Фан Клуб: Арсенал

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
+ Петит и Хлеб и Оверманс
Хлеб, да да. Ги заборајв. Другиве двајца дојдоа, кај нас. Спротивен правец. За Марк сум сигурен дека е така, за Емануел, не се сеќавам. Мал бев тогаш.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.363
Поени од реакции
12.779
Хлеб, да да. Ги заборајв. Другиве двајца дојдоа, кај нас. Спротивен правец. За Марк сум сигурен дека е така, за Емануел, не се сеќавам. Мал бев тогаш.
не не и оверманс од кај нас во барса премина http://en.wikipedia.org/wiki/Marc_Overmars ;)
--- надополнето: 17 февруари 2012 во 23:54 ---
Лошо воа со Мерте и Кош е повреден,се надевам дека Иги ке добива сега шанси,оти Џуру неможам да го гледам па уште нов договор му понудија :facepalm:

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Овермарс го дадовме у најбољи години бе и тоа солено го платија :D

А ги забораив Хлеб и Петит и ја :D Петит им го дадовме кога веќа почна камен да станува а Хлеб исто у најдобри години :(

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.363
Поени од реакции
12.779
Овермарс го дадовме у најбољи години бе и тоа солено го платија :D

А ги забораив Хлеб и Петит и ја :D Петит им го дадовме кога веќа почна камен да станува а Хлеб исто у најдобри години :(
Хлеб изјави пред неколку дена дека сега криво му било шо го напуштил арсенал,и дека си ја прокоцкал кариерата во најдобрите години...многу играчи од после тоа го имаат сватено ама јбг не е секогаш тревата позелена кај комшијата

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Хлеб изјави пред неколку дена дека сега криво му било шо го напуштил арсенал,и дека си ја прокоцкал кариерата во најдобрите години...многу играчи од после тоа го имаат сватено ама јбг
Хлеб тоа го изјави уште лани не е од сеа...
И нека му е криво ама и ние изгубивме одличен играч у него...

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Вечити пациент ни е барселона за трансфери, само за Анри ми е криво што им го продадовме. Мада у последни 10 години, Арсенал стана расадник за фудбалери. Го заменивме Ајакс!

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.363
Поени од реакции
12.779
Дали има некој информација читав на Ле Грове пред некој ден на предавање на факс преку телефонот(досадно ми беше) дека Усманов и неговата компанија Ред анд Вајт Холдингс ги зголемиле своите акции на 30% и сега официјално можат да го купат тимот,се разбира ако му понудат добри пари на Коронке

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Вечити пациент ни е барселона за трансфери, само за Анри ми е криво што им го продадовме. Мада у последни 10 години, Арсенал стана расадник за фудбалери. Го заменивме Ајакс!
Море Сити најдобри муштерии ни станаа се дебело плаќаат и не се ценкаат.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Да бе да, за Овермарс така беше, да се сетив... Во право си

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
не не и оверманс од кај нас во барса премина http://en.wikipedia.org/wiki/Marc_Overmars ;)
--- надополнето: 17 февруари 2012 во 23:54 ---
Лошо воа со Мерте и Кош е повреден,се надевам дека Иги ке добива сега шанси,оти Џуру неможам да го гледам па уште нов договор му понудија :facepalm:
Абе оти го води она шоуто Arsenal insider :pos: :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom