- Член од
- 13 август 2009
- Мислења
- 9.543
- Поени од реакции
- 5.772
Дааааа бе, да Gio.... Gio Van Bronchorts... ))
--- надополнето: 17 февруари 2012 во 23:35 ---
Честитки, сезоната за Пер Мертесакер е завршена. Одлично
Дааааа бе, да Gio.... Gio Van Bronchorts... ))
+ Петит и Хлеб и Оверманс
Хлеб, да да. Ги заборајв. Другиве двајца дојдоа, кај нас. Спротивен правец. За Марк сум сигурен дека е така, за Емануел, не се сеќавам. Мал бев тогаш.+ Петит и Хлеб и Оверманс
не не и оверманс од кај нас во барса премина http://en.wikipedia.org/wiki/Marc_OvermarsХлеб, да да. Ги заборајв. Другиве двајца дојдоа, кај нас. Спротивен правец. За Марк сум сигурен дека е така, за Емануел, не се сеќавам. Мал бев тогаш.
Овермарс го дадовме у најбољи години бе и тоа солено го платијаХлеб, да да. Ги заборајв. Другиве двајца дојдоа, кај нас. Спротивен правец. За Марк сум сигурен дека е така, за Емануел, не се сеќавам. Мал бев тогаш.
Хлеб изјави пред неколку дена дека сега криво му било шо го напуштил арсенал,и дека си ја прокоцкал кариерата во најдобрите години...многу играчи од после тоа го имаат сватено ама јбг не е секогаш тревата позелена кај комшијатаОвермарс го дадовме у најбољи години бе и тоа солено го платија
А ги забораив Хлеб и Петит и ја Петит им го дадовме кога веќа почна камен да станува а Хлеб исто у најдобри години
Хлеб тоа го изјави уште лани не е од сеа...Хлеб изјави пред неколку дена дека сега криво му било шо го напуштил арсенал,и дека си ја прокоцкал кариерата во најдобрите години...многу играчи од после тоа го имаат сватено ама јбг
Море Сити најдобри муштерии ни станаа се дебело плаќаат и не се ценкаат.Вечити пациент ни е барселона за трансфери, само за Анри ми е криво што им го продадовме. Мада у последни 10 години, Арсенал стана расадник за фудбалери. Го заменивме Ајакс!
Абе оти го води она шоуто Arsenal insiderне не и оверманс од кај нас во барса премина http://en.wikipedia.org/wiki/Marc_Overmars
--- надополнето: 17 февруари 2012 во 23:54 ---
Лошо воа со Мерте и Кош е повреден,се надевам дека Иги ке добива сега шанси,оти Џуру неможам да го гледам па уште нов договор му понудија
Абе оти го води она шоуто Arsenal insider
Хахахахахахахахахаха прав си!Абе оти го води она шоуто Arsenal insider