт?
Ако добил, ќе паузира 2 меча, ќе мора со Џуру да крпиме. :mad:

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Страшно огромна, голема победа, Артета, последните два гола му се перверзии, Ван Перси го неќе топката и го неќе. А Ремзи, и сам е свесен каква глупост направи, да беше ова на 0-0 не знам што ќе му се десеше.

А Сити се таков беден, пичакрски тим, секогаш кога играат со нас се бранат, играат како Бирмингем, со нивниот напад од 200 милиони евра, да би ебам позерите ебани, еве ви ги и трофеите, Насри-golden bench, цркни таму сељаку еден алжирски.
Зошто да умре некој,и така веќе беше победата наша

Kajgana Shop

На врв Bottom